Şortlu kız ve sevgilim!!!

Pişmanım zaten inmedigim için
Pişmanlık duyma cnm olabilir o an düşüne medin Şöyle de yapabilir din.indikten hemen sonra arasaydin sevgilini eve gidene kadar konuşalım falan derdin.Aldiklarinin foto şunu çek gönder o olması gidip gönlünü alabilir sin haksız sin cnm .Ama çok sevdiğin için çok kıskanmis sin özür dile gönlünü al cnm

Neden hakkinda hiçbişey bilmediğiniz bi insanı bu şekilde yargiliyosunuzki
Anlattığın kadarıyla bilgi sahibiyim şu an.
Hani aldığı abur cuburların fotosunu isteyecek kadar paranoyaksın.
Sevgiline güvenmiyorsan devam etme bu durum daha kötü şekilde ilerleyebilir ciddiyim bak.

Hayır ben zaten onun gidip kızla konuştuğunu düşünmüyorum ama acaba diyorum kızı beğendi bakmak içinmi indi

Anlattığın kadarıyla bilgi sahibiyim şu an.
Hani aldığı abur cuburların fotosunu isteyecek kadar paranoyaksın.
Sevgiline güvenmiyorsan devam etme bu durum daha kötü şekilde ilerleyebilir ciddiyim bak.
Bunu bende biliyorum devam etmiyorum zaten

Hayır ben zaten onun gidip kızla konuştuğunu düşünmüyorum ama acaba diyorum kızı beğendi bakmak içinmi indi
Cnm dediğine inaniyor msun .Ben sen hepimiz erkek kız görüyoruz .Kimse sortlu birine bakmak için inmez .cnm benim merak etme .Hadi diyelim ki baktı.kizda hemen konuşup arkadaş mı olacak.oyle kolay değil cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…