Gelin İç Giyim Soru: jartiyer ayak kokması:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bacılar ben kaçıyom işlerim var daha :) görüşürükk gelirim genee :)

ya kızlarr her mesajınıza cevap yazdıktan sonra bakıyorum misafir olmuşumm. her seferinde giriş yapıp duruyorum ayy deli oldum niye böleee oliyiiiiiiii

sen internet explorer dan mı giriyorsun,mozilladan girmeyi denesene bi.dün bi konu açmıştım curly izah etmiş. mozilladan girince sorun olmuyor, dene, olmazsa konu aç yada modlardan birine sor istersen canım.

sen internet explorer dan mı giriyorsun,mozilladan girmeyi denesene bi.dün bi konu açmıştım curly izah etmiş. mozilladan girince sorun olmuyor, dene, olmazsa konu aç yada modlardan birine sor istersen canım.

canım okudum ve mozilla yükledim yeni zaten ondan benmki de ama oluyu diğerinde olmuyodu.. bu daha hızlı tabii çok ii oldu o açıdan...sağol cnma.s.

dayanamadım yaf ehehehhe

:roflol::roflol: decemberr dayanamadın haa..:roflol:

yaa süleme sakıınn kuşum bak kızdırma bende kocana sülerim haa ne söleyeceğimi henüz belmiyorum ama -tatlicadiarzu- anam evlilik heyecanı olan kızlarız duramıyoz napak yaw:dance:

:roflol::roflol:allah senii canım daha zamanımız var merak etmee hepsini hallederiz eveallah:lepi: :roflol:zmana değişti kuşuummm paçalı don tarih oldu bilmeyon mu yoğsamm:roflol: anladım espri kız bilioz bizde espri yapioz grz kuşummŞeniz

yapma abla be o kadar mı kötüüüü

korkutma milleti kuşuuummmklava: kızlar sakın kanmayın kıskanıyoo:jeyyar:

kızlaarr bu seher kuşunun yeni numarası.. korkutmaya çalışıyii ön yargı oluşturmaya çalışıyo kanmayııınnnnkaydirigubbakcemile3 hadi hep berabeeerr evleneliiiiiiiiiiimmmmmmmkaydirigubbakcemile5

:roflol:amin sağol kuşumm...ben onu düşünüdüm amaa bazıları da dediki ilk gecenin önemi ayrı falan ilk gece olsun diyee.. korkuyom gerçii.. böle konuştuğuma bakma herkes de korkuyodur öle mi kızlarrr:içelim: aman dolaşsın bişi olmazzzz:roflol:

jartiyer değil, çoraplardan giy; ben üste hiçbirşey giymemiştim..
ayağına antiperspirant krem sür birde giymeden evvel pudrala..
hiçbir şey olmaz..
gelinlikle biip :)) varken o güzelliğimi duşmuş falan bölemedim canım ben; tercih meselesi tabi... Ben hiç terlemedim temmuzun ortasında evlenmeme rağmen,

nasıl çorap canım anlamadım ama şey ben zaten çorap kokutur diye düşünmüştüm üsttekilele bi sorun olmaz sanıyorum ama...antiperspirant krem marka olarak varmı bildiğin kokutmuyor mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…