Derdinizin sebebini söyleseniz en azından basım ağrıyor karnım ağrıyor bilmem birşeyim acıyor diye..
Neticesinde suratınız asık halde birilerinin karşısında oturuyorsunuz ve suratsızlık etrafıda etkiliyor..Size defalarca sorulmuş vatan millet meselesi yapacağınıza küçük bir cevap vermek neden bu kadar zor.
Diğer konuya gelince eşinin kayınvalidenin yanında seni banyoya çağırması gerçekten çok yersiz ve düşüncesizlik olmuş.Ona keza kayınvaliden oğlundan yüz bulmuş..
Gerektiği yerde konuşmayı bilirseniz problem yaşamazsınız.
Yanlış anlama ama eşin orda çıtayı yükseltmiş pis pis sırıtıp hadi gelsene ne demek
annesi de yüz bulmuş devamını getirmiş.
demek ki onlarda normal böyle şeyler.
ayrıca gebelikte gaz sorunu normaldir. bunu diyebilirdiniz..
evinize gidip uzansaydınız rahatsızım diye bu noktaya gelmezdi hiçbirşey.
Siz eşinizin annesini kendi anneniz kabul etmemişiniz. Kayınvalide " demiyorum. eşinizin ve sizin anneniz çok normal konuşmuş. Bu konular ayıp değil ,günah değil siz neden bu kadar sorun ettiniz.
Sonuçta siz bir ailesiniz aile kurumunda sizin eşinize uzak ve mesafeli olmanız garip .
Sessiz olmak marifet değil. DÜşüncelerini uslubuyle söylemek en güzeli. Gaz sorunun varsa midem sıkıntılı diyebilirsin.
Biri gelip senin yanına suratını assa otursa elbet sorarsın neden astın suratını.
Utanıyorsan net elinin altında herşeye bakabilirsin. .
Hamile olduğunuz için ruh haliniz değişken ve alınganlaşmışınız.
Değil tabiki de. Öyle olsa gece 11 12 lere kadar oturmam onunla. Sorması tuhafıma gitti. ben öyle bu konuları konuşmayı seven biri değilim. Ha diyeceksiniz ki burda konu açıp anlatmayı biliyorsun ya... arada fark var bana göre. burda kimse kimliğimi bilmiyor, yüz yüze değiliz bu iki..
yanlış anlaşılmasın kimseye laf söylemiyorum. kendime kızıyorum o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?