bu konuları açanların hepsimi pişman konuların ve yazıların açılışı hep aynı
malesef son pişmanlık fayda etmiyor canım
hamile olabilirsinizde olmayabilirsinizde
İnanın değmezmiş. Ben bunu yaşadıktan sonra daha iyi gördüm. Yıllardır sakladığını değmeyecek birine vermek en can acıtanı da bu. Korktuğum için psikolojik de olabilir haklısınız.
Valla ne diyeyim senle aynı yaştayım tek farkım evliyim hamile kalmaktan korkmuyorum hamileyimde zaten herkes benim gibi deyil malesef keşke olsa keşke herkes ilk deneyimini sadece ve sadece eşiyle helal bir şekilde zina denen o iğrenc günaha bulaşmadan yaşasa... Keşke bütün kızlar akılsızlık edip insanın kendisinin bile bakmaya haya edecegi özel yerini sırf erkek arkadaş die onunla paylaşmasa... Bişey demiyorum ama seni ŞİDDETLE KINIYORUM Allah akıl fikir versin...
Değmeyecek biri diyorsun ama hala erkek arkadaşım diyorsun ve 2. sini de yapmışsın anlamadım.
Ayrıca bak erkek sonuçta sen ailenden gizli bunu yaptın ama sen bırakmak istersen seni bunla tehdit edebilir
Hem değmeyeceğini düşünüyorsan;yaptın bir hata ama devamını getirme bence canım
Gerçekten pişmansan ve manevi olarak da acı çekiyorsan tövbe et
Yaşın genç ve hangi devirde olduğumuz belli
Bi hata yapmışsın ama buna son vermek de senin elinde
Bunları hata olarak gördüğün için yazıyorum canım
Sıkıntı yapma bu kadar hamilelik konusunda ben psikolojik olduğunu düşünüyorum kesinlikle
Ama bak ne kadar dert ediyorsun değil mi illa yapacağım diyorsan daha tedbirli ol bir dahakine
Sonra seni istemediğin bir şeye ikna eden erkek arkadaşın,yüzüstü bile bırakır
Valla ne diyeyim senle aynı yaştayım tek farkım evliyim hamile kalmaktan korkmuyorum hamileyimde zaten herkes benim gibi deyil malesef keşke olsa keşke herkes ilk deneyimini sadece ve sadece eşiyle helal bir şekilde zina denen o iğrenc günaha bulaşmadan yaşasa... Keşke bütün kızlar akılsızlık edip insanın kendisinin bile bakmaya haya edecegi özel yerini sırf erkek arkadaş die onunla paylaşmasa... Bişey demiyorum ama seni ŞİDDETLE KINIYORUM Allah akıl fikir versin...
Neden hemen kınıyorsun ki
Bu hataya sen de düşebilirdin
farkında mısın zinaların arttığı bir dönemdeyiz
Evlilik zorlaştırıldı
Hem de evlilik yaşı yukarıya çıktı
Zina güzel birşey gibi gösterildi
Neden hemen kınıyorsun
Hem belki ona göre günah değil
Herkes benim gibi değil nedir
Madem inançlsın
Şunu da bil kibir de günahtır canım
Kınamayınız Kınadığınız Şey Başınıza Gelmedikçe Ölmezsiniz.(tirmizi,kıyamet,53) bu bir hadis benim yazdığıma nazaran yazdığını biliyorum Buda sana kapak olsunda bir daha hiç kimseyi kınamazsın umarım
Günahı yüze söylemek kibir midir
Şükretmek kibir midir?
Günahı açıktan işleyene dogruyu söylemek kınamak kibir midir ? Ben kesinlikle kibirlenmedim bunada hakkım yok zaten kınamaya gelince kınanacak bir davranış olduğunu sende biliyorsun,ve seninde beni kınamaya hiçç hakkın yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?