Sorulmadan alinan bilezik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayir onalrjn adeti degil aldıkları model kendi annesi zaten dedi ne istiyosun diye gösterdim ben de bisey demedi ki o zaman sevgilimde biliyodu yani ne istediğimi habersiz aldılar diyorum ya

Yav, senin anadilin Türkçe değil mi. Bu kadar insan aynı şeyleri yazıp duruyoruz.

Çatlicam şurada ya. Ayhhhhhhhhhhhhh.

Allah sabır versin, daha bu kadar basit konuda problem yaşıyorsunuz, evliyken kim bilir neler yaşarsınız.

Adam uyuyor içerde . Dürtüp altın kemer niye almadın bana 16 yıl önce diyeceğim . Fena gaza getirdi konu sahibi beni 😂😁🙈
Konuya hiç gerek yok bizim ailedeki salak erkekler etrafta ne kadar eğitimsiz çerçöp var evlendikleri gibi bir de altının en âlâsını takıp baş köşeye oturttular. Bazen hayatı sorguluyorum onları görünce 😂

Yav, senin anadilin Türkçe değil mi. Bu kadar insan aynı şeyleri yazıp duruyoruz.

Çatlicam şurada ya. Ayhhhhhhhhhhhhh.

Allah sabır versin, daha bu kadar basit konuda problem yaşıyorsunuz, evliyken kim bilir neler yaşarsınız.
Kara Haydar ın aşiretinden mi acaba ? Kilo kilo takmıştı adam .😁

Modeli atsana bi bulup .

Hasır istemiş ama üstteki gelmiş öyle anladım.

Hayir onalrjn adeti degil aldıkları model kendi annesi zaten dedi ne istiyosun diye gösterdim ben de bisey demedi ki o zaman sevgilimde biliyodu yani ne istediğimi habersiz aldılar diyorum ya
Tamam direkt sevgilinin annesine ben bu modeli istememiştim bizim buranın adetlerinde bu yok istediğim modeli almanızı istiyorum deseydin ya

üstte ki daha güzel degil mi ya ? yani madem iki tane olacak bari düz olsun . iki hasir ne :KK57:

Sanki ben altin kemer vs coo fazla bisey istedim cok abartıyorsunuz
Bilezik modeline bu kadar önem vermekte saçmalık ama . O eski yıllarda kaldı . Dayım 20 burma takmıştı gelinine mesela aynı model . 19 sene önce ama . Yani devir değişti . Gittiğimiz tüm düğünlerde altınlar farklı farklı kollarda , modelleri farklı

ya gece gece şu kadına şu bilezikleri arattın ya nurella sana da başka hiçbir şey demiyorum
Bari şu kadın hatrına sizin yöreyi söyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X