- Konu Sahibi Bir iki Dort
-
Hiçbir eş evladın yerini tutmazValla bence karşılaştırılmaz ikisinin de sevgisi farklıdır yani ben annemi de çok seviyorum çoçuğumu da hiç karşılaştırma gereği duymadım. Ama şundan eminim eşimi hepsinden daha çok seviyorum onun yeri ayrı.
Aşk başka bir şey eşim de öyledir sonuçta en sonunda yine birbirimize kalıcaz. Ne evlat kalıyor ne anne baba
Buda enteresanmis karısını,cocuklarindan daha cok seveni görmüştüm ama kocasini daha cok seveni ilk.kez görüyorum
aaa ebru şallı?
çocuklarımdan çok seviyorum diyordu :) boynuzladı..
konu sahibesi anneniz annesinin sevmediğinin farkındadır elbet belki sevilmek istediği içindir davranışı belki annesi gibi olduğu içindir.
Oyle mi diyordu o bilmiyordum bak gicik otesi hic sevmem
Buda enteresanmis karısını,cocuklarindan daha cok seveni görmüştüm ama kocasini daha cok seveni ilk.kez görüyorum
Gelir mutlaka anneniz .anneanneniz bencil büyük ihtimalle anneniz bir tek kendisiyle ilgilensin istiyorAnnem benim doğumuma gelemezse onunla konuşmayacağım.hatta ömür boyu gelme artık diyeceğim.chnku anne olmayi çok istiyorum.ve ben onun tek kızıyım.bir de oğlu var. Dört tane kendisi gibi kardeşi var. Anneannemin bizi de sevdiğini bilsem,anneme Güleryüz gösterdiğini gorsem sorun etmem.ama o bizim yalnız kalakalmamizdan memnuniyet duyuyor.
Öyle birşey yaparsa ömür boyu yüzüne bakmam onun
Sizin yorumunuza gerçekten sasirdim. Eşle anlaşılmaz bosanilir el olur ama evlat ve anne herzaman aynıdır onlardan geçilmez esinizi nasıl üstün tuttunuz bu kdr hayret doğrusuValla bence karşılaştırılmaz ikisinin de sevgisi farklıdır yani ben annemi de çok seviyorum çoçuğumu da hiç karşılaştırma gereği duymadım. Ama şundan eminim eşimi hepsinden daha çok seviyorum onun yeri ayrı.
Ebru Şallı derdi bunu zamanında ex kocası Harun Tan için "oğlumdan daha çok seviyorum" diye. Genç bir çıtır için o sozsuz sevgi de bittiydi..
O zamanlar çocuktum. Bu sözü duyunca çocuk aklımla bile şaçmalık demiştim..
Eşimi çok seviyorum. Her zaman kaybetme korkusu yaşarım. Ama evladım bir yana dünya bir tarafa. Ki doğrusu da budur bence..
Konu sahibi anneniz bence çok baskıcı bir çocukluk ve gençlik yaşamış. O yüzden annesi yanındayken bu bırakıp gidememe sorumluluk durumları.
Ben olsam "anne sen biraz idare et kızımı özledim" der çıkıçıkıveririm :) Ama bu normal olanı..
Benim babaannem de kışın bizimle kalır yazın köye giderdi. Kızı o kadar ihmal ederdi ama yine de kızını ve o torunlarını el üstünde tutardı. Değişik bir durum işte.
Nefret ediyorum evlat ayıran annelerden..
Garip bi durummus.Esin çocuklardan ve anneden fazla sevilmesi hiç duymadım :/Valla bence karşılaştırılmaz ikisinin de sevgisi farklıdır yani ben annemi de çok seviyorum çoçuğumu da hiç karşılaştırma gereği duymadım. Ama şundan eminim eşimi hepsinden daha çok seviyorum onun yeri ayrı.
ebru şallı kocasinin çocuğundan daha çok sevmesinden dolayı mı boşandi dile kolay 11 sene sürdü evliliği.. şimdi evli bir adamla konuşuyordu evli adamin karısı psikopat çikti. bi sürü şeyler sölüyordu. zaten boşanmiş yada ayrıymış. iki çocuğu vardi. kulaklarinin tıklayio mutlu mesut sürdürüyor. eski kocasi da kendi halinde.. ebruyu uyarmişti o adamla görüşme felan ... dinlemedi.. gönül fermani dinlemedi..Ebru Şallı derdi bunu zamanında ex kocası Harun Tan için "oğlumdan daha çok seviyorum" diye. Genç bir çıtır için o sozsuz sevgi de bittiydi..
O zamanlar çocuktum. Bu sözü duyunca çocuk aklımla bile şaçmalık demiştim..
Eşimi çok seviyorum. Her zaman kaybetme korkusu yaşarım. Ama evladım bir yana dünya bir tarafa. Ki doğrusu da budur bence..
Konu sahibi anneniz bence çok baskıcı bir çocukluk ve gençlik yaşamış. O yüzden annesi yanındayken bu bırakıp gidememe sorumluluk durumları.
Ben olsam "anne sen biraz idare et kızımı özledim" der çıkıçıkıveririm :) Ama bu normal olanı..
Benim babaannem de kışın bizimle kalır yazın köye giderdi. Kızı o kadar ihmal ederdi ama yine de kızını ve o torunlarını el üstünde tutardı. Değişik bir durum işte.
Nefret ediyorum evlat ayıran annelerden..
Bir evladınız olsa onu bu kadar kolay silebileceğinizi düşünmezdiniz.Annem benim doğumuma gelemezse onunla konuşmayacağım.hatta ömür boyu gelme artık diyeceğim.chnku anne olmayi çok istiyorum.ve ben onun tek kızıyım.bir de oğlu var. Dört tane kendisi gibi kardeşi var. Anneannemin bizi de sevdiğini bilsem,anneme Güleryüz gösterdiğini gorsem sorun etmem.ama o bizim yalnız kalakalmamizdan memnuniyet duyuyor.
Öyle birşey yaparsa ömür boyu yüzüne bakmam onun
cocuk mu:)?Aşk başka bir şey eşim de öyledir sonuçta en sonunda yine birbirimize kalıcaz. Ne evlat kalıyor ne anne baba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?