Valla ne diyeyim senle aynı yaştayım tek farkım evliyim hamile kalmaktan korkmuyorum hamileyimde zaten herkes benim gibi deyil malesef keşke olsa keşke herkes ilk deneyimini sadece ve sadece eşiyle helal bir şekilde zina denen o iğrenc günaha bulaşmadan yaşasa... Keşke bütün kızlar akılsızlık edip insanın kendisinin bile bakmaya haya edecegi özel yerini sırf erkek arkadaş die onunla paylaşmasa... Bişey demiyorum ama seni ŞİDDETLE KINIYORUM Allah akıl fikir versin...
herkes benim gibi degil derken benim gibi şanslı deyil demek istedim siz yanlış anlamışsınız ben halime ne kadar şükretsem az bunuda biliyorum ama tekrar ediyorum kibirlenmedim nerden biliyorsunuz hayır duası etmediğini sonda yazdığım allah akıl fikir versin demekte bir dua en azından kötü biseymigünah işlediğini o da biliyor değil mi
o kadar kibirlisin ve öylesine yargılıyorsun ki
konusu hakkında yardım edici bir haflik yorumun var mı?
herkes benim gibi değil malesef demişsin
eğer kibirli olmasan
böyle olmanın allahın iradesiyle onun sana lutfetmesiyle ilgili olduğnu da bilirdin
aynı yaştasınız evlenme şansın olmuş ve evleip zinadan kurtulmuşsun
peki şimdi öyle mi
evlilik her açıdan zor ve zina bir o kadar cazip gösterliyor
yaş 20 tam yaşı
bunların hiç biri zinayı haklı göstermez
ama allah akıl fikir versin herkes ben değil gibi cümleler de hoş değil
çok inançlıysan hayır duasında tavsiyelerde bulun
kınadın peki neden müjdelemedin
Allah tevbe edenleri sever ve hatasını mağfirete dönüştürür
kalbinde hardal tanesi kadar kibir bulunanı da cennete almaz
Pişmanlığım değmeyecek biriyle olmaktı. Keşkelerin faydası yok. O hapı içtikten sonra kendimi öyle kötü hissettim ki. Erkek arkadaşım olmayı haketmeyen kişi evleniriz eğer hamilelik olursa felan dedi ama ben gereken desteği görmedin. Kendimi tam anlamıyla ifade edemedim. Maalesef durum bundan ibaret.Bunu yapmadan önce keşke keşke
Buraya gelseydin de böyle şeyleri yapanların ne kadar pişman olduklarını görsedin okusadın.. tanık olsaydın..
En nefret ettiğim şey. Seni kınamıyorum kınamaya da hakkım yok fakat geçin şu pişmanım ayaklarını..
Bilinçli yapmısın yani istemişin.. Yaptıktan sonra pişman olmak niye ?
O zaman yapmayacaksın.. Ha yaptın mı pişmanım demeyeceksin buna hakkın yok..
Bir diğeri de hem değmeyecek biri diyorsun hem erkek arkadaşım diyorsun, hem ilişkiye girdik.. Bu nasıl bir 3 lü denklemdir böyle anlamadım.
Hamile olayına gelince de inşallah değilsindir.. Büyük ihtimal değilsindir diye düşüyorum..
Ve tekrar söylüyorum sözüm bunları yaşayanlara yaşayıp yaşayıp da pişmanım demeyin yok böyle bir dünya yeter yani.
Senin yazdığım yorum benimkinden dahamı iyi yani? Diyosunki madem yapacaksınız korunun. Ben en azından arkadaşı uzaklaştırmaya çalışıyorum siz günaha teşvik ediyorsunuz
herkes benim gibi degil derken benim gibi şanslı deyil demek istedim siz yanlış anlamışsınız ben halime ne kadar şükretsem az bunuda biliyorum ama tekrar ediyorum kibirlenmedim nerden biliyorsunuz hayır duası etmediğini sonda yazdığım allah akıl fikir versin demekte bir dua en azından kötü biseymi
Pişmanlığım değmeyecek biriyle olmaktı. Keşkelerin faydası yok. O hapı içtikten sonra kendimi öyle kötü hissettim ki. Erkek arkadaşım olmayı haketmeyen kişi evleniriz eğer hamilelik olursa felan dedi ama ben gereken desteği görmedin. Kendimi tam anlamıyla ifade edemedim. Maalesef durum bundan ibaret.
Kim ister ki böyle olsun. Ben sadece bi yorum bekledim. Hapın etkilerinde kanama yazıyordu 1 hafta kanamam oldu. Hamile olmak bu kadar kolay mı bilmiyorum. İnsan gaflete düşüyor. En kötüsü de gebe olursam anneme bunu nasıl söylerim. O bunu haketmiyor :-(
Allahaşkına bana şunun cevabını vermeni istiyorum
'madem erkek arkadaşn olmayı hak etmiyor madem bunları biliyorsun eh be kızım ne diye birlikte oldun bi söyle bana ?
Korkma şimdi sakinleş hamile olma ihtimalin düşük kullandığın ilaçtan dolayı böyle birşey olmuş olabilir sonuçta içtiğin bir hormon ilacı be regliyi etkileyecek birşey şu saatten sonra yapman gereken tek şey adet gününde test alıp yapman oda kesin ve emin olmak için boşalma olmadığı için hamile kalman milyonda bir kendini çok dinleme vücudunu bir daha böyle şeyler yaşamaSın umarım dikkat et kendine ailen konusunda üzüldüm ama şuan o anı yok olmuş gibi geri getiremeyiz lütfen daha dikkatli olmanı tavsiye ediyorum çünkü şuan bu sıkıntıyı sen yaşıyorsun kimse değil kendini düşün tek başınasın bu konuda erkek arkadaşınlada küsmüşsün kendine gelip olabilecekleri hesap etmeye koyul hatalar insanlar için bundan ders çıkarmak en büyük telafisidir unutma
kimse kimseyi kınamasın
sizin başınıza gelmeyebilir ama ilerde bir kızınız olur ve onun başına gelir
konu sahibi umarım hamile değilsindir
içime boşalmadı diyorsun. ama zevk suyunda da az miktarda sperm bulunabiliyor o yüzden içine boşalmasada hamile kalma ihtimalin var.
Kim ister ki böyle olsun. Ben sadece bi yorum bekledim. Hapın etkilerinde kanama yazıyordu 1 hafta kanamam oldu. Hamile olmak bu kadar kolay mı bilmiyorum. İnsan gaflete düşüyor. En kötüsü de gebe olursam anneme bunu nasıl söylerim. O bunu haketmiyor :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?