Sorması bile ayıp biliyorum ..

kuzumm nasılsın canım. kafanı rahatlat biraz sen en güzeli git bi test al ve yap hemen yoksa için içini yiyip bitirecek zaten test yapsan çıkar hemen ilişkinin üstünden 14 gün gecmesi yeterli idrar testti için. ama piskolojik olarak kendini çok etkiliyosun o yüzden bu belirtiler

14 gün sonra yaptığım sonuç negatifti ama göğüslerim şiş acıyo belim ağrıyo forumdaki hamilelik topiklerinde hep bu belirtiler var çok korkutuyor beni ertesi günü hapı içtiğim halde kalırsam alllahımm tüm hayatım mahvolur okulum var.

canım testtin negatifmiş zaten neden hala beynini yoruyosun ki rahat ol biraz zaten adet gününe 4 gün kalmış bunlar adet belirtiside olabilir

Kolaylastirin, zorlastirmayin;
Mujdeleyin , nefret ettirmeyin demis Peygamber Efendimiz.

simdi bu meseleler cok bicak sirti meseleler. Bu tarz iliskiyi normal gorenler, ya da farkli inanclara tabi olanlar icin zaten birsey diyemem ama konu sahibi sen boyle birsey yasamissin ve pisman olmussun, tevbe etmissin. Bundan sonra bu yapilan zina diyerek , gunah bu diyerek, seni kiniyorum diyerek bu arkadasin yuregini kirmanin bir manasi yok. kizcagiz zaten uzulmus, dersini almis ve pisman. senin bundan sonra yapacagin sey ettigin tovbenin arkasinda durmak ve ayni hataya tekrar dusmemek yoksa korktugunun basina gelmeyeceginin hic bir garantisi yok. Sen inanan birisin ne guzel. Inandigin gibi yasamanin geregi olarak daha dikkatli davranirsin bundan sonra ve tovbeye devam et. sen degerlisin, kiymetlisin. kirk yillik evliler bile neler neler yasiyor ki erkek arkadasa hic guven olmaz. esinle , pisman olmadan, sonrasinda kili kirk yarmadan, hamile oldugunda havalara ucacagin gunlerde , daha saglikli iliskilerde bulunmak varken erken davranma, sabirli ol. sabreden hic kaybetmez.

O kadar pişamım ki. Böylesine bi şey yaşamak istemiyorum. Bebeğim helaliyle kucağıma almak istiyorum ve en önemlisi de böyle korkulu bi şekilde hamilelik sonucunu beklemek değil de heyecanlı bir bekleyiş olsun isterdim. Hayatımızda ne hatalar yapıyoruz . Allah affetsin. Ben gerçekten hayatımın en zor zamanlarından birini yaşadım. Bu belirsizlik beni öldürecek. Elbet insan yaşadıklarının bedelini öder. Tek duam bu bedeli ödemek zorunda kalmamak. Çünkü okulum hayatım mahvolur. Adetime 3-4 gün var inşallah tekrardan test yapacağım.

gercekten ne güzel yaklaşmışsınız bu konuya keşke herkes sizin gibi olsa taşlamak yerine elinden tutup ayaga kaldırsa

inşallah tez vakitte adet olursun canımda için rahtlar. bu ara erkek arkadaşınla durumlar nasıl

3 gün boyunca hiç konuşmadık sonra aradı başım çok ağrıyordu konuşamadım sende sinirliydin biraz konuşmamak iyi gelir diye düşündüm felan dedi. korkma hamile değilsindir ben yanındayım felan diyor. ama o kötü anlarımda yanımda değildi ya kalbim çok kırık. aklım karışık haftaya okullar açılıyor bi hamilelik durumunda ne yapacağım onu da bilmiyorum.

hayirlisi demekten baska care yok. pozitif cikacagini sanmiyorum. ertesi gun haplari kadin hormonunu mahvediyor biyle tuhafliklara o sebep olmus olabilir.

gercekten ne güzel yaklaşmışsınız bu konuya keşke herkes sizin gibi olsa taşlamak yerine elinden tutup ayaga kaldırsa

arkadas uzgun, pisman, dersini almis, cezasini cekiyor. yapmam gereken buydu bence. benim inancim bunu gerektiriyor. tesekkur ederim nezaketiniz icin :)

İnanın değmezmiş. Ben bunu yaşadıktan sonra daha iyi gördüm. Yıllardır sakladığını değmeyecek birine vermek en can acıtanı da bu. Korktuğum için psikolojik de olabilir haklısınız.

hamile kalmak o kadar kolay bir şey değil. ertesi gün hapını kullandıysan zaten hamile kalamazsın. karnın ancak 3 aylık hamile olduğunda şişmeye başlar. hamileliği düşünme. ama bundan sonra daha zor bir süreç bekliyor seni. umarım güçlü olabilirsin. istediğinle istediğin zaman birlikte olabilirsin ama bu ülke, bu kültür henüz bunu kaldırmaya hazır değil.

Benim bildigim ertesi gun hapi hormonlari bozup bi kac ay adetin gecikmesine neden. oluyor. gecikirse telaslanma yani...

Benim bildiğim esi gün hapları her c.ilişki için bir tane içilir.Siz bir taşla iki kuş yapmaya çalışmışsınız sanki.Gebelik testi yapın.Adet sonrası hamile kalma ihtimaliniz yok değil.Eğer o zaman hamile kaldıysanız çıkar.Ama içe ejekulasyon olmamış,kaçmış olabilir ama hamilelik ihtimali azalıyor..

Umarım bu ilk ve son olur..

Son düzenleme:

kınama....kınadığı şey başına gelmeden ölmez insan haberin olsun...

Canım endişeni anlayabliyorum ama hem boşalma olmamış hem de ertesi gün hapı kullanmışsın.
Bence canını sıkma artık birşey olmaz.
Erkek arkadaşın dediğin kişiye de kırıldığını söylüyorsun. Güvenin yoksa bitir gitsin.
Bu olayı yaşadın diye ona farklı bir bağlılık hissetme kendinde, suçlu psikolojisine girme.
Okulun varmış ona odaklan.
Senin iyi olman en önemlisi gerisini boşver.

Karın o zaman mı şişmeye başlıyor demek ki benimki hapın etkisi zaten tüm dengemi alt üst etti. Allah bi daha kullanmayı nasip etmesin

Benim bildigim ertesi gun hapi hormonlari bozup bi kac ay adetin gecikmesine neden. oluyor. gecikirse telaslanma yani...

Adette gecikmede mi yapıyor ya inanın her an olacam diye bekliyorum belirtiler var ama bunlar hamilelik belirtisi de olabilir diye endişelendiriyor beni

Bu olayı yaşadım diye kendimi sanki muhtaç gibi hissediyorum. Biliyorum çok kötü bi düşünce . Bu mide bulantıları nedir anlamıyorum kendi kendime mi yapıyorum bilmiyorum.:26:

Canım olan olmuş sende pişman olmuşsun muhtemelen hamile degilsindir ama hayatın boyle olursa her an hamile kalabilirsin bunu bilmekte fayda var.
Kadınlar olarak asıl bizi korkutan güvenlik ve sevgi çemberi dışında kalmaktir acaba sevdiğim insan bunu kabul eder mı ? ona verdigim degeri anlayabilir mı ? ona bunu vermekle ne kadar buyuk bise yaptığımın farkında mı?
Maalesef nikah anlaşması haricinde erkekler bu yükümlülüğü pek kabul etmezler. Zor bir zamanda yaşadığımızı kabul ediyorum seni de yargılamak bana düşmez ama bi abla olarak daha akıllı devam etmeni söyleyebilirim.. Kadınlar hassastir kolayca kırılıp dokulebilir erkeklere normal gelen seyler bizim özel duygularimizdir.. Senin yaşadığın şey belki erkek arkadasin için cok da önemli degil ama senin için ne kadar önemli bak.. Nikah bir evlilik sözleşmesi gibidir kadının hakkını korur ve muhafaza eder küçük bayan bunu unutma :)) endişelenmeyi bırak olan olmuş ve buyuk ihtimal hamile degilsin sen ileriye bak canım sevgiler..

Adet belirtisi gibi evet galiba adet olmadan rahat olamicam

Yazdiklarina goz attım daha rahatlamis gordum pisipikonunda dediği gibi gercekten cok merak ettik seni iyi olmana sevindim bizo habersiz bırakma bak adetinede cok az kalmış gelecek ve rahatlayacaksin ve artik seni kimsenin uzmesinede izin verme muck kendine cici bak

Ama dikkatinizi çekerim iki cinsel ilişki bir ertesi gün hapı...Yetmeyebilir..

Ama dikkatinizi çekerim iki cinsel ilişki arası bir ertesi gün hapı...Yetmeyebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…