- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 323
- Konu Sahibi muserliebrar
-
15 yasindayim .... bu formda hep ailemle ilgili yazdin yine yaziyorum . . Bugun alisverise ciktik kucuklugumden beri sortlara bayiliyorum ama 1 kere bile giymeme izin olmadi cok cok ozeniyorum ben bunu nasil gecire bilirim .. bu konular yuzinden onlara kin tutuyorum ozgur olmak istiyorum tamm bi sıkılik olmali ama sort da ne var ki ..sifir kol veya askili biside giyemiyorum
Canının isteyeceği başka bir şey bulamadın mı?canım öyle istediği için :)
senin ailenin bakış açısı bu maalesef. değiştirmen mümkün değil.15 yasindayim .... bu formda hep ailemle ilgili yazdin yine yaziyorum . . Bugun alisverise ciktik kucuklugumden beri sortlara bayiliyorum ama 1 kere bile giymeme izin olmadi cok cok ozeniyorum ben bunu nasil gecire bilirim .. bu konular yuzinden onlara kin tutuyorum ozgur olmak istiyorum tamm bi sıkılik olmali ama sort da ne var ki ..sifir kol veya askili biside giyemiyorum
15 yasindayim .... bu formda hep ailemle ilgili yazdin yine yaziyorum . . Bugun alisverise ciktik kucuklugumden beri sortlara bayiliyorum ama 1 kere bile giymeme izin olmadi cok cok ozeniyorum ben bunu nasil gecire bilirim .. bu konular yuzinden onlara kin tutuyorum ozgur olmak istiyorum tamm bi sıkılik olmali ama sort da ne var ki ..sifir kol veya askili biside giyemiyorum
sort askılı gıyılcek yer var gıyılmıcek yer var15 yasindayim .... bu formda hep ailemle ilgili yazdin yine yaziyorum . . Bugun alisverise ciktik kucuklugumden beri sortlara bayiliyorum ama 1 kere bile giymeme izin olmadi cok cok ozeniyorum ben bunu nasil gecire bilirim .. bu konular yuzinden onlara kin tutuyorum ozgur olmak istiyorum tamm bi sıkılik olmali ama sort da ne var ki ..sifir kol veya askili biside giyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?