kuzumm nasılsın canım. kafanı rahatlat biraz sen en güzeli git bi test al ve yap hemen yoksa için içini yiyip bitirecek zaten test yapsan çıkar hemen ilişkinin üstünden 14 gün gecmesi yeterli idrar testti için. ama piskolojik olarak kendini çok etkiliyosun o yüzden bu belirtiler
14 gün sonra yaptığım sonuç negatifti ama göğüslerim şiş acıyo belim ağrıyoforumdaki hamilelik topiklerinde hep bu belirtiler var çok korkutuyor beni ertesi günü hapı içtiğim halde kalırsam alllahımm tüm hayatım mahvolur okulum var.
canım testtin negatifmiş zaten neden hala beynini yoruyosun ki rahat ol biraz zaten adet gününe 4 gün kalmış bunlar adet belirtiside olabilir
Kolaylastirin, zorlastirmayin;
Mujdeleyin , nefret ettirmeyin demis Peygamber Efendimiz.
simdi bu meseleler cok bicak sirti meseleler. Bu tarz iliskiyi normal gorenler, ya da farkli inanclara tabi olanlar icin zaten birsey diyemem ama konu sahibi sen boyle birsey yasamissin ve pisman olmussun, tevbe etmissin. Bundan sonra bu yapilan zina diyerek , gunah bu diyerek, seni kiniyorum diyerek bu arkadasin yuregini kirmanin bir manasi yok. kizcagiz zaten uzulmus, dersini almis ve pisman. senin bundan sonra yapacagin sey ettigin tovbenin arkasinda durmak ve ayni hataya tekrar dusmemek yoksa korktugunun basina gelmeyeceginin hic bir garantisi yok. Sen inanan birisin ne guzel. Inandigin gibi yasamanin geregi olarak daha dikkatli davranirsin bundan sonra ve tovbeye devam et. sen degerlisin, kiymetlisin. kirk yillik evliler bile neler neler yasiyor ki erkek arkadasa hic guven olmaz. esinle , pisman olmadan, sonrasinda kili kirk yarmadan, hamile oldugunda havalara ucacagin gunlerde , daha saglikli iliskilerde bulunmak varken erken davranma, sabirli ol. sabreden hic kaybetmez.
Adet belirtisi gibi evetgaliba adet olmadan rahat olamicam
Kolaylastirin, zorlastirmayin;
Mujdeleyin , nefret ettirmeyin demis Peygamber Efendimiz.
simdi bu meseleler cok bicak sirti meseleler. Bu tarz iliskiyi normal gorenler, ya da farkli inanclara tabi olanlar icin zaten birsey diyemem ama konu sahibi sen boyle birsey yasamissin ve pisman olmussun, tevbe etmissin. Bundan sonra bu yapilan zina diyerek , gunah bu diyerek, seni kiniyorum diyerek bu arkadasin yuregini kirmanin bir manasi yok. kizcagiz zaten uzulmus, dersini almis ve pisman. senin bundan sonra yapacagin sey ettigin tovbenin arkasinda durmak ve ayni hataya tekrar dusmemek yoksa korktugunun basina gelmeyeceginin hic bir garantisi yok. Sen inanan birisin ne guzel. Inandigin gibi yasamanin geregi olarak daha dikkatli davranirsin bundan sonra ve tovbeye devam et. sen degerlisin, kiymetlisin. kirk yillik evliler bile neler neler yasiyor ki erkek arkadasa hic guven olmaz. esinle , pisman olmadan, sonrasinda kili kirk yarmadan, hamile oldugunda havalara ucacagin gunlerde , daha saglikli iliskilerde bulunmak varken erken davranma, sabirli ol. sabreden hic kaybetmez.
inşallah tez vakitte adet olursun canımda için rahtlar. bu ara erkek arkadaşınla durumlar nasıl
O kadar pişamım ki. Böylesine bi şey yaşamak istemiyorum. Bebeğim helaliyle kucağıma almak istiyorum ve en önemlisi de böyle korkulu bi şekilde hamilelik sonucunu beklemek değil de heyecanlı bir bekleyiş olsun isterdim. Hayatımızda ne hatalar yapıyoruz . Allah affetsin. Ben gerçekten hayatımın en zor zamanlarından birini yaşadım. Bu belirsizlik beni öldürecek. Elbet insan yaşadıklarının bedelini öder. Tek duam bu bedeli ödemek zorunda kalmamak. Çünkü okulum hayatım mahvolur. Adetime 3-4 gün var inşallah tekrardan test yapacağım.
gercekten ne güzel yaklaşmışsınız bu konuya keşke herkes sizin gibi olsa taşlamak yerine elinden tutup ayaga kaldırsa
İnanın değmezmiş. Ben bunu yaşadıktan sonra daha iyi gördüm. Yıllardır sakladığını değmeyecek birine vermek en can acıtanı da bu. Korktuğum için psikolojik de olabilir haklısınız.
Valla ne diyeyim senle aynı yaştayım tek farkım evliyim hamile kalmaktan korkmuyorum hamileyimde zaten herkes benim gibi deyil malesef keşke olsa keşke herkes ilk deneyimini sadece ve sadece eşiyle helal bir şekilde zina denen o iğrenc günaha bulaşmadan yaşasa... Keşke bütün kızlar akılsızlık edip insanın kendisinin bile bakmaya haya edecegi özel yerini sırf erkek arkadaş die onunla paylaşmasa... Bişey demiyorum ama seni ŞİDDETLE KINIYORUM Allah akıl fikir versin...
hamile kalmak o kadar kolay bir şey değil. ertesi gün hapını kullandıysan zaten hamile kalamazsın. karnın ancak 3 aylık hamile olduğunda şişmeye başlar. hamileliği düşünme. ama bundan sonra daha zor bir süreç bekliyor seni. umarım güçlü olabilirsin. istediğinle istediğin zaman birlikte olabilirsin ama bu ülke, bu kültür henüz bunu kaldırmaya hazır değil.
Benim bildigim ertesi gun hapi hormonlari bozup bi kac ay adetin gecikmesine neden. oluyor. gecikirse telaslanma yani...
Canım endişeni anlayabliyorum ama hem boşalma olmamış hem de ertesi gün hapı kullanmışsın.
Bence canını sıkma artık birşey olmaz.
Erkek arkadaşın dediğin kişiye de kırıldığını söylüyorsun. Güvenin yoksa bitir gitsin.
Bu olayı yaşadın diye ona farklı bir bağlılık hissetme kendinde, suçlu psikolojisine girme.
Okulun varmış ona odaklan.
Senin iyi olman en önemlisi gerisini boşver.
Adet belirtisi gibi evetgaliba adet olmadan rahat olamicam
Canım endişeni anlayabliyorum ama hem boşalma olmamış hem de ertesi gün hapı kullanmışsın.
Erkek arkadaşın dediğin kişiye de kırıldığını söylüyorsun. Güvenin yoksa bitir gitsin.
Bu olayı yaşadın diye ona farklı bir bağlılık hissetme kendinde, suçlu psikolojisine girme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?