- Konu Sahibi muserliebrar
-
15 yasindayim .... bu formda hep ailemle ilgili yazdin yine yaziyorum . . Bugun alisverise ciktik kucuklugumden beri sortlara bayiliyorum ama 1 kere bile giymeme izin olmadi cok cok ozeniyorum ben bunu nasil gecire bilirim .. bu konular yuzinden onlara kin tutuyorum ozgur olmak istiyorum tamm bi sıkılik olmali ama sort da ne var ki ..sifir kol veya askili biside giyemiyorum
15 yasindayim .... bu formda hep ailemle ilgili yazdin yine yaziyorum . . Bugun alisverise ciktik kucuklugumden beri sortlara bayiliyorum ama 1 kere bile giymeme izin olmadi cok cok ozeniyorum ben bunu nasil gecire bilirim .. bu konular yuzinden onlara kin tutuyorum ozgur olmak istiyorum tamm bi sıkılik olmali ama sort da ne var ki ..sifir kol veya askili biside giyemiyorum
ufacık meselelerde bile kin tutuyorsun ailene kendi deyiminle nasıl bir mizaçtır bu anlayamadım.Bence psikolojik olarak yardım almalısın diğer konularınıda biliyorum..
Size ufacik geliyo ama bana cok buyuk gercekten cok buyuk ..ufacık meselelerde bile kin tutuyorsun ailene kendi deyiminle nasıl bir mizaçtır bu anlayamadım.Bence psikolojik olarak yardım almalısın diğer konularınıda biliyorum..
Istanbul maltepe..(asya)Biraz da nerede yaşadığına bağlı olabilir bu.
Mesela taksim, beyoğlu..
Ne bileyim öyle yerlerde ben de çok giyemem, kendim istemem.
Ama yazlık rahat yerlerde giyilebilir, yavaş yavaş alıştırırsın.
Uzuldum canım ya ama ilende işte iyliğini dusundugu için bunu yapıo ama çok buyuk kotuluk yapıolar farkında degil.umarım sen oyle olmasın ama okadar kotu orneklerini gordumki ben bu durumun ailesi izin vermeyip dışar univeRsiteye gidip açılan saçılanlar ozgur kalıp bunun dozajını ayarlayamayanlar neler neler..
Biraz da nerede yaşadığına bağlı olabilir bu.
Mesela taksim, beyoğlu..
Ne bileyim öyle yerlerde ben de çok giyemem, kendim istemem.
Ama yazlık rahat yerlerde giyilebilir, yavaş yavaş alıştırırsın.
Kapri giyebilirsin ablacim
Sirf sort giyemiyorum diye ailenden nefret etmen tam bi ergen davranisi:))
Ilerde buna cok guleceksin.
18 yasina gel guzel bi unv kazan giy sortunu
Zaten o yaslarda giyiliyo.benim artik kisa sortlari giyesim gelmiyo :)
canım bak anlıyorum seni, ama sende şunu düşün. ne aileler var biliyomusun. sen aileni baskıcı görüyosun ama daha baskıcı aile görmemişsin.. sana hikaye anlatmıyorum, ya da doğuda fln yaşanan şeyi.. bizzat şahit olduğum, üstelik çok sık karşılaştığım şeyi söylicem sadece. öyle aileler var ki, kızlarına başını örteceksin diyor, sebep? dinle fln ilgisi yok isteklerinin. mahalleli dedikodu yapmasın diye. kızın saçı açık olursa o mahalle arkasından konuşurmuş..düşün daha neler var..
benim bi arkadaşım vardı ortaokulda, kız çok çalışkandı.. sınavlardan fln hep çok yüksek puanlar alırdı.. neyse birgün hiç unutmam sıradan bir sohbet esnasında bu notlardan, çalışkanlığından mevzu açıldı. kız dediki ben mecburum yüksek not almaya.. düşük almam söz konusu bile değil, ailem bu konuda çok katı...
ve son olarak sana benim ailemden bahsetmek istiyorum. ben bir atlet, üstünede yarım kollu bolero giymiştim bir kez. çok sıcaktı, normalde öyle renkli atletleri sadece kısa kollu gömleklerin altına giyerim yazın.. neyse birgün onu giydim ve o gün pikniğe gittik.. duymadığım hakaret kalmadı, bizim ailemize yakışmaz, bu ne hal vs. vs..
sonra akşamında mısır almıştık, düdüklüde mısırı pişiriyoduk evde. derken kaza işte düdüklü tencere patladı birden.. işte su taştı, kapağı fırladı.. neyse ki hiçbirimize bişey olmadı.. ve şooooook, o an ne duydum ailemden dersin? bu düdüklü tencere senin yüzünden patladı. sen bugün öyle şeyler gibi giyindin, erkekler sana baktı.. günaha girdin hep, o yüzden Allah bu düdüklüyü patlattı.. senin yüzünden, seninnn
bu anlattığım bu zamana kadar yaşadığım binlerce şeyden sadece bir tanesi.. o yüzden derim ki, şortmuş şuymuş buymuş boşver ve haline şükret....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?