- 21 Aralık 2016
- 74
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Engineer1234
-
Tamam teşekkürlerCnm BN bilmem konuştu mu konuş madimi .
Cnm kusura bakma ama .Senin sevgiden şüphe duydum şuanCnm BN bilmem konuştu mu konuş madimi .
Ama yapamıyorum böyle karşımdaki insana zarar veriyorum en çokta kendime zarar veriyorum böyle yasanmazkiCnm kusura bakma ama .Senin sevgiden şüphe duydum şuan
Ayrilma nedeni bu olmamalı.
Sen bu adamı seviyor san git özür dile.Sevmiyorsan da o ayrı.Ama Tele cvp ver benceolgun bi hanımefendi gibi.gzuel güzel konuş.Konuyu uzatmaya bile değmez aranız bozulur üzülür sunHerkese merhaba.Bugün sevgilimle otobüse bindik ben oturdum o yanımda ayakta kaldı otobüse baya uzun boylu kisa şortlu bi kız bindi.Sevgilim kızı görmedi bundan eminim kız sevgilimin tam arkasında ayakta durdu böylece sevgilim kızı yine goremedi.Kız sevgilimin inmesi gereken duraktan bir durak önce indi sevgilimde bana ben bu durakta iniyorum markete gidicem canım abur çubuk bişeyler istiyo dedi ve indi bende eve gidince aldıklarının fotoğrafını at dedim attı neden fotoğraf istediğimi sordu bende uzun boylu kısa şortlu kızla aynı durakta inmen çok fazla dikkatimi çekti dedim ve baya ağır seyler söyledim bana nasıl böyle bi iftira atarsın ben otobüste kız falan görmedim dedi ve ben bana guvenmeyen kadınla birlikte olmak istemiyorum dedi sizce ben haksizmiyim?Kusura bakmayın en kisa bu kadar yazabildim
Aramız daha ne kadar bozulabilirkiSen bu adamı seviyor san git özür dile.Sevmiyorsan da o ayrı.Ama Tele cvp ver benceolgun bi hanımefendi gibi.gzuel güzel konuş.Konuyu uzatmaya bile değmez aranız bozulur üzülür sun
Cnm seven insan kıskanır .Bi domuzlar da kıskançlık yoktur.Sende dozunu ayarlarsın.yapabilir sin.Hem senin yapın kıskanç bundan ayrıl san başka biri olsa gene kiskanmayack mısınAma yapamıyorum böyle karşımdaki insana zarar veriyorum en çokta kendime zarar veriyorum böyle yasanmazki
Cnm sevgilin kırılmış .Sana yapsa sende kirilirdin.degilmi .Bırak biraz Kendi haline yumuşayıp seni arar.konu da kapanırAramız daha ne kadar bozulabilirki
Hayır benim böyle davranmamin nedeni geçmişte yaşamış olduğum bazı şeylerSen bu çocuğun başkalarına baktığını gördün mu hiç ?
Ayrilirdim ondan bana böyle bişey söyleseCnm sevgilin kırılmış .Sana yapsa sende kirilirdin.degilmi .Bırak biraz Kendi haline yumuşayıp seni arar.konu da kapanır
O zaman terapi şart...Hayır benim böyle davranmamin nedeni geçmişte yaşamış olduğum bazı şeyler
TeşekkürlerO zaman terapi şart...
Ama cnm sende ne olsa ayrılırdı m diyor Sun.Bunlar tatlı kisaknclik lar.Sevgi emek ister cnm benimAyrilirdim ondan bana böyle bişey söylese
Ama güven yoksa sevgide yokturAma cnm sende ne olsa ayrılırdı m diyor Sun.Bunlar tatlı kisaknclik lar.Sevgi emek ister cnm benim
Hayır ama kız inerken gördü mü bilmiyorumben şeyi anlamaıdm
kızı kesinlikle sevgilim görmedi eminim diyorsun sonra da onunla indi diyorsun
görmediyse o zaman o yüzden inmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?