- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi Bir iki Dort
-
Annenizi böyle bir tercih yapmak zorunda bırakmasanız keşke. Konu öyle bir yere gelmiş ki ya o ya ben diyecekmişsiniz gibi duruyor.Bu kadar açık konusmadim.ama ima ettim.hemen ağlıyor "ne olursa olsun o benim annem"diyor. Beni anlamıyor tam olarak.annemden ne istiyorsun diye kızıyor yada.
Açıkçası doğrudan onu tercih ettiğini belirtmesinden korkuyorum
Ama sizin anlattığıniz şekilde konuşacağım.
allah korusun boşanirsaniz mesela koca hiç kalmiyor kayitlardan bile siliniyorda anne baba çocuk hep orada birde boyle dusununAşk başka bir şey eşim de öyledir sonuçta en sonunda yine birbirimize kalıcaz. Ne evlat kalıyor ne anne baba
Aşk başka bir şey eşim de öyledir sonuçta en sonunda yine birbirimize kalıcaz. Ne evlat kalıyor ne anne baba
Canım sen de gelme demesydn keşke eğer anneannen ağır hasta değilse ve dayilrnda varsa neden annen tek başına bakiyr ki anlams deglm. Onlar calsyr bakamyr dersnz maddi destek olup annenin Ozel durumlarnda bakıcı bulmalri lazim.annem böyle bir şey yapsa önce onunla knsrm açık açık fark etmezse annem şunu söylerim ben ilerde hiç bir kotu durumumda yada özel günümde yanımda olmdgn için icimden gelerek yaslandgnda sana bakamyblrm derdimAnne mi daha çok sevilir yoksa evlat mı? Yani bir anne için biri birinden daha değerli olabilir mi? Sorum saçma gelebilir ama yazdıklarımı bir düşünün,
Anneannem annemi sevmiyor bence öyle..bizde kalıyor annem bakıyor ona, ama annemin yanında yüzü hiç gülmüyor ,dayımın küçük hatta uyduruk bir problemine üzülüyor bizim yanımızda .diğer torunlarından bahsediyor mesela,benim kardesimi hiç sormuyor..
Annem de biliyor bu huyunu .
Ben istiyorum ki,annem izin aldığı bir kaç gun de benim yanımda kalsa.
Annesini bırakıp gelmiyor ,anneannem de hani ağır hasta değil.gayet iyi .teyze ve dayimlar istedikleri gibi gezip tozuyorlar.cocuklarinin küçük bir gribi için gözyaşı döküyor anneannem.
Benim annem gözü gibi bakıyor ona,bakmalı da.bakmasa ben kızarım.ama insan otuz gün annesiyle ise surda bir saatlik yolu gidip kızıyla kalamaz mi?
Ben yalnız yaşıyorum.elbette onu hep yanımda istemiyorum ,zaten öyle rahatsız olurum
Ama annemin hiç mi vicdani sizlamiyor?
Hiç mi bizi düşünmüyor acaba.iki ay boyunca ateşli bir şekilde yattım.oksuruk ve grip oldum.gelelim mi diye sordular,gelmeyin dedim.ama ben gelmeyin dediysem gelmemek zorunda mı?
Annesini bizden daha mı çok seviyor?
Hiç doğru bir karşılaştırma olmamış . Benim de rahmetli babaannem babamı pek sevmezdi .o yüzden anlıyorum. Madem siz bu kadar çok istiyorsunuz ikisi birlikte gelsin sizin evinize ama annem neden onu sevmeyen bi kadına bakıyo da benim yanıma gelmiyo diye dusunemezsiniz annesi onu sevmiyor olabilir ama o annesini seviyo. Ayrıca size de teklif etmiş hayır demissiniz öyleyse şikayetçi olma hakkınız yok .ben her zaman neyi nasıl düşünüyorsanız öyle ifade etmenizden yanayım . Yani ben öyleyim eğer birinin gelmesini istiyorsanız gel derim o gelmek istiyor ama ben istemiyorsam da bu ara gelmeyin uygun değilim derim ki o sizin anneniz yani icinizdekini örterek soyleyebilecehiniz biri değildir gayet net iletişim kurabilirsinizAnne mi daha çok sevilir yoksa evlat mı? Yani bir anne için biri birinden daha değerli olabilir mi? Sorum saçma gelebilir ama yazdıklarımı bir düşünün,
Anneannem annemi sevmiyor bence öyle..bizde kalıyor annem bakıyor ona, ama annemin yanında yüzü hiç gülmüyor ,dayımın küçük hatta uyduruk bir problemine üzülüyor bizim yanımızda .diğer torunlarından bahsediyor mesela,benim kardesimi hiç sormuyor..
Annem de biliyor bu huyunu .
Ben istiyorum ki,annem izin aldığı bir kaç gun de benim yanımda kalsa.
Annesini bırakıp gelmiyor ,anneannem de hani ağır hasta değil.gayet iyi .teyze ve dayimlar istedikleri gibi gezip tozuyorlar.cocuklarinin küçük bir gribi için gözyaşı döküyor anneannem.
Benim annem gözü gibi bakıyor ona,bakmalı da.bakmasa ben kızarım.ama insan otuz gün annesiyle ise surda bir saatlik yolu gidip kızıyla kalamaz mi?
Ben yalnız yaşıyorum.elbette onu hep yanımda istemiyorum ,zaten öyle rahatsız olurum
Ama annemin hiç mi vicdani sizlamiyor?
Hiç mi bizi düşünmüyor acaba.iki ay boyunca ateşli bir şekilde yattım.oksuruk ve grip oldum.gelelim mi diye sordular,gelmeyin dedim.ama ben gelmeyin dediysem gelmemek zorunda mı?
Annesini bizden daha mı çok seviyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?