- Konu Sahibi Engineer1234
-
Hayır ama onunla dalga gecerken onun gibi oldum:)
Hayır aradan bi 10 dk falan geçti evdeyim diye mesaj attı ben o zaman fotoğraf attım fotoğrafı da evlerinin mutfağında çekmişKızın peşinden gitti sonra sen aldıklarını çek dedin diye markete giremezmi daha iyi kurmalisin eksik kalmış bence kıskançlık yapiosan Tam yap otobüsten indiği anda arayıp eve gidene kadar açık kalmasını istemeliydin. Eve girince de cekmeceleri aç kapa falan yada görüntülü aramak daha mantıklı. Kıskançlığın dibine vurdum
resmi mutfakta cektigise kiz belki baska odadadir.Hayır aradan bi 10 dk falan geçti evdeyim diye mesaj attı ben o zaman fotoğraf attım fotoğrafı da evlerinin mutfağında çekmiş
Başka bi hesabım var bunu diğer mesajlarda söyledim sadece bu konuyu açmak için başka bi hesap açtım elif yanlış bilmiyosam evliydiDaha bugün üye olmuşsun elifi nereden biliyorsun "elif"?
Ya tabi kızda zaten su çocuk otobüsten insede beni eve atsa diye bekliyodu zatenresmi mutfakta cektigise kiz belki baska odadadir.
Yöneticilerden izin aldın mı ikinci üyelik için?Başka bi hesabım var bunu diğer mesajlarda söyledim sadece bu konuyu açmak için başka bi hesap açtım elif yanlış bilmiyosam evliydi
Hayır izin almam gerektiğini bilmiyodumYöneticilerden izin aldın mı ikinci üyelik için?
Hayır izin almam gerektiğini bilmiyodum
Gunahini almissin. Otobuste kiza bakmamis bile. Gozunle gormussun gibi ispatlamaya calismmissin ozur dilemelisin.Herkese merhaba.Bugün sevgilimle otobüse bindik ben oturdum o yanımda ayakta kaldı otobüse baya uzun boylu kisa şortlu bi kız bindi.Sevgilim kızı görmedi bundan eminim kız sevgilimin tam arkasında ayakta durdu böylece sevgilim kızı yine goremedi.Kız sevgilimin inmesi gereken duraktan bir durak önce indi sevgilimde bana ben bu durakta iniyorum markete gidicem canım abur çubuk bişeyler istiyo dedi ve indi bende eve gidince aldıklarının fotoğrafını at dedim attı neden fotoğraf istediğimi sordu bende uzun boylu kısa şortlu kızla aynı durakta inmen çok fazla dikkatimi çekti dedim ve baya ağır seyler söyledim bana nasıl böyle bi iftira atarsın ben otobüste kız falan görmedim dedi ve ben bana guvenmeyen kadınla birlikte olmak istemiyorum dedi sizce ben haksizmiyim?Kusura bakmayın en kisa bu kadar yazabildim
Ayrıldık zaten gerek kalmadı özür dilemeyeGunahini almissin. Otobuste kiza bakmamis bile. Gozunle gormussun gibi ispatlamaya calismmissin ozur dilemelisin.
e siz sortundaan bahsesince direk biz mesele şortu gibi algiladik amaValla kocaelide yaşıyorum ama umuttepede okulumuz hava buz gibi ve karliydi giyebilir bende giyiyorum konu kızın şort giymesi değil ama nedense herkes kızın sortuna taktı
Mune den izin almalıydın 2.üyelik yasak çünkü izin alınmadığı müddetçe
Mesele neden sortu olsun sadece sıradan bi kız değil daha gösterişli olduğunu anlatmak istedime siz sortundaan bahsesince direk biz mesele şortu gibi algiladik ama
bukadar bunaltirsaniz bir gun gercekten bakacakMesele neden sortu olsun sadece sıradan bi kız değil daha gösterişli olduğunu anlatmak istedim
Kime bakıyosa baksın bitti zatenbukadar bunaltirsaniz bir gun gercekten bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?