- 18 Mart 2019
- 22
- 21
- 3
- 36
- Konu Sahibi belkibirgunbende
Iyi akşamlar arkadaşlar sırf bu konu için üye oldum fikirleriniz benim için gerçekten önemli. Başımdan bir evlilik geçti. Yakın zamana kadar tekrar evlenmeyi düşünmüyordum ta ki çalıştığım kurumdaki bir arkadaşım, eşinin arkadaşı olan birini önerene kadar. Önerme aşamasından önce de birkaç imada bulunduğu için ben bu beyi merak edip sosyal medyadan bulmuştum:) tabi arkadaşıma ben çoktan gördüm beğendim diyemedim bir resmi falan varsa göreyim madem dedim. O da eşiyle konuşup dönüş yapacağını söyledi. Bu konuşmanın üzerinden tam bir hafta gecti ama herhangi bir geri dönüş olmadi
Gerçi geçen hafta süresince kendi kişisel sorunları oldu unutmuş olabileceğini düşünüyorum ama bir taraftan da acaba eşine söyledi de olmaz diye mi düşündüler diye içim içimi yiyor. Siz olsanız sorar miydiniz ne oldu o konu diye yoksa nasip olsa zaten olurdu diye düşünüp unutur muydunuz? Arkadaşım dediğim kişiyle çok samimi olmadığımız için sormaya cekiniyorum acikcasi iyice koca meraklısı gibi görünmek istemiyorum ama tanışsak fena olmazdı hani :)
Güncellemee 4. Sayfada

Güncellemee 4. Sayfada

Son düzenleme: