Hayır kendini muhtaç hissedeceğin birşey yok.Bu olayı yaşadım diye kendimi sanki muhtaç gibi hissediyorum. Biliyorum çok kötü bi düşünce . Bu mide bulantıları nedir anlamıyorum kendi kendime mi yapıyorum bilmiyorum.:26:
2 cinsel ilişki yaşanmış evet ama boşalma olmamış.Ama dikkatinizi çekerim iki cinsel ilişki arası bir ertesi gün hapı...Yetmeyebilir..
Yardımcı olmaya çalışıp yazan herkese teşekkür ederim. Ben uzakta okuyordum aileme yakına yatay geçiş yaptım o da benim için aynı yere yatay geçiş yaptı. Her zaman yanındayım diyor.
ayın 18i oldu ve adet olmadım. Çok korkuyorum yarın test yapıp buraya yazıcam allahım ne olur korktuklarım olmasın
Buraya yazdıklarım kulağına küpe olsun küçük bayan.
Eğer erkek arkadaşın senden önce başka biriyle böyle şeyler yaşadıysa ona güvenme, bu konuda çok ciddiyim.
sen daha çok gençsin insan sevince gözü kara oluyor hiçbir şeyi görmüyor onun için yapabileceğin en uç şeyi yapmışsın.
Artık olan olmuş bunun çaresi yok.
Eğer ilerde bu çocukla evlenmezsen kendini ömür boyu suçlu hissedeceksin ama olan oldu diye ne olursa olsun onunla evleneceksin diyede düşünme Allah o kadar büyükki asla olmaz dediklerini bile olduruyor.
Ona muhtaç olduğunu hissettirme seni kaybetme korkusu olmazsa sana değer vermez çünkü evli değilsiniz.
Erkekler nankördür senden alacağını aldıktan sonra ortada bırakır.
Bizde üniversite okuduk ve malesef böyle şeyleri çok gördük.
Eğer bu çocukla evlenmezsen bir daha asla kimseyle birlikte olma evleneceğin kişiyi ve ilk geceni bekle.
Seni kınayan insanları kafana takma kendi başına gelmese bile bir yakının başına gelir anlar o zaman ne olduğunu çünkü gerçekten allahın sopası yok.
Erkeklerin dili yok mu sana öyle şeyler anlatır ki inanırsın.
Hiç kimseye annene babana güvendiğinden çok güvenme senin iyiliğini isteyen tek insanlar onlar belkide.
Bu yaşadığını hiç kimseye anlatma sonra söylediğine çok pişman olabilirsin.
Hamile olayına gelince o haplar hormon dengesini bozar adetin gecikmesi normaldir.
Ama o haplarıda kullanma derim ilerde çocuk istediğinde bu haplar yüzünden olmayabilir.
Ben bile evli olduğum halde kullanmıyorum.
Erkek arkadaşım dediğin kişi seni gerçekten sevseydi evlenene kadar beklerdi ve sana elini sürmezdi.
Son olarak keşke bu yaşadığın şeyi hiç yaşamasaydın bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Evet endişelerimden haberi var. Yanımda olmaya çalışıyor şimdilik.
Adetim 1 gün geçti test negatif hamiş değilim demii
ahh be kuzumm ateşle barut yan yana dururmu okadar yaklaşmasına neden izin verdin bu devirde kimseye güven olmuyo kırk yıllık eşler bile yarıyolda bırakıyo insanı ona nsl güvenceksinki helal süt emmiş biriyse bakire bı kızın kıymetini bilmesi lazım sonuçta bu bi hataysa sadece senin değil ikinizin hatası ben muhafazakar bi ailede yetiştim bunlar bana cok normal gelmiyor ama seni yadırgamıyorum gençsiniz kanınız kaynıyo hataya meyillisiniz önemli olan hatayı tekrarlamamaktır islamı yaşıyoruz elhamdülillah bu bizim dinimize ters olan bişey arkadaşın seni istiyosa sende onu istiyosan Allahın emriyle istesin evlenin herseyi helalinden doya doya yaşayın eger buna yaklaşmıyosa yol ver gitsin ondan hayır gelmez sana seninde bi kısmetin vardır elbet hatasız kul olmaz tek hata yapan sen değilsin üzülme olurmu....
çoook şükür adet oldumm arkadaşlar.
Hadi gözün aydin canim bosyere kendini üzdugunu söylemiştim sana simdi okuluna bak hepsi gectu :)) ve bidaha kimsenin seni uzmesien izin verme
ahh be kuzumm ateşle barut yan yana dururmu okadar yaklaşmasına neden izin verdin bu devirde kimseye güven olmuyo kırk yıllık eşler bile yarıyolda bırakıyo insanı ona nsl güvenceksinki helal süt emmiş biriyse bakire bı kızın kıymetini bilmesi lazım sonuçta bu bi hataysa sadece senin değil ikinizin hatası ben muhafazakar bi ailede yetiştim bunlar bana cok normal gelmiyor ama seni yadırgamıyorum gençsiniz kanınız kaynıyo hataya meyillisiniz önemli olan hatayı tekrarlamamaktır islamı yaşıyoruz elhamdülillah bu bizim dinimize ters olan bişey arkadaşın seni istiyosa sende onu istiyosan Allahın emriyle istesin evlenin herseyi helalinden doya doya yaşayın eger buna yaklaşmıyosa yol ver gitsin ondan hayır gelmez sana seninde bi kısmetin vardır elbet hatasız kul olmaz tek hata yapan sen değilsin üzülme olurmu....
Valla ne diyeyim senle aynı yaştayım tek farkım evliyim hamile kalmaktan korkmuyorum hamileyimde zaten herkes benim gibi deyil malesef keşke olsa keşke herkes ilk deneyimini sadece ve sadece eşiyle helal bir şekilde zina denen o iğrenc günaha bulaşmadan yaşasa... Keşke bütün kızlar akılsızlık edip insanın kendisinin bile bakmaya haya edecegi özel yerini sırf erkek arkadaş die onunla paylaşmasa... Bişey demiyorum ama seni ŞİDDETLE KINIYORUM Allah akıl fikir versin...
Canımmnasıl rahatladım bi bilsen. Çok teşekkür ederim yanımda olmaya çalışan herkesee
Bundan sonra kendimi sıkıntıya sokacak şeyler yook ve de ilk bebeğimin haberini babasına mutlulukla vermek istiyorum. Böyle istenmeyen bi hamilelik değil inşaallah
Malesef dünyanın civisi cıktı kınanması gereken sey degil onu kınayanlar kınanıyor yani kınamadıgınızı sanıyorsunuz ama sizde kınıyorsunuz...
çoook şükür adet oldumm arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?