Soyle soyleyim % 99, 99gebe degilsin cunku 1.ertesi gunu hapi kullanmissin
2.iceriye bosalma olmamis
3 sen artik birkadinsin belin damarlarin hormonlarin degisiyor buyuzden karnin sis...gebe olsanda karnin beklenen adetten 1 2 hafta sonra siser.goguslerinde degisicektir vucudunda degisicek .
Diger konuda zina canim allaha nasil hesap veroceksin sen onu dusun insanlar ne demis onu bir kenara birak....hakkinda hayrlisi olsn
Değmeyecek bir insanla ya da değecek bir insanla her ne olursa olsun şunu diyemiyo musunuz korunmadan seninle asla birlikte olmam bu çok mu zor bu devirde benim bunu aklım mantığım almıyor cidden. Sonra gidip ertesi gün hapı almışsınız samimiyetle soruyorum neden önce değil de sonra akla geliyor ?
ben ilk gün son hız cinsel ilişki yaşanacağına pek inanmıyorum bu gibi konular yalan yada 3 , 5 defa çalışma yapmışlar
Haklısınız. Bi daha böyle bi hataya düşmeyecem inşallah. Karnım şiş kasıklarımda ağrıyor bilmiyorum korkutuyor her şey beni
canım gercekten çoook pişman oldugun belli oluyo üzüldüm senin için şu an ki korkuların sana yeter bence bu hatayı bi daha tekrarlamaman için. canım ilişkiden sonra bir hafta kanama gecirmişsin o yüzden korkma hamile degilsindir. eger gecirmediysen biraz tekinli davran çünkü ilişkide bulundugun insan ne kadar içine boşalmasada zevkden dolayı gelen sıvının içindede sperm bulunur o yüzden adetin gecerse idrar testti yap sonuç onda çıkar. ama kanaman oldugu içinde korkma derim sana başka sormak istedigin olursa cvp veririm seve seve
daha zevk suyunun bile ne olduğunu bilmiyosun ama pişman olduğun şeyi 2 kere yapıyosunşimdi burda sana kim ne yapabilir
Yemin ederim ilkdi. Zaten son hız dediğiniz nedir anlamadım 2 defa oldu.
Ben evleneli birbuçuk sene oluyor ilk üç ay gibi bu iş için baya uğraşıp zor günler geçirmiştim o yüzden şaşırıyorum hemen olup bitti diyenlere sanırım ben sorunluyum
Kim ister ki böyle olsun. Ben sadece bi yorum bekledim. Hapın etkilerinde kanama yazıyordu 1 hafta kanamam oldu. Hamile olmak bu kadar kolay mı bilmiyorum. İnsan gaflete düşüyor. En kötüsü de gebe olursam anneme bunu nasıl söylerim. O bunu haketmiyor :-(
Bak canım bi hata yapmışsın ve icini ferah tut hamile degilsindir ve anneni üzme bu yaptığın heyecanlı geliyor ama ilerisi senin icin sıkıntılı olabilir hayatına düzgün insan girdiğinde de her ne pahasına olursa olsun kaybetcek bile olsan dürüst ol benim sana söyleyecek tek cumlem bu olur sonucta olan olmus önemli olan bundan sonrasi
testim negatif çıktı. 2 haftalık bi gebelik için negatif göstermesi normal mi
İçtiğin ilacın yan etkilerini araştır. Çünkü bence bunlar ilacın yan etkileridir.
Buraya gelip cinsel ilişkiye girdiğiniz için özür dilerim ablalarım diye başlık açıyorsunuz, ondan sonra da neden üzerime geliyorsunuz diye isyan ediyorsunuz. Sen bir kadınsın, bedeninin sahibi sensin. Buradaki hiç bir üyeden ilişkiye girdiğin için özür dilemek zorunda değilsin. Neden boynunuzu yüzünü bile görmediğiniz sanal ablalara büküyorsunuz anlamıyorum ki? Cinsellik insan doğasının bir parçası, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz biraz daha mantıklı davranın. Herkes kendi değerleri ve kendi inanışlarına göre bir yaşam tarzı seçer ve bunu yaşar. Siz nasıl olur da bekaretini evlenene kadar korumazsın diye birilerinin üzerine çullanırken, bir yandan da nasıl bu yaşa kadar bakire kalır, sosyal bozukluğu var bunun herhalde diye konuşurlar başka bir medeniyette. Kimsenin bedeninin bekçiliğini yapmak kimseye kalmamış. Kimseye bedeninizin bekçiliğini yapma izni vermeyin.
İnanın çok pişmanım. Böyle güzel yüreklilikle beni anlamaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim. İlişkiden 1 hafta sonra kanamam oldu ve tam 5 gün kanamam oldu. Şu an bitti ama kasıklarımda çok ağrım var ve göğüslerimde acıyor. Test yaptım negatif çıktı. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ? çok sağolun böyle cana yakın davrandığınız için
şuanda adetinin başladığı günden itibaren sayarsan kaçıncı günündesin
Allah akil fikir versinndiyecegine Allah yar ve yardımcı olsun deseydin samimiyetine inanirdim gerçektenherkes benim gibi degil derken benim gibi şanslı deyil demek istedim siz yanlış anlamışsınız ben halime ne kadar şükretsem az bunuda biliyorum ama tekrar ediyorum kibirlenmedim nerden biliyorsunuz hayır duası etmediğini sonda yazdığım allah akıl fikir versin demekte bir dua en azından kötü biseymi
Merhaba. yorumunuz için teşekkür ederim. en son 19 ağustosda adet olmuştum. 25inde bitti ve 26 sında ilişki oldu.
canım hatalar, pişmanlıklar, tövbeler insanlar içindir unutma bunu yoksa bunlar olmasa inanlar dogru yolu nasıl bulabilirdiki.canım kanaman 5 gün sürmüş korkmana gerek yok hamile olman biraz zor bişey kanaman içindekileri atmıştır bu kanama senin adetinin dengesini bozabilir gec adet görebilirsin canım eger öyle olursa adet görmedigin bi gün test yap yine negatifse için rahat olsun. büyük bi ihtimalle hami degilsin canım sürekli kafanada takarsan pskolojik olarak kendini hamile gibi hisseder vücudun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?