- 17 Ocak 2023
- 83
- -22
- 1
- 24
- Konu Sahibi Dilara5560
-
Bence direk evlenmesinler fiyatlara bakAnladığım kadarıyla bu kiralanmış gelinlik fiyatı zaten.
1 kere giyilecek bir şey.Bana da çok geldi.Hadi alış fiyatı desen neyse.Kiralık için çok.Bence direk evlenmesinler fiyatlara bak
Bana satın almakta fuzuli geliyor da işte neyse1 kere giyilecek bir şey.Bana da çok geldi.Hadi alış fiyatı desen neyse.Kiralık için çok.
Gidip beyaz bir elbise almak daha mantıklı.Bana satın almakta fuzuli geliyor da işte neyse
Sende naptın başkanGidip beyaz bir elbise almak daha mantıklı.
Benim zamanımda fiyatlar böyle değildi.Diktirilmişti.Ben sabah otelde bırakıp,kaçtım.Bavula sığmamıştı.Sende naptın başkan
evdeki perdeler ne güne duruyor
Ben satın aldım demedimki zaten iyi okursanız sevinirim ha nişanlımın kesesini senden iyi düşüncek değilim akıl vermene gerek yokNişanlınızın depremzede olması ile konunun ne alakası var? Sonuçta size zorla satmadılar o gelinliği..
Hoş gerçi nişanlısının durumunu bu kadar düşünen biri kiralayadabilirdi ya da daha çok fiyat araştırması yapıp uygun olanı da bulabilirdi..
Kâr zarar hesaplamanız da ayrı olay, yukarıda ki yorumlarda o hesabı yapmışlar bir göz atın..
EvetAnladığım kadarıyla bu kiralanmış gelinlik fiyatı zaten.
Bn gelinlikçiyim, sözleşmede ne yazıyor onu okuyun. Ayrıca üzerinde tadilat veya kesim olmadıysa ücretin tamamını alabilirsiniz..eğer sizin için özel dikilip kiralanan üründe gelinlikçi Bn danteli veya bedeni kestim diyip belli bşr miktar sizden kesebilir. Ama hali hazırda bir ürünse hemen gidin ve vazgeçtiğiniz söyleyip paranızı geri alablrsşnşz. Bn müşterime tamamını vermiştim.Merhabalar ben nişanlıyım bı gelinlik kiraladım dün 11 bin liraya 10 bin lirasını peşin verdim dışarda başka mağzaya baktım 7 bin dedi nişanlım depremzede gelinlikciye gittim gerekirse 2 bin kes eksik ver dedim yapamam dedi acaba ne yapmam gerek nereye başvura bilirim
Ha bide şu var depremzede ne alaka demişsiniz depremzede insana biraz karşındaki daha anlayışlı davranması gerek ya bide biz eşyalarımızı herşeyimizi almıştık herşeyimiz gitti ve tekrar çeyiz düzcezNişanlınızın depremzede olması ile konunun ne alakası var? Sonuçta size zorla satmadılar o gelinliği..
Hoş gerçi nişanlısının durumunu bu kadar düşünen biri kiralayadabilirdi ya da daha çok fiyat araştırması yapıp uygun olanı da bulabilirdi..
Kâr zarar hesaplamanız da ayrı olay, yukarıda ki yorumlarda o hesabı yapmışlar bir göz atın..
Hayır öyle değil 10 bin vermiş iptal etmek istiyor istersen 10binden 2 binini kes geri kalanını ver diyor 7 binlik yerden kiralayacak yani 2 bin bari cebimde kalsın diyorYanlış anlamadıysam;11 bin lira olan gelinlik başka yerde 7 bin liraymış galiba.Konu sahibi 10 bin lira vermiş.2 bin lirasını geri istemiş.Elinizde fiş,fatura varsa şikayet edebilirsiniz ama tamamen aynı gelinlikse.
Anladım yok hazır gelinlik hiç bir şekilde oynama olmayacak teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinBn gelinlikçiyim, sözleşmede ne yazıyor onu okuyun. Ayrıca üzerinde tadilat veya kesim olmadıysa ücretin tamamını alabilirsiniz..eğer sizin için özel dikilip kiralanan üründe gelinlikçi Bn danteli veya bedeni kestim diyip belli bşr miktar sizden kesebilir. Ama hali hazırda bir ürünse hemen gidin ve vazgeçtiğiniz söyleyip paranızı geri alablrsşnşz. Bn müşterime tamamını vermiştim.
Bende kiralamıştım rahmetliğiBenim zamanımda fiyatlar böyle değildi.Diktirilmişti.Ben sabah otelde bırakıp,kaçtım.Bavula sığmamıştı.
Parasını geçtim adama gıcık oldumHayır öyle değil 10 bin vermiş iptal etmek istiyor istersen 10binden 2 binini kes geri kalanını ver diyor 7 binlik yerden kiralayacak yani 2 bin bari cebimde kalsın diyor
Sürekli gidin ısrarcı olun geri verir belki ama değmez ilk kiralamışsınız içinize sinsin giyin parayı geri alıp başka yerden kiralamak hoş olmaz önceden araştırmanız mantıklı olandıParasını geçtim adama gıcık oldum
Bende depremzedeyim, anlayış ihtiyaçlar içindir. Hoş yurdum insanının bir kısmı düşene birde ben vurayım demeyi sever.Ha bide şu var depremzede ne alaka demişsiniz depremzede insana biraz karşındaki daha anlayışlı davranması gerek ya bide biz eşyalarımızı herşeyimizi almıştık herşeyimiz gitti ve tekrar çeyiz düzcez
"Senden iyi düşünecek değilim" mi ?Ben satın aldım demedimki zaten iyi okursanız sevinirim ha nişanlımın kesesini senden iyi düşüncek değilim akıl vermene gerek yok
Sözleşme olduğu halde para iademi ala bilirim yani demiBn gelinlikçiyim, sözleşmede ne yazıyor onu okuyun. Ayrıca üzerinde tadilat veya kesim olmadıysa ücretin tamamını alabilirsiniz..eğer sizin için özel dikilip kiralanan üründe gelinlikçi Bn danteli veya bedeni kestim diyip belli bşr miktar sizden kesebilir. Ama hali hazırda bir ürünse hemen gidin ve vazgeçtiğiniz söyleyip paranızı geri alablrsşnşz. Bn müşterime tamamını vermiştim.
Sürekli gidin ısrarcı olun geri verir belki ama değmez ilk kiralamışsınız içinize sinsin giyin parayı geri alıp başka yerden kiralamak hoş olmaz önceden araştırmanız mantıklı olandı
Bende depremzedeyim, anlayış ihtiyaçlar içindir. Hoş yurdum insanının bir kısmı düşene birde ben vurayım demeyi sever.
Ne fiyatta olan ihtiyaçlara kaç katı ödemeler yaptık.
Geçmiş olsun size
Ben bedavBende depremzedeyim, anlayış ihtiyaçlar içindir. Hoş yurdum insanının bir kısmı düşene birde ben vurayım demeyi sever.
Ne fiyatta olan ihtiyaçlara kaç katı ödemeler yaptık.
Geçmiş olsun sizede.
Nasıl anlamak istiyosan öyle anla"Senden iyi düşünecek değilim" mi ?
Bu konu da hemfikiriz..
Doğrusu;
benden iyi düşünecek değil(SİNİZ).. olmasın?
Ha bide şu var depremzede ne alaka demişsiniz depremzede insana biraz karşındaki daha anlayışlı davranması gerek ya bide biz eşyalarımızı herşeyimizi almıştık herşeyimiz gitti ve tekrar çeyiz düzcez
Evet yüksek arkadaşım orda çalışıyo işte ona kandım yoksa ben almazdımYanlış anlamayın ama 11’e ok demişsiniz, depremzede için bu da yüksek fiyat değil mi?
Lüks harcama için depremzede anlayışı beklemek bence doğru değil, 2. el platformlardan uyguna bakabilirdiniz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?