şort giymeme izin yok ..

Yaşın henüz küçük ailen ne derse isterse yapmk zorundasın çunlu nonların himayesı altındasın bıraz daha büyü söz sahıbı ol zatn kendın o zamn ne ıstıyosan yaptırabılırsın. Hem bu senın aıle yapındır acık gıyınmek onlara sey bır durum olarak gelırdır bu yuzdn sort askılı gıydırmıyolardır.

Canım bana tayt sonra diz üstü elbise,etek giymeme izin veriyorlar.Bazen atlet tarzı giyince babam laf yapıyor ama ben kızıyorum sonuçta göğsümü ve genital bölgemi göstercek bişi yapmıyorum.Şort bana da burada izin vermiyorlar tabi sadece tatil yerlerin de. Tatil yerlerinde giy sende sonuçta oralarda kötü yerler değil. Hem biraz konuş onlarla. Ya benim babam pek hani kızsa bile illa istediğini yaptırmaz bir kere gece 1 di eve gir dedi bende girmedim ama kızmadı. Ama abin varsa benim gibi ooo çok kötü. Her şeye karışıyor.Abim olmasa ben hep şort giyerim. Mesela o gece saat 2 de girdim. O gelince bana kızdı. Hem abin yoksa baban olmadığı zamanlar giy. Ne diyim büyüyünce çocuğun olursa sen ona öyle davranma.Sonuçta kızız her şeye özeniriz. Benim arkadaşımın ailesi çok rahat kız minicik şortlar giyebiliyor.Kıskanıyorum valla :))

senden 2 yaş büyüyüm ve 7 yaşımdan beri benm ne şort ne sıfır kollu ne de dekolteli giymeme izin yok hatta ben bunu sormadım bile yada ailem söylemedi ben giyemeyeceğimi kendim biliyorum haaa sıkıntılımıyım hayır azıcık bi sıkıntım yok sadece annem biraz tişörtlerimin yakasına takık onla ilgilide bi kaç kere tartışmamız oldu o kadar..canım boşver yaa büyüyünce istersen giyersin ben sadece yaka konusunda böyle yapmayı düşünüyorum dekolteli olmadan tabi o da benim yaşadığım çevreden dolayı bide ben nedense rahatsız oluyorum artık benimsedim bu durumu yani.

bence ilerde buna memnun olucaksın ama sana şöyle bi tavsiye verebilirim sadece bayanların bulunduğu bir ortamda(kına gecesi,ev gezmesi gibi)bu tarz şeyleri giyip hevesini alabilirsin.ailene de bu şekilde giyeceğini söylersen sorun etmezler diye düşünüyorum :)

Gulum ben 19 yasindayim benim babam bu yasta bile karisiyor kiyafetime. Bunu degistiremezsin. Biz cok sikinti yasadik bu konuda yeri geldi gizli giydim yeri geldi kavga ettik ama kabullenmiyor yapcak bisey yok. Sabret kocan rahat olursa ilerde o zaman giyersin

Çok merak ediyorum bir yıl öncenin konusunu nerden buldunuz?

Size katılıyorum kesinlikle. Böyle izin vermeyen değil de kızına kendini koruma bilinci verebilen aileler çoğalmalı. Yolda çıplak kol, bacak ve göğüs görmekten gına geldi artık.

Yahu size ne? Sizin tabirinizle çıplak kol, bacak ve göğüslere bakmak zorunda mısınız?
Siz nasıl giymek istemiyorsanız başkaları da giymek istiyor. Hep sizin yaptıklarınız mı doğru, sizin yaptıklarınız mı mantıklı?

Çocuğa bu kadar karışmak hiç de bilinçli bi aile tablosu çizmiyor bana göre. Şort giymek istiyorsa giyebilmeli bi insan. Kapanmak istiyorsa da kapanmalı. Çocuk yapınca bizim tapulu malımız olmuyor ya da bizim bi kopyamız olmuyor.
İnsanların tercihlerine saygı duymak bu kadar mı zor? Siz böyle söylerseniz başkası da sizin için 'her yeri kapalı insanlar görmekten gına geldi.' diyebilir.

Konu sahibi, eğer ailen kabul ediyosa bermudalardan giyebilirsin. Yok ona da karışıyorlarsa okuyup ayaklarının üzerinde durmaya bak.

Allah aşkına, bugüne ait bi sürü konu varken taa 1 yıl öncesinin konusunu nereden buldunuz?
Bi de üşenmedim uzun uzun yorum yaptım.

Anne babalar da çocuklarını baskı yapmadan özgür yetiştirmek istiyor ama onların üzerinde de kitle baskısı var maalesef.
Çocuğun başına birşey geldiğinde (Allah muhafaza) hatalı anne babalar oluyor. İyi yetiştirememiş, kontrolsüz bırakmış oluyor.
Televizyonlarda seyrediyoruz işte uzmanları. Çocuklarınız internete fazla takılmasın. Saat belirleyin onun dışına çıkmasın. İnternette nerelere takılıyor kontrol edin. Arkadaşlarını tanıyın. Eve geliş gidiş saatlerini kontrol edin. Gittiği gezdiği yerleri takip edin. Taciz eden erkek suçlanmazken kadınların ne giydiği tartışılır.
Diğer taraftan da annelere babalara onların karar verme haklarına saygı gösterin. Onların birey olduklarını unutmayın.
E güzel kızım çok haklısın, özeniyorsun, istiyorsun baskı altında boğuluyorsun ama anne baba olmak da hiç kolay değil açıkçası. Onlar da çocuklarının üzülmesini hiç istemiyorlar ama koşullar karşısında yenik düşüyorlar.
Keşke dünyada hiç kötülük olmasa da bunları tartışmasak.

Babamn evindeyken bende giyemezdim esim karismiyor istedigimi giyiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…