Sizler burada minik bebişler beklerken ben de hamile olmaktan korktuğumu belirtmek için açıyorum bu konuyu. Hey gidi dünya işte. Korktuğumdan da anlaşıldığı gibi bekarım ve ilk defa bi ilişki yaşadım. Ablalarım beni belki yargılayacaksınız,tüm söyledikleriniz kabulüm. İnsanın bi anlık boşluğuna geliyor. 20 yaşındayım. Bin pişmanım desem ne fayda. İkimizde acemiyiz. Erkek arkadaşım bi şey olmaz diye diye ikna etti beni ve oldu işte.
Çok utanıyorum sanki o işi yaptığımı herkes biliyormuş gibi geliyor. Kimsenin yüzüne bakamıyoırum
Hiç içime boşalma olmadı. 15 saat sonra ertesi gün hapı aldım. İnternetden araştırıp böyle bi uygulama olduğunu öğrenmiştimertesi hapını içtikten 12 sa sonra tekrar birleşme oldu ve yine içime boşalma olmadı. Velhasıl bu dediklerim 26 ağustosda yaşandı. O günün bi gün öncesi adetim bitmişti. Aradan 2 hafta geçti karnımda hafif şişlik var belim ağrıyor göğüslerimde hassaslaştı. Adetime 9 gün felan var. Çok endişeliyim. Bunlar hamilelik belirtisi mi ? Aynı adet yaklaştığındaki belirtiler gibi.
Sadece düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum ve beni istediğiniz kadar yargılayabilirsiniz. Hak ettim.Pişmanım . ÇOK:18:
Sizler burada minik bebişler beklerken ben de hamile olmaktan korktuğumu belirtmek için açıyorum bu konuyu. Hey gidi dünya işte. Korktuğumdan da anlaşıldığı gibi bekarım ve ilk defa bi ilişki yaşadım. Ablalarım beni belki yargılayacaksınız,tüm söyledikleriniz kabulüm. İnsanın bi anlık boşluğuna geliyor. 20 yaşındayım. Bin pişmanım desem ne fayda. İkimizde acemiyiz. Erkek arkadaşım bi şey olmaz diye diye ikna etti beni ve oldu işte.
Çok utanıyorum sanki o işi yaptığımı herkes biliyormuş gibi geliyor. Kimsenin yüzüne bakamıyoırum
Hiç içime boşalma olmadı. 15 saat sonra ertesi gün hapı aldım. İnternetden araştırıp böyle bi uygulama olduğunu öğrenmiştimertesi hapını içtikten 12 sa sonra tekrar birleşme oldu ve yine içime boşalma olmadı. Velhasıl bu dediklerim 26 ağustosda yaşandı. O günün bi gün öncesi adetim bitmişti. Aradan 2 hafta geçti karnımda hafif şişlik var belim ağrıyor göğüslerimde hassaslaştı. Adetime 9 gün felan var. Çok endişeliyim. Bunlar hamilelik belirtisi mi ? Aynı adet yaklaştığındaki belirtiler gibi.
Sadece düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum ve beni istediğiniz kadar yargılayabilirsiniz. Hak ettim.Pişmanım . ÇOK:18:
Sen şimdi korkudan bütün hamilelik belirtilerini yaşarsın. Bebek isteyenlerde de, istemeyip hamile kalmaktan korkanlarda da bu tarz belirtiler olur. Ama gerçekten hamile kalıp kalmadığını adet günün geçmeden bilemeyiz!Sizler burada minik bebişler beklerken ben de hamile olmaktan korktuğumu belirtmek için açıyorum bu konuyu. Hey gidi dünya işte. Korktuğumdan da anlaşıldığı gibi bekarım ve ilk defa bi ilişki yaşadım. Ablalarım beni belki yargılayacaksınız,tüm söyledikleriniz kabulüm. İnsanın bi anlık boşluğuna geliyor. 20 yaşındayım. Bin pişmanım desem ne fayda. İkimizde acemiyiz. Erkek arkadaşım bi şey olmaz diye diye ikna etti beni ve oldu işte.
Değmeyecek biri mi?? Bak şimdi üzüldüm işte. Bari devam etme, ayrıl. Çocuk seks bulmuşken bırakmamak için elinden geleni yapabilir tabi. Kanma! Kendini kullandırma değmeyecek biriyse!İnanın değmezmiş. Ben bunu yaşadıktan sonra daha iyi gördüm. Yıllardır sakladığını değmeyecek birine vermek en can acıtanı da bu. Korktuğum için psikolojik de olabilir haklısınız.
sana göre kınanacak bir davranış bir başkasına göre normal olabilir, sana göre günah herkese göre günah olmayabilir,bu dar bakış açısını bırakın artıkGünahı yüze söylemek kibir midir
Şükretmek kibir midir?
Günahı açıktan işleyene dogruyu söylemek kınamak kibir midir ? Ben kesinlikle kibirlenmedim bunada hakkım yok zaten kınamaya gelince kınanacak bir davranış olduğunu sende biliyorsun,ve seninde beni kınamaya hiçç hakkın yok
canım hamile olduğunu sanmıyorum, fakat bir daha değmeyecek insanlarla bunu yaşama, cinsellik doğamızın bir parçası ama doğru kişiyle yaşanmalı, olan olmuş üzme kendini artık.Kim ister ki böyle olsun. Ben sadece bi yorum bekledim. Hapın etkilerinde kanama yazıyordu 1 hafta kanamam oldu. Hamile olmak bu kadar kolay mı bilmiyorum. İnsan gaflete düşüyor. En kötüsü de gebe olursam anneme bunu nasıl söylerim. O bunu haketmiyor :-(
yoruma bakın! pes! ayıp ya...oturup da hamile olup olmadığına endişe edeceğine kendine edişe et
YOLUN AÇILMIŞ ARTIK BİRİ GİRER BİRİ ÇIKAR... terbiyesiz
canım böyle düşünme...seni sevecek insan o zar için mi sevecek, böyle düşünen erkek geri kafalının tekidir zaten değmez,sen de böyle düşün.çok seviyorum ama değerini böyle zamanda gösterdi nasıl bana destek olmaz aklım almıyor. biteceği belli. ama onunla evlenirim ümidiyle bu hatayı yaptım. eğer onla evlenmezsem hayatıma yeni girecek kişiye bunu nasıl açıklarım
Muhtemelen okumadın bende bu yüzden seni kınıyorum o zamanValla ne diyeyim senle aynı yaştayım tek farkım evliyim hamile kalmaktan korkmuyorum hamileyimde zaten herkes benim gibi deyil malesef keşke olsa keşke herkes ilk deneyimini sadece ve sadece eşiyle helal bir şekilde zina denen o iğrenc günaha bulaşmadan yaşasa... Keşke bütün kızlar akılsızlık edip insanın kendisinin bile bakmaya haya edecegi özel yerini sırf erkek arkadaş die onunla paylaşmasa... Bişey demiyorum ama seni ŞİDDETLE KINIYORUM Allah akıl fikir versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?