- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Engineer1234
-
Doğru orada erkelere güvenmediğini söylemiştin geçmişte olan bir durum yüzünden ama burada kendine güvenmediğini düşündürdün yoksa kızın gösterişli olup olmamasını tınlamazdınKendime bakmadığımı nerden biliyosunuz 19 yaşındayım daha çok gencim tabiki kendime bakıyorum sporumu yapıyorum özgüven eksikliğim olduğunu düşünmüyorum size nedeninin ne olduğunu söylediğimi hatırlıyorum
Sorma Mune Abla iş başında yine cımbızlar foraHangi konuya gitsem hepsi kapatılıyo yada olay çıkıyo burdada öyle olmaz inşallah
Gerçekten kendimi anlatamıyorum galibaDoğru orada erkelere güvenmediğini söylemiştin geçmişte olan bir durum yüzünden ama burada kendine güvenmediğini düşündürdün yoksa kızın gösterişli olup olmamasını tınlamazdın
Çok hoşsun canımMevsimlerden kış idi. Soğuk hava pençelerini çıkarmış adeta yüzümüzü tırmalıyordu. Akşamın puslu havası bütün şehri kaplamış, gökyüzü lacivert rengine bürünmeye hazırlanırken uzaktan gözüken otobüs anne kucağı sıcaklığıyla gözlerini kısarak gülümsemişti durakta bekleyenlere. Babacan kollarıyla herkesi saran durak birer birer yavrularını annelerine teslim etmenin huzurunu yaşıyordu. Dondurucu soğuğun etkisiyle eğilen başlar bir anda doğrulmuş, atkılar bereler çıkmış ve bedenler sıcaklaşan kanın etkisiyle karıncalanmaya başlamıştı. Otobüs kapısını kapatmış beşik gibi sallana sallana ilerliyordu. İlk durakta durdu ve yeni yolcuların içeri birer birer süzülüşünü izledi cefakar otobüs. O da ne? Bu durak diğer duraklardan farklıydı. Olamaz olmamalıydı. Ayazın yüzleri yakarcasına okşadığı bu havada nasıl olur da şortlu bir kız binebilirdi otobüse....
...
Devam edecek....
Tam yazıyorum bi bakıyorum kapanmış olay olmuş ben geride kalmışımmSorma Mune Abla iş başında yine cımbızlar fora
Gerçekten baya ugrasmissinMevsimlerden kış idi. Soğuk hava pençelerini çıkarmış adeta yüzümüzü tırmalıyordu. Akşamın puslu havası bütün şehri kaplamış, gökyüzü lacivert rengine bürünmeye hazırlanırken uzaktan gözüken otobüs anne kucağı sıcaklığıyla gözlerini kısarak gülümsemişti durakta bekleyenlere. Babacan kollarıyla herkesi saran durak birer birer yavrularını annelerine teslim etmenin huzurunu yaşıyordu. Dondurucu soğuğun etkisiyle eğilen başlar bir anda doğrulmuş, atkılar bereler çıkmış ve bedenler sıcaklaşan kanın etkisiyle karıncalanmaya başlamıştı. Otobüs kapısını kapatmış beşik gibi sallana sallana ilerliyordu. İlk durakta durdu ve yeni yolcuların içeri birer birer süzülüşünü izledi cefakar otobüs. O da ne? Bu durak diğer duraklardan farklıydı. Olamaz olmamalıydı. Ayazın yüzleri yakarcasına okşadığı bu havada nasıl olur da şortlu bir kız binebilirdi otobüse....
...
Devam edecek....
Bu konuda hem fikiriz bence sen şortu da o kızı da bir kenara bırak ve asıl soruna odaklan asıl sorunun çözümünü söylediğimi hatırlıyorum daha 19 yaşındaymışsın hayatın başındasın henüz bu sorunun bütün hayatını etkilemesine izin verme canımGerçekten kendimi anlatamıyorum galiba
Aynen bir konuya girdim şok oldum konu da gri hakimdiTam yazıyorum bi bakıyorum kapanmış olay olmuş ben geride kalmışımm
TamamBu konuda hem fikiriz bence sen şortu da o kızı da bir kenara bırak ve asıl soruna odaklan asıl sorunun çözümünü söylediğimi hatırlıyorum daha 19 yaşındaymışsın hayatın başındasın henüz bu sorunun bütün hayatını etkilemesine izin verme canım
Yook ben anlıyorum senide bence güven biraz ama ipleri brakma tabiGerçekten kendimi anlatamıyorum galiba
Ayrıldık zaten en doğrusu buyduYook ben anlıyorum senide bence güven biraz ama ipleri brakma tabi
Birkaç dakikami aldı sadece. Samanlıkta iğne aramak kat kat uğraştırıcı olsa gerek.Gerçekten baya ugrasmissin
Neeeeyyy ayyyy üzüldüm kızz vallaha boşa ayrılmışın insalalhh barışırsın yaAyrıldık zaten en doğrusu buydu
Ya ne alakası var lütfen böyle bi yorumu hakedicek bişey yapmadım herkes istediğini giymekte özgürdür bende giyiyorum sortta giyiyorum etekte giyiyorum yorumunuz çok kırıcıŞortlu kadına tekme atan zihniyet burdan çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?