Ben de sizin gibiyim sürekli gezerim eşimle ilişkiye başlama sebebim benim gibi olmasıydı gittiğimiz yerlerden gitmek istediğimiz yerlerden çok sohbet etmiştik ortak özellikler beklentiler çok önemli..arkadaşlar 34 yaşındayım. ortak arkadaşlardan biri yeni yazmaya başladı. meslektaşız sohbet ediyoruz şu an. ben gezmeyi çok severim özellikle yurtdışı yeşil pasaportumda var fırsat buldukça gidiyoru. ve ülkeden umudum olmadığı için b planı olarak dil çalışıyorum baya da yol aldım. ancak bu adayın gelecekle ilgili düşünceleri daha farklı bu ülkede özel sektörde çalışmayı düşünüyor. ve euro şu kadar olmuş benim kredi borcum var yurtdışını gezemem modunda. aslında maaşı da iyi. onun dışında görüşlerimiz aile yapılarımız uymakta ama bu da sorun olabilir benim için. siz olsanız ne yapardınız?
söylüyor ben yurtdışı isteğimi belirttikçe biraz gezmiş o da. ,bu konuda belki esneyebilirİleriye yönelik bir şey söylemiyor mu hiç? Kredi borcum bittikten sonra gezeriz, yurt dışında yaşarız(vb)? Eğer senin isteklerin ve fikirlerin doğrultusunda olumlu bir şey konuşmuyorsa birbirinizi oyalamaya gerek yok bence.
Adam pinti resmenarkadaşlar 34 yaşındayım. ortak arkadaşlardan biri yeni yazmaya başladı. meslektaşız sohbet ediyoruz şu an. ben gezmeyi çok severim özellikle yurtdışı yeşil pasaportumda var fırsat buldukça gidiyoru. ve ülkeden umudum olmadığı için b planı olarak dil çalışıyorum baya da yol aldım. ancak bu adayın gelecekle ilgili düşünceleri daha farklı bu ülkede özel sektörde çalışmayı düşünüyor. ve euro şu kadar olmuş benim kredi borcum var yurtdışını gezemem modunda. aslında maaşı da iyi. onun dışında görüşlerimiz aile yapılarımız uymakta ama bu da sorun olabilir benim için. siz olsanız ne yapardınız?
bu devirde cimri erkek ne çok yahuAdam büyük ihtimal cimri. Sizinle aynı frekansta değil. Olsa bile mutlu olamazsınız.
aynen henüz görüşmedik 1 haftadır konuşuyoruzanladığım kadarıyla yüz yüze gelmemişsiniz henüz
sadece yazışma şeklinde ilerliyor
yüz yüze görmediğin biriyle alakalı bu kadar derin düşünmek bana saçma geliyor
her konudaki düşüncelerin uysa bile karşına gelince hoşlanmazsın belki ? bu da gayet yüksek bi ihtimal
beklentiler, istekler farklı olabilir ve bu çok normal
mesela ben de yurt dışında yaşamayı düşünmüyorum
yurt dışının da mükemmel ötesi olduğunu düşünmüyorum
bu saatten sonra düzen bozmaya değer bi cazibe görmüyorum oralarda da
ama herkesin görüşü farklı .
Adam büyük ihtimal cimri. Sizinle aynı frekansta değil. Olsa bile mutlu olamazsınız.
yurt dışına gezmeye gitmeyi düşünmeyince pinti olunduğunu ilk kez sizden duyuyorumAdam pinti resmen
Yurtdışına 32 yaşımızda taşındık bazen uyum sağlamak için geç kaldığımızı düşünüyorum. Kurulu düzen, iş varken bunu sıfırlamak cidden baya bir konfor alanı dışına çıkmak gerektiriyor. Ama gezme tozma kısmında cimriliğini bir sorgulamalısınız. Sonuçta kredi kartı borcu biten bişi. Sonrasında tavrı ne yönde olacak onu bir görün.aynen henüz görüşmedik 1 haftadır konuşuyoruz
haklısınız çok erken
yurtdışı ayrı bir tartışma konusu ama bence kesinlikle çok farklı ülkemizden kıyasgötürmez imkanları eğitim kalitesi gıda kalitesi herşeyiyle kat kat üstün maalesefki ülkemizden.
yurt dışı konusu senin görüşünaynen henüz görüşmedik 1 haftadır konuşuyoruz
haklısınız çok erken
yurtdışı ayrı bir tartışma konusu ama bence kesinlikle çok farklı ülkemizden kıyasgötürmez imkanları eğitim kalitesi gıda kalitesi herşeyiyle kat kat üstün maalesefki ülkemizden.
daha 1 haftadır konuştuğu , kanlı canlı buluşmadığı kadına neden öyle şeyler söylesin ki?İleriye yönelik bir şey söylemiyor mu hiç? Kredi borcum bittikten sonra gezeriz, yurt dışında yaşarız(vb)? Eğer senin isteklerin ve fikirlerin doğrultusunda olumlu bir şey konuşmuyorsa birbirinizi oyalamaya gerek yok bence.
aynen öyleyurt dışı konusu senin görüşün
herkes bayılmak zorunda değil
hevesi olan zaten seve seve gider ve adapte olur
gitmek isteyeni tutan yok
ev almış çar çur edecek biri değilBorçları neden yapmış? Ev araba için mi yoksa öyle nereden geldiği bilinmeyen borçlar mı? Belli bir yaştan sonra bu tarz büyük borçlar sabit ödemeyle göze gelmiyor ama dikili ağacı olmayan birinin büyük kredi kartı borçları gözüme batardı sorgulardım sanırım. Kaldı ki ev araba borçlarına rağmen enflasyon karşısında eriyeceği için her türlü gezilir. Bunlar konuşularak halledilecek şeyler, yurtdışında yaşama planlarınız varsa ben de NeXT derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?