- Konu Sahibi Engineer1234
-
Cnm hayr ya dalga değil cidden . Sevgilin indikten hemen sonra inseydin.İcindeki şüphe kalmaz di.sevgilinle aranda bozulmaz diDalga geçme lütfen
Pişmanım zaten inmedigim içinCnm hayr ya dalga değil cidden . Sevgilin indikten hemen sonra inseydin.İcindeki şüphe kalmaz di.sevgilinle aranda bozulmaz di
Neden hakkinda hiçbişey bilmediğiniz bi insanı bu şekilde yargiliyosunuzkiSenin bile sevgilin var be
Pişmanlık duyma cnm olabilir o an düşüne medin Şöyle de yapabilir din.indikten hemen sonra arasaydin sevgilini eve gidene kadar konuşalım falan derdin.Aldiklarinin foto şunu çek gönder o olması gidip gönlünü alabilir sin haksız sin cnm .Ama çok sevdiğin için çok kıskanmis sin özür dile gönlünü al cnmPişmanım zaten inmedigim için
Anlattığın kadarıyla bilgi sahibiyim şu an.Neden hakkinda hiçbişey bilmediğiniz bi insanı bu şekilde yargiliyosunuzki
Hayır ben zaten onun gidip kızla konuştuğunu düşünmüyorum ama acaba diyorum kızı beğendi bakmak içinmi indiPişmanlık duyma cnm olabilir o an düşüne medin Şöyle de yapabilir din.indikten hemen sonra arasaydin sevgilini eve gidene kadar konuşalım falan derdin.Aldiklarinin foto şunu çek gönder o olması gidip gönlünü alabilir sin haksız sin cnm .Ama çok sevdiğin için çok kıskanmis sin özür dile gönlünü al cnm
Bunu bende biliyorum devam etmiyorum zatenAnlattığın kadarıyla bilgi sahibiyim şu an.
Hani aldığı abur cuburların fotosunu isteyecek kadar paranoyaksın.
Sevgiline güvenmiyorsan devam etme bu durum daha kötü şekilde ilerleyebilir ciddiyim bak.
Ayrıldınız mı yani?Bunu bende biliyorum devam etmiyorum zaten
Cnm dediğine inaniyor msun .Ben sen hepimiz erkek kız görüyoruz .Kimse sortlu birine bakmak için inmez .cnm benim merak etme .Hadi diyelim ki baktı.kizda hemen konuşup arkadaş mı olacak.oyle kolay değil cnmHayır ben zaten onun gidip kızla konuştuğunu düşünmüyorum ama acaba diyorum kızı beğendi bakmak içinmi indi
Evet az önce mesaj attı ama artık cevap vermiyorum çünkü bitmesi gerektiğini düşünüyorum kendimi duzeltmedende hiçbir şekilde bi ilişkiye baslamicamAyrıldınız mı yani?
En mantıklısı tebriklerEvet az önce mesaj attı ama artık cevap vermiyorum çünkü bitmesi gerektiğini düşünüyorum kendimi duzeltmedende hiçbir şekilde bi ilişkiye baslamicam
Cnm ya böyle küçük bir sorun için ayrılmayın derim.Allah büyük sorunlar la karsilastir masinBunu bende biliyorum devam etmiyorum zaten
İndiyse konusmustur yaniCnm dediğine inaniyor msun .Ben sen hepimiz erkek kız görüyoruz .Kimse sortlu birine bakmak için inmez .cnm benim merak etme .Hadi diyelim ki baktı.kizda hemen konuşup arkadaş mı olacak.oyle kolay değil cnm
Cnm BN bilmem konuştu mu konuş madimi .İndiyse konusmustur yani
Of gerçekten şort giyen kız hiç gormedinizmi ya corapsiz giymiş demedimki tayt tarzı bi çorapla giymişti ne yani bu kızın şortunu konuşmak için acmadim bu konuyuAa asla inanmam bu havada bikini olmasın o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?