Sorum "Anne"lere

Aşk başka bir şey eşim de öyledir sonuçta en sonunda yine birbirimize kalıcaz. Ne evlat kalıyor ne anne baba

Hele evladinizi kucağınıza alin onun kokusunu icinize cekin de o zaman fikriniz degisir diye düşünüyorum. Karşılıksız, çıkarsız tek sevgi annenin evlada duyduğu sevgidir çünkü.

Buda enteresanmis karısını,cocuklarindan daha cok seveni görmüştüm ama kocasini daha cok seveni ilk.kez görüyorum

aaa ebru şallı?
çocuklarımdan çok seviyorum diyordu :) boynuzladı..

konu sahibesi anneniz annesinin sevmediğinin farkındadır elbet belki sevilmek istediği içindir davranışı belki annesi gibi olduğu içindir.

Oyle mi diyordu o bilmiyordum bak gicik otesi hic sevmem

Bu soru göreceli biraz. Sonuçta hepimiz farklıyız.

Bana sorarsanız ben evladımı değil anneye dünyalara değişmem. (Annemle görüşmüyorum. Belki de bunun da etkisi olabilir.)

Buda enteresanmis karısını,cocuklarindan daha cok seveni görmüştüm ama kocasini daha cok seveni ilk.kez görüyorum

Ebru Şallı derdi bunu zamanında ex kocası Harun Tan için "oğlumdan daha çok seviyorum" diye. Genç bir çıtır için o sozsuz sevgi de bittiydi..
O zamanlar çocuktum. Bu sözü duyunca çocuk aklımla bile şaçmalık demiştim..

Eşimi çok seviyorum. Her zaman kaybetme korkusu yaşarım. Ama evladım bir yana dünya bir tarafa. Ki doğrusu da budur bence..

Konu sahibi anneniz bence çok baskıcı bir çocukluk ve gençlik yaşamış. O yüzden annesi yanındayken bu bırakıp gidememe sorumluluk durumları.
Ben olsam "anne sen biraz idare et kızımı özledim" der çıkıçıkıveririm :) Ama bu normal olanı..

Benim babaannem de kışın bizimle kalır yazın köye giderdi. Kızı o kadar ihmal ederdi ama yine de kızını ve o torunlarını el üstünde tutardı. Değişik bir durum işte.
Nefret ediyorum evlat ayıran annelerden..

Annemi de çocuğumu da çok seviyorum. Koşulsuz seviyorum yani bugün de yarın da severim. Hangisinin ihtiyacı daha oncelikliyse o an için onu karşılarım ama sevgisi eşit bende.

Gelir mutlaka anneniz .anneanneniz bencil büyük ihtimalle anneniz bir tek kendisiyle ilgilensin istiyor

Sizin yorumunuza gerçekten sasirdim. Eşle anlaşılmaz bosanilir el olur ama evlat ve anne herzaman aynıdır onlardan geçilmez esinizi nasıl üstün tuttunuz bu kdr hayret doğrusu

Hikayeni bizde yaşıyoruz annem anneannemi ve dedemi daha çok sever her işlerini o halleder ama kıymet görmez , ben evlatlarımın üstüne aşk sevgi tanımam

Tereddütsüz , kendi isteğimle dünyaya getirdiğim ve ihtiyaçları doğrultusunda onlara bakmakla ve onları korumakla yükümlü olduğum evlatlarım derim.
Anne sevgisi başka evlat sevgisi başka. Kıyas edilemez

Benim daha evladim yok valla esime daha simdiden diyorum cocuk olsun senin pabucunnn damaaa ne bilim biz yanlis düşünmüyoruz bence ebru sallı ne konustugunu bilmiyor

Garip bi durummus.Esin çocuklardan ve anneden fazla sevilmesi hiç duymadım :/

benim annemde beni sevmez..
o yüzden sigir gibi çok karışıyor. kendi de sölüyor seni sevmedim diye.
agzi ucuyla sölüyor ben çok seviyorum yavrularimi diye. hiç inandirici degil:)
torununa gelince aşkla bağlı:)
insan annesini özlüyordur. sonuçta iyi de olsa kötü de olsa anne...
ben kızımı çok seviyorum oynuyoruz beraber

Işin başka boyutu dayilari toplayıp bu annaanneye dönüsumlu bakilacak .
Annaanne kimin evinde devamli bakıliyorsa ve o evde ölurse bu kisi yabanci da olsa mirası hepten ona kaliyor .
Dayilar bunu istemez sanirim bi duyurun .
Anneniz de biraz nefes alır .

ebru şallı kocasinin çocuğundan daha çok sevmesinden dolayı mı boşandi dile kolay 11 sene sürdü evliliği.. şimdi evli bir adamla konuşuyordu evli adamin karısı psikopat çikti. bi sürü şeyler sölüyordu. zaten boşanmiş yada ayrıymış. iki çocuğu vardi. kulaklarinin tıklayio mutlu mesut sürdürüyor. eski kocasi da kendi halinde.. ebruyu uyarmişti o adamla görüşme felan ... dinlemedi.. gönül fermani dinlemedi..
ben kızımı kocamdan daha çok seviyorum. kocamda ayni şekilde.. evlat her daim bi nurmara siradadir.

Bir evladınız olsa onu bu kadar kolay silebileceğinizi düşünmezdiniz.
Yalnız bu konuda sevgisizlik ya da anneyi daha çok sevme görmedim ben. Annesine karşı evlatlık görevini yapmaya çalışan bir kadın gördüm sadece.
Konuştunuz mu annenizle? Yanınıza gelmesini istediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…