Kızlar bir sorum var; kendi kızı minicik şortlar giyinen göbeği açık gezen ve bunda bir mahzur görmeyen adam eşinin kızkardeşi nispeten birkaç santim daha uzun bir şort giydiğinde -ki bu kız zaten göbeği açık askılı vs giymiyor şorta da yeni yeni alışıyor- x onu giyme hoş durmuyor dese sonra x ortamda yokken yanlış anlaşılmaması gerektiğini x in fiziken daha gelişkin olduğu için daha çok göze battığını hoş durmadığını ama kendi kızı çok zayıf olduğu için göze batmadığını söylese ne düşünürdünüz?
Bu arada x 14, kendi kızı 17 yaşında fakat x daha uzun boylu.
Bence de sapık..Sapik mi ne diye dusunurum, elin kizlari geliskin duruyor ne demek be, yasindan basindan utan kardesim.
Hoş gelmiyor kulağa kötü anlamlar yüklemek istemem ama, şorta kızıyorsa kendi kızına niye kızmıyor, bana bahane uyduruyormuş gibi geldiKızlar bir sorum var; kendi kızı minicik şortlar giyinen göbeği açık gezen ve bunda bir mahzur görmeyen adam eşinin kızkardeşi nispeten birkaç santim daha uzun bir şort giydiğinde -ki bu kız zaten göbeği açık askılı vs giymiyor şorta da yeni yeni alışıyor- x onu giyme hoş durmuyor dese sonra x ortamda yokken yanlış anlaşılmaması gerektiğini x in fiziken daha gelişkin olduğu için daha çok göze battığını hoş durmadığını ama kendi kızı çok zayıf olduğu için göze batmadığını söylese ne düşünürdünüz?
Bu arada x 14, kendi kızı 17 yaşında fakat x daha uzun boylu.
ne düşüneceğimi şaşırdım?
14 yaşındaki kız çok mu kilolu? ne düşünüyor da karışıyor anlayamadım.
Hoş gelmiyor kulağa kötü anlamlar yüklemek istemem ama, şorta kızıyorsa kendi kızına niye kızmıyor, bana bahane uyduruyormuş gibi geldi
Yani daha gelişkinmiş göze çarpıyormuş diyormuş ya, o kızı kıskanıyor da şort giymesini istemiyor gibiNeye bahane uyduruyor mesela?
Sapik mi ne diye dusunurum, elin kizlari geliskin duruyor ne demek be, yasindan basindan utan kardesim.
X ve y kafami karistirdi
kilolu değil ama çok zayıf da değil normal hatta zayıfa yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?