Sorulmadan alinan bilezik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet onu istedim baktığım bilezikelrden en sade olani oydu. Dumduz olanı hic beğenmedim ben de. Bana hic sorulmadan alindi onlarda biliyofu ne istediğimi
arada bir fark yok fiyat olarak cok, öyle ödenemeyecek olan. dügünden sonra degistirirsin bilezigi. bu kadar dert etme.

Bilezik deyince aklıma bileziksever limoncu adlı üye geldi eskiler hatırlarlar . Kocasıyla sorunlu kaynanasıyla sorunlu umru olmazdı . Bilezik alırdı devamlı altının günlük iniş çıkışını bilirdi . Starbucks a bilezikleriyle gittiğini yazardı hep 😁Konu sahibi , bilezik takan kaldı mı artık ? Düğün sonrası saklanıyor . Ajda ya da bileklik vs takılıyor en fazla sonrası . Modelinin ne önemi var . Satılıp araba ev vs olmuyorlar mı bu mübarekler günün sonunda hep?😂
Ben de takmayacağım merak etme. Bana sorulmadan alındı ne istediğimi biliyorlardı almaya gidince haber bile vermediler bunu aldık diye.

J

Her herde farkli mi bu durum ben gercejyen bilmiyorum bizim burada altınların hepsini kiz gidip kendi seçiyor o beğeniyor
Yorum yapmayacagim dedim ama yapiyorum çünkü sen gencsin ve ailenin dusundugunun aksine senin doğruları sorgulaman gerekiyor. Belli bir yorede yasiyorsunuzdur oralarin adetleri kesin ve nettir ayni mahalleden evlenirsin ve sana yapmazlarsa dersin ki bu aile bu gelenek gorenege sahipken kendi kizlarina da boyle beklentileri varken bana neden yapmiyorlar dersin bu ayri. Sen kendi mahallenden ilcenden ilinden degil baska bir sehirden biriyle evlenmissin. Dersen ki benim cevremde baska yoreden evlenen kizlara da hep soruluyor ailenin durumu vardir 30 bin 50 bin fark gercekten butcesini zorlamiyordur hoşluk olsun diye geline gel gidelim secelim diyebilir lakin suan devir oyle bir devir degil bonkorluk ve gosteris yapilacak bir ortam yok herkes gelirini giderine denk düşürme derdinde. Kaldiki yine soyluyorum bilezik hediyedir sorulmasi gerekmez sorulmaz istemek ayiptir dusununki karsi tarafa ne kdr nasil bilezik istiyorsun diye sormak bilr ayiptir aslinda. O yuzden siz bu klasik boyle olmasi gerekiyor dusuncenizi yıkın tavsiyem gorus açınızı genisletin. Evlenince de bozdurup istediginiz bilezigi alin buna zaten kimse bisey demez

Ben de takmayacağım merak etme. Bana sorulmadan alındı ne istediğimi biliyorlardı almaya gidince haber bile vermediler bunu aldık diye.
Nişanlın iyi insan mı bak o zaman çok şanslısın . Bilezik modeli vs sorun bile olmaz . Bırak taksınlar düğünde . Düğün sonrası 4 çeyrek bozdurursun bileziği de verirsin alırsın Trabzon hasırını . Gerçekten boşuna strese girmişsin .

Bana da sormadılar kayınpeder ile ve eşimin yengesi ile birlikte gittik ,maksat sanırım koluma denemek 3 lü burma aldılar adet öyle sözde sonra ne oldu ev alırken istediler mecburen verdim , tamamen yatırım amacli düşünülüyor takı hikaye yani.

Evet onu istedim baktığım bilezikelrden en sade olani oydu. Dumduz olanı hic beğenmedim ben de. Bana hic sorulmadan alindi onlarda biliyofu ne istediğimi
hem sunu da eklemek istiyorum, sizin orasi neresi bilmiyorum ama ülkenin genelinde, kizin model secmesi (altin taki seti harici) görgüsüzlük olarak görülüyor. istedigin grami söylemissin ve o gram alinmis. sonra degistirirsin eger cok istiyorsan.

Yorum yapmayacagim dedim ama yapiyorum çünkü sen gencsin ve ailenin dusundugunun aksine sdnin doğruları sorgulaman gerekiyor. Belli bir yorede yasiyorsunuzdud oralarin adetleri kesin ve nettir ayni mahalleden evlenirsin omve sana yapmazlarsa dersin ki bu aile bu gelenel gorenege sahipken kendi kizlarina da boyle beklentileri varken bana neden yapmiyorlar dersin bu ayri. Sen kendi mahallenden ilcenden ilinden degil baska bir sehirden biriyle evlenmissin. Dersen ki benim cevremde baska yoreden evlenen kizlara da hep soruluyor ailenin durumu vardir 30 bin 50 bin fark gercekten butcesini zorlamiyordur hoşluk olsun diye geline gel gidelim secelim diyebilir lakin suan devir oyle bir devir degil bonkorluk ve gosteris yapilacak bir ortam yok herkes gelirini giderine denk düşürme derdinde. Kaldiki yine soyluyorum bilezik hediyedir sorulmasi gerekmez sorulmaz istemek ayiptir dusununki karsi tarafa ne kdr nasil bilezik istiyorsun diye sormak bilr ayiptir aslinda. O yuzden siz bu klasik boyle olmasi gerekiyor dusuncenizi yıkın tavsiyem gorus açınızı genisletin. Evlenince de bozdurup istediginiz bilezigi alin buna zaten kimse bisey demez
Onlar biliyodu ama istediğim modeli kendi annesi de sordu ne model.istiyosun diye apmaya gittiklerini dr Bana söylediler almsilar ama farkli almodlar haber bile vermediler bunu aldık diye

Nişanlın iyi insan mı bak o zaman çok şanslısın . Bilezik modeli vs sorun bile olmaz . Bırak taksınlar düğünde . Düğün sonrası 4 çeyrek bozdurursun bileziği de verirsin alırsın Trabzon hasırını . Gerçekten boşuna strese girmişsin .
Takmayacağım ki bilezikleri.

Biz ayrı şehirlerde olduğumuz icin sevgilimde işte oldugu icin kaynana kayinpeder ikisi gitmis kuyumcuya benim istediğim modeli degilde hic deseni olmayan dumduz bir bilrzik almışlar alinca bana da demediler bu modeli aldık diye almaya gittiklerini dediler ama ne aldığını demediler sonra sordum sevgilime bana gösterdi sinir oldım niye almadin diye neymis onu alırsa 50 bin iscilik verirmiş bosuna gitcekmis almamış para zod kazaniliyomus falan. Ben aileme demedim bile onlar kendi aldı diye ailem duysa buraya gelip almaları lazim der kizar hatta ustune üstlük gitmişler bide benim.dexigim modeli bile almamışlar napmaliuim sizce hakli degil miyim?

Aldıkları bilezik ne kadar?

Biz ayrı şehirlerde olduğumuz icin sevgilimde işte oldugu icin kaynana kayinpeder ikisi gitmis kuyumcuya benim istediğim modeli degilde hic deseni olmayan dumduz bir bilrzik almışlar alinca bana da demediler bu modeli aldık diye almaya gittiklerini dediler ama ne aldığını demediler sonra sordum sevgilime bana gösterdi sinir oldım niye almadin diye neymis onu alırsa 50 bin iscilik verirmiş bosuna gitcekmis almamış para zod kazaniliyomus falan. Ben aileme demedim bile onlar kendi aldı diye ailem duysa buraya gelip almaları lazim der kizar hatta ustune üstlük gitmişler bide benim.dexigim modeli bile almamışlar napmaliuim sizce hakli degil miyim?
Değilsin takıp gezcek halin yok niye işçilikli takı taksınlar sana ayrıca sana kârı yine senin olcak 50 k havaya gitse daha mı iyi

takmayacaksan niye tatava yapiyorsun o zaman ? ne aldiklarinin ne önemi var o halde?
Valla çözemedim . Ben altın sevmem . Bi gümüş severim bi de pırlanta . Sarı sarı cıks takmam . Hem altın işi riskli . Can tehlikesi var . Gümüş değersiz , pırlantayı da sahte sanıyorlar büyük rahatlık 😍

Trabzon hasırını takmayacak mısın ? Düğün vs takarsın . E bacım evde saklayacaksan neyi tartışıyoruz ? Külçe altın alsalardı ? 🙈
Babamda aldi bana bu bilezikten cunku. Adet diye alınıyor sonyfta bana kalsa ben kendimde istemem diğer iscilikli olan takıları kupe vs. Ailem kabul etmeyecek sorun çıkacak arada ben kalıyorum

Babamda aldi bana bu bilezikten cunku. Adet diye alınıyor sonyfta bana kalsa ben kendimde istemem diğer iscilikli olan takıları kupe vs. Ailem kabul etmeyecek sorun çıkacak arada ben kalıyorum
Aynı model olacak yani illa ? Ailen sorunlu sen değilsin o zaman . Eski kafa düşünüyorlar bu konuda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X