- Konu Sahibi muserliebrar
-
bence ilerde buna memnun olucaksın ama sana şöyle bi tavsiye verebilirim sadece bayanların bulunduğu bir ortamda(kına gecesi,ev gezmesi gibi)bu tarz şeyleri giyip hevesini alabilirsin.ailene de bu şekilde giyeceğini söylersen sorun etmezler diye düşünüyorum :)15 yasindayim .... bu formda hep ailemle ilgili yazdin yine yaziyorum . . Bugun alisverise ciktik kucuklugumden beri sortlara bayiliyorum ama 1 kere bile giymeme izin olmadi cok cok ozeniyorum ben bunu nasil gecire bilirim .. bu konular yuzinden onlara kin tutuyorum ozgur olmak istiyorum tamm bi sıkılik olmali ama sort da ne var ki ..sifir kol veya askili biside giyemiyorum
Çok merak ediyorum bir yıl öncenin konusunu nerden buldunuz?bence ilerde buna memnun olucaksın ama sana şöyle bi tavsiye verebilirim sadece bayanların bulunduğu bir ortamda(kına gecesi,ev gezmesi gibi)bu tarz şeyleri giyip hevesini alabilirsin.ailene de bu şekilde giyeceğini söylersen sorun etmezler diye düşünüyorum :)
hep son sayfaya giderimÇok merak ediyorum bir yıl öncenin konusunu nerden buldunuz?
Ne amaçla???hep son sayfaya giderim
canım öyle istediği için :)Ne amaçla???
Size katılıyorum kesinlikle. Böyle izin vermeyen değil de kızına kendini koruma bilinci verebilen aileler çoğalmalı. Yolda çıplak kol, bacak ve göğüs görmekten gına geldi artık.
Yukarda yazmış arkadaş nereden bulduğunu. Canı istiyormuş bir de. Enteresan insan çoook...Allah aşkına, bugüne ait bi sürü konu varken taa 1 yıl öncesinin konusunu nereden buldunuz?
Bi de üşenmedim uzun uzun yorum yaptım.
polemik planlama uzmanları her yerde..Yukarda yazmış arkadaş nereden bulduğunu. Canı istiyormuş bir de. Enteresan insan çoook...
Yukarda yazmış arkadaş nereden bulduğunu. Canı istiyormuş bir de. Enteresan insan çoook...
Töbe töbeAllah aşkına, bugüne ait bi sürü konu varken taa 1 yıl öncesinin konusunu nereden buldunuz?
Bi de üşenmedim uzun uzun yorum yaptım.
tuzağa düştünTöbe töbeyazdım da yazdım ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?