• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Soru: jartiyer ayak kokması:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
düğünden önce ayağını yıkıcan, oturucan bir yere
iyice kurulayacaksın, sora lady speed stick jel olan öbürleri olmaz
jel olan deodoranttan bolca sürüceksin ayaklarını yere değdirmeden kurumasını bekle
hiçbişey de kokmaz
çorap yırtılır bence o kadar ayakta kalınca

canım benim Allah mesut etsin..
önce "jartiyel" değil JARTİYER tatlım :))
sonraaa...ben jartiyer de giydim çorap da..jartiyerin kendi çorabı eğer kaliteli bişey alırsan süper kullanışlı oluyor..ne koku yapıyor ne de kaçıyor..ben 2 sene önce sadece çorabını 30 TLye almıştım ne olur ne olmaz bir tane de yedek almıştım fakat hiç bişey olmadı hatta düğünden sonra onlar yıkandı paklandı ve ben defalarca giydim 2 senedir..şimdi hamileyim olmuyo artık tabi :))
ama kalitelisini al yıllarca giy derim ben :))

ben o hatayi yaptim gelinligin altina giydim!!!eve bi geldim corap simsiyah ve kacmis hemde delik desik,jartiyerin kopcalari bacaklarimi mahvetmis!!!dusa girip cikincada yedek corabin olsa bile giyemiyorsun ki!!!
bence en mantiklisi gelinligin altina neyle rahat ediyorsan onu giymeli...dustan sonra rahat rahat giyinirsin canim

böyle olabileceğini ben de hiç düşünmemiştim fisfisfis:bbo:
direk içe giyilir sanıyordum :delphin:yasakkelime

benim de hayırlısıyla 5 gün sonra nikahım var:nazar: nikahtı eğlenceydi derken eve varmamız geceyi bulur...
benim deçok beğendiğim bi jartiyer takımım var yalnız, penti nin gelin çoraplarından aldım kültolu, gün boyu o olacak içimde, jartiyeri de artıkın eve varınca giyecemmm:jeyyar::jeyyar: hem temiz kalır hem de ben rahat ederim

hıc sevmem walla bn jartıyer hemde gelınlıgın ıcınde.. terlıcem flan ööö :))) en ıyısıı dugunden sonra eve gelındıgınde gymek :)

kızlaarr sakın ama sakın düğünde rahat edemeyeceğiniz şeyler giymeyin içinize. ben normal beyaz bir takım aldım her zamanki giydiğim tarza yakındı. rahatça oynayın zıplayın. zaten odaya gelince duvağınızı kapatır yüz görümlüğü alır sonra da duşa girersiniz. namazdan sonrada ne istiyorsanız giyin. bide insan yorgun ve aç oluyor tabi yiyip içersiniz falan. yani hemen gelinliği çıkarıp atraksiyona geçilmiyor zaten kaydirigubbakcemile3

bende jartiyer sevmem ama gerçekten çok seksi duruyor..herkesin kendi rahatına kalmış..

Eşinizle ilk kez düğün gecesi ilişkiye girecekseniz bence jartiyer uygun bir seçim değil. ne gelinlğin altına ne de gece duştan sonra. jartiyer erkek için seksidir evet ama ilk gecede daha hiçbir şey bilmiyorken ne kadar seksi olabilirsin zaten. Bence daha çok masumluk önemli ilk gecenizse...ama daha önce birlikte olmuşsanız olabilir jartiyer.CADIARZU

Ya ben jartiyer giydim hemde düğünüm ağustosun 13 dü yerimde hiç oturmadım hopladım zıpladım ama bana mısın demedi ayaklarımı da kokutmadı eve geldikten sonra da aşkitom saçımı başımı çözdü gelinliğimi çıkardı birbirimizi bıcı bıcı yaptık işimizi baya sonra yaptık kovalayan da yok elinden alan da uhde kalmasın içinizde varsa merağınız giyin.

Eşinizle ilk kez düğün gecesi ilişkiye girecekseniz bence jartiyer uygun bir seçim değil. ne gelinlğin altına ne de gece duştan sonra. jartiyer erkek için seksidir evet ama ilk gecede daha hiçbir şey bilmiyorken ne kadar seksi olabilirsin zaten. Bence daha çok masumluk önemli ilk gecenizse...ama daha önce birlikte olmuşsanız olabilir jartiyer.CADIARZU

doğru! cici beyaz bi gecelik bence en güzeli. adam ilk günden bu ne ya demesin kaydirigubbakcemile2

Ayağı terleyen çok bayan var tabi ki.Ama bende böyle bir şey ilk defa duydum:) Ya da düğün esnasında gider bır koşu tuvalette giyer çıkarsın.Ben kışın giymiştim jartiyer baya çekici duruyor:) ondan öyle bir sorunum olmadı zaten ayaklarım hiç terlemez.Ama bu arada jartiyersiz geline gelin demem ben valla.

jartiyer mi ayak kokusu mu ter mi banyo mu... off Allahım hiçbişey bilmiyormuşum.. help meeee :}

jartiyer takım çok güsel hoşuma gidiyo benimde ama şöyle bence gelinligin altına olmaz hopluyosun zıplıyosun felan rahat olmaz olsa bile çorabu kaçar filan bozulmasın bence.. zaten eve ilk gidilince illaki duş alınması gerekir terli terli hoş olmazz :) ama kızlar ilk önce erkekler girsin duşa sonra biz çnkü son olarak biz beklemeyelim onlarıı..son rutujları hazırlar majyak tazelerr gideriz artık odaya :d

:) yorumları baştan sona okudum gül gül karnım ağrıdı kızlar alemsiniz. Bakalım sıra banada geliyo mayısta düğün hayırlısıyla ;) pırpırım şuaralar hehe

bence gelınlıgın altına gıymeyın , eve gıdın dusunuzu alın mısler gıbı babydol gıyıp cıkın esınızın karsısına . ılk geceden jartıyer felan :1ninca:

ayy bende düsünüyorum bu siralamayi nasil yapsak.. biz bide oturup cay icecez bitanemin istegi:) bide evimizde dans edecez.. nasil yapsak önce dus sonra namaz sonra cay sonra... yoksa dustan önce gelinlik üzerimdeyken dansmi etsek.. bilmemki.. haa bide aslinda dustan ciktiktan sonra bornozla kalmakta aklima geldi ama cayi bornozlami iceyim :S nasil olurki nasil yapsak siralamayi düsünüp duruyom:)

ama bencede ilk gece masumiyet daha hos olur cici bir babydoll tüllü dantelli :) ayy bi yandanda korkuyomm yaaww:kedi:

yorumlar süperdi harikasınız :) bende düşünüyorum jartiyer ama bizim yörede gece düğün sona ermez gece bitince kız babasının evine bırakılır ertesi gün bi alay gelir davulla falan kızı alır önce bi gelin gittiği yer gezdirilir sonra erkek evine götürülür öğlen saatlerinde yani. sonrasını hiiiiç bilmiyorum temmuzdada düğünüm var.. öğlenden akşama kdr gelinlikle oturamam ztn..
Ve gelinliğin altınada giymem jartiyeri o sıcakta mahveder insanı. Rahat olmalı gelinlikle insan durmadan oynarız biz :)))
En iyisi hepiniz bu yöreye gelin olarak gelin ne ayak kokusu derdi var nede gelinlik altında rahatsız eden jartiyer :)) geceye hazırlanmak için bol bol vakit var aksine :))

Back
X