• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Soru: jartiyer ayak kokması:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şart değil canıımm bu benim fantezzim sadeceee:D:D

şöyle..
birincisi, çorabı düğünde giyme; üste yanda lastikleri olmayan üstlerden giy korse gibi, böylece bir ara gelin odasına geçtiğinde ayakkabını çıkartır çorbı rahatça giyersin, o jartiyer çorapları biliyorsun dantal kısmında silikon oluyor kaymaz yani, lastiksiz üstle daha seksi oluyor.. (pek çok erkek ne yapacağını bilemiyor heyecandan, çıkartmaya çalışıyor olmuyor vs)
ama illa lastiğe takacaksan (yani o model birşey istiyorsan) abla tavsiyesi resimde gördüğün gibi kilot altta çorap üstte giyme tuvalete gidemezsin, jartiyeri giy lastikleri geçir kilodunu üstüne giy (rahat edersin emin ol)..
fena fantazi değildir :)) seni yaramaz gelin :)

oriflame'nin mentollü antiperspirant kremi harika, parfümlü talk pudrası da sürersin mis mis..

of bu ne biçim soru ya
yıkarsın ayagını koku falan kalmaz
bu mu kaldı dert edicek şimdi

ayak değil canım çorap kokar...... ayrıca sana beğenip beğenmediğini sormadım hoşlanmadıysan greksiz cevap yazmaycaksın okeytoa.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
şöyle..
birincisi, çorabı düğünde giyme; üste yanda lastikleri olmayan üstlerden giy korse gibi, böylece bir ara gelin odasına geçtiğinde ayakkabını çıkartır çorbı rahatça giyersin, o jartiyer çorapları biliyorsun dantal kısmında silikon oluyor kaymaz yani, lastiksiz üstle daha seksi oluyor.. (pek çok erkek ne yapacağını bilemiyor heyecandan, çıkartmaya çalışıyor olmuyor vs)
ama illa lastiğe takacaksan (yani o model birşey istiyorsan) abla tavsiyesi resimde gördüğün gibi kilot altta çorap üstte giyme tuvalete gidemezsin, jartiyeri giy lastikleri geçir kilodunu üstüne giy (rahat edersin emin ol)..
fena fantazi değildir :)) seni yaramaz gelin :)

oriflame'nin mentollü antiperspirant kremi harika, parfümlü talk pudrası da sürersin mis mis..
hmm sağol şekerimm... tavsiyelerine uyacağıma.s.

anaaam düşündüğü şeye bak.. sen de o zaman önce banyoya gir.. zati hiç anlamıyom neden giyiliyo öle jartiyer falan.. o kadar hopla zıpla terle sanki doğrudan şeyedilcek hee.. banyo yapmam lazım benim önce.. pis pis kokarım sonra.. aynen kocişim de öyle.. önce banyoya sonra biiiiiippppp :P bu yüzden ben jartiyerimi banyo sonrası giycem..

çok mantıklı geldi bana

bana da :))) başın hariç bi duş alıp öle giyinrsin ama fikrim sanki değişti gibi giymesem mi ne neyse o günlere çıkalım inş. hayırlısı olsun bağalım

düğünümde en rahat ettiğim iç çamaşırlarımı giyicem .sonuçta düğünden sonra hemn yatağa gtmicezya canımm . -tatlicadiarzu- ilk önce bıcı bıcı yapıp süslenmem lazımm :delphin: ilk önce ben duşumu alır sonra namazımı kılarım bu sırada kocişim duşunu alıp namazını kılıncaya kadar ben makyajımıda yapar jartiyerimide giyerim ayollll şakkıdı

.....................................

Son düzenleme:
kızlar ben ne hikmet teşekkür edmiyorum o yüzden kusura bakmayın... söleyim bari.. çok teşekkürler hepinizee

tecrübeli birisi olarak konuşayım bende,
valla canım öyle korkucak bişey yok ben giydim iyi ki de giymişim, ayak kokusu falan olmadı hiç, zaten spor ayakkabı giymiyoruz ki gelinliğin altına genelde açık oluyor ayakkabılar, hava alıyor yani
benim tek endişem bi kaza olurda eteğim falan açılır mı diye olmuştu, ona çok dikkat ettim, şükür kazasız belasız atlattık, bence nasıl rahat ediceğini düşünüyorsan o tarz birşey giy :1rolleyes:
tabi aralık ayının sonunda kıyamet bir yağmur yağan günde evlendiğim için benim eteğimi kaldıran sayın eşim ve kardeşim izmirin en merkez yerinde jartiyer giydiğimi herkese ilan etmişlerdi. savunmaları ise eteklerin ıslanmasın çamur olmasın diye olmuştu

:) bence daha rahat edebileceğin bişeyler giysen daha iyi olur kendini riske atma. ayak kokmasına gelince :) bırak ayağını o yoğunlukta kendin bile kokarsın duşa gir önce :)

Kızlar tabiki insanda terleme olur muhakkak ama ben aşırı derecede bi koku olacağını sanmıyorum eve gidince bi duş almak yeterli olur bence. Birde zaten o gün yeni ayakkabı giyiliyor yani öyle bi giyişte koku olmaz bence.

benim düğünümde en sıcak günlerde olacak.jartiyer ayak kokusu yapmasa bile o sıcakta çok rahatsız edici olur bence.hem rahat hemde güzel görünen bir çamaşır daha iyi olur.düğünden eve gidince zaten direk duş almak rahatlatıcı olur.

canım bende gıymek ıstıyom,ben ayak kokusu onleyıcı spreylerı denedım gayet guzel:)

bence gerek yok böyle şeylere...her ne kadar bekar olsam da; sanmıyorum düğününden gelen çiftler direkt soysunlar birbirini..en azından ben böyle birşeye izin vermem..yani bence gelince direkt duş alınmalı yani yrgunluk ter fln... ee snra duştan cıplak cıkıyorsun sonucta bornozla kurulan sonra yine seksi olcam diye o dantelli seyleri giy...ohooo adam güler be ya :D sen simdi tekrar mi giyindin neden giyindin ki flan diye :d al dusunu bir beyaz bornoz alırsın gelinlik gibi...onu giyersin dustan sonra...sonrası da malumm zatn :D:D

bencede gerek yok böyle şeylere kasmayın kendinizi rahat olun.makyaja gelince ya evlilik bu değilmi makyajlıda makyajsızda görecek bizi bizde onların her halini görecez.alıştırmayın öyle onlar o kadar ince düşünmüyorlar.

Ben gelinliğimin altına çorap giymiştim . ama fark eden ne ki , teri kokuyu bir yana bırak o kadar spreyli yapılmış saçla onca filkete ile o işmi yapılır :1rolleyes: doğru banyoya canımmm . hani yedek bir çorap daha alırsın nasılsa bol bol lazım olacak kaydirigubbakcemile4

ne olacak canım, insanız ve tabi ki o kadar saat ayakkabı giymekten kokar, hem bence sen bunları düşünme çünkü erkeğinki de nasılsa kokucak yaa midem kalktı valla hayatta dayanamam :D

Back
X