Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm sağol şekerimm... tavsiyelerine uyacağıma.s.şöyle..
birincisi, çorabı düğünde giyme; üste yanda lastikleri olmayan üstlerden giy korse gibi, böylece bir ara gelin odasına geçtiğinde ayakkabını çıkartır çorbı rahatça giyersin, o jartiyer çorapları biliyorsun dantal kısmında silikon oluyor kaymaz yani, lastiksiz üstle daha seksi oluyor.. (pek çok erkek ne yapacağını bilemiyor heyecandan, çıkartmaya çalışıyor olmuyor vs)
ama illa lastiğe takacaksan (yani o model birşey istiyorsan) abla tavsiyesi resimde gördüğün gibi kilot altta çorap üstte giyme tuvalete gidemezsin, jartiyeri giy lastikleri geçir kilodunu üstüne giy (rahat edersin emin ol)..
fena fantazi değildir :)) seni yaramaz gelin :)
oriflame'nin mentollü antiperspirant kremi harika, parfümlü talk pudrası da sürersin mis mis..
anaaam düşündüğü şeye bak.. sen de o zaman önce banyoya gir.. zati hiç anlamıyom neden giyiliyo öle jartiyer falan.. o kadar hopla zıpla terle sanki doğrudan şeyedilcek hee.. banyo yapmam lazım benim önce.. pis pis kokarım sonra.. aynen kocişim de öyle.. önce banyoya sonra biiiiiipppppbu yüzden ben jartiyerimi banyo sonrası giycem..
tabi aralık ayının sonunda kıyamet bir yağmur yağan günde evlendiğim için benim eteğimi kaldıran sayın eşim ve kardeşim izmirin en merkez yerinde jartiyer giydiğimi herkese ilan etmişlerdi. savunmaları ise eteklerin ıslanmasın çamur olmasın diye olmuştutecrübeli birisi olarak konuşayım bende,
valla canım öyle korkucak bişey yok ben giydim iyi ki de giymişim, ayak kokusu falan olmadı hiç, zaten spor ayakkabı giymiyoruz ki gelinliğin altına genelde açık oluyor ayakkabılar, hava alıyor yani
benim tek endişem bi kaza olurda eteğim falan açılır mı diye olmuştu, ona çok dikkat ettim, şükür kazasız belasız atlattık, bence nasıl rahat ediceğini düşünüyorsan o tarz birşey giy :1rolleyes: