- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi Bir iki Dort
-
Evladınızdan çok eşinizi mi seviyorsunuz?Valla bence karşılaştırılmaz ikisinin de sevgisi farklıdır yani ben annemi de çok seviyorum çoçuğumu da hiç karşılaştırma gereği duymadım. Ama şundan eminim eşimi hepsinden daha çok seviyorum onun yeri ayrı.
Benim kayinvalide de oyledir,o yuzden simdi kapisini calan yok,kocasiyla iceride ölseler kimsenin haberi olmayacak.Evladınızdan çok eşinizi mi seviyorsunuz?
Gerçekten olabiliyor yani enteresanmış. Evlattan çok eşi sevmek benim mantığımın alabileceği bir şey değil vallahi.Benim kayinvalide de oyledir,o yuzden simdi kapisini calan yok,kocasiyla iceride ölseler kimsenin haberi olmayacak.
Koca sevicilik diye bir illet var iste ona tutulmus benim kayinvalide. Gercekten cok ilginc,aklin mantigin kabul edemeyecegi bir sey. Psikiyatristin dusuncesi “sadece senin zannettigin seye karsi bagimlilik duymak” cayirda bayirda gordugun cicegi koparirken de benim olsun en cok ben seveyim dusuncesi hakim oluyormus bu kisilerde. Yani “oglum kizim evlenecek gidecek artik benim olmayacaklar,anam babam da ölecek nasilsa,ama kocam gitmrz bir yere,o yuzden en cok onu sevmeliyim” seklinde bir dusunceymis.Gerçekten olabiliyor yani enteresanmış. Evlattan çok eşi sevmek benim mantığımın alabileceği bir şey değil vallahi.
Enteresanmis.Koca sevicilik diye bir illet var iste ona tutulmus benim kayinvalide. Gercekten cok ilginc,aklin mantigin kabul edemeyecegi bir sey. Psikiyatristin dusuncesi “sadece senin zannettigin seye karsi bagimlilik duymak” cayirda bayirda gordugun cicegi koparirken de benim olsun en cok ben seveyim dusuncesi hakim oluyormus bu kisilerde. Yani “oglum kizim evlenecek gidecek artik benim olmayacaklar,anam babam da ölecek nasilsa,ama kocam gitmrz bir yere,o yuzden en cok onu sevmeliyim” seklinde bir dusunceymis.
Anneniz ananenize yükcül hissediyordur ananeniz de hasta modunda geziyordu kadın bırakıp gelemiyordurAnne mi daha çok sevilir yoksa evlat mı? Yani bir anne için biri birinden daha değerli olabilir mi? Sorum saçma gelebilir ama yazdıklarımı bir düşünün,
Anneannem annemi sevmiyor bence öyle..bizde kalıyor annem bakıyor ona, ama annemin yanında yüzü hiç gülmüyor ,dayımın küçük hatta uyduruk bir problemine üzülüyor bizim yanımızda .diğer torunlarından bahsediyor mesela,benim kardesimi hiç sormuyor..
Annem de biliyor bu huyunu .
Ben istiyorum ki,annem izin aldığı bir kaç gun de benim yanımda kalsa.
Annesini bırakıp gelmiyor ,anneannem de hani ağır hasta değil.gayet iyi .teyze ve dayimlar istedikleri gibi gezip tozuyorlar.cocuklarinin küçük bir gribi için gözyaşı döküyor anneannem.
Benim annem gözü gibi bakıyor ona,bakmalı da.bakmasa ben kızarım.ama insan otuz gün annesiyle ise surda bir saatlik yolu gidip kızıyla kalamaz mi?
Ben yalnız yaşıyorum.elbette onu hep yanımda istemiyorum ,zaten öyle rahatsız olurum
Ama annemin hiç mi vicdani sizlamiyor?
Hiç mi bizi düşünmüyor acaba.iki ay boyunca ateşli bir şekilde yattım.oksuruk ve grip oldum.gelelim mi diye sordular,gelmeyin dedim.ama ben gelmeyin dediysem gelmemek zorunda mı?
Annesini bizden daha mı çok seviyor?
Aşk başka bir şey eşim de öyledir sonuçta en sonunda yine birbirimize kalıcaz. Ne evlat kalıyor ne anne baba
Evladımı daha cok sewiyorumAnne mi daha çok sevilir yoksa evlat mı? Yani bir anne için biri birinden daha değerli olabilir mi? Sorum saçma gelebilir ama yazdıklarımı bir düşünün,
Anneannem annemi sevmiyor bence öyle..bizde kalıyor annem bakıyor ona, ama annemin yanında yüzü hiç gülmüyor ,dayımın küçük hatta uyduruk bir problemine üzülüyor bizim yanımızda .diğer torunlarından bahsediyor mesela,benim kardesimi hiç sormuyor..
Annem de biliyor bu huyunu .
Ben istiyorum ki,annem izin aldığı bir kaç gun de benim yanımda kalsa.
Annesini bırakıp gelmiyor ,anneannem de hani ağır hasta değil.gayet iyi .teyze ve dayimlar istedikleri gibi gezip tozuyorlar.cocuklarinin küçük bir gribi için gözyaşı döküyor anneannem.
Benim annem gözü gibi bakıyor ona,bakmalı da.bakmasa ben kızarım.ama insan otuz gün annesiyle ise surda bir saatlik yolu gidip kızıyla kalamaz mi?
Ben yalnız yaşıyorum.elbette onu hep yanımda istemiyorum ,zaten öyle rahatsız olurum
Ama annemin hiç mi vicdani sizlamiyor?
Hiç mi bizi düşünmüyor acaba.iki ay boyunca ateşli bir şekilde yattım.oksuruk ve grip oldum.gelelim mi diye sordular,gelmeyin dedim.ama ben gelmeyin dediysem gelmemek zorunda mı?
Annesini bizden daha mı çok seviyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?