Sorum Hamilelere ve Annelere :)

Neseliiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
71
30
3
Ben ne anneyim nede hamileyim ama Sadece merak ettiğim bir şey var hamile kaldığınızı öğrenmeden önce bunu hissettiniz mi? Yani hissettiyseniz bu nasıl bir duygu :) Ay çok merak ediyorum

2 gün gecikti diye hiç panik olmazdım ama hamile kaldığım ay nerdeyse koşa koşa hastaneye gittim.

Hissetmekse bu sadece.

Yoksa içimde bir canlı var, hissediyorum falan yok öyle şeyler.

Hiç birşey hissetmedim zaten ilk çocukta insan ne olduğunu anlamıyor ki göğüs hassasiyetim falan oldu ama ben birşe ye yormadım

Hiç de hissetmedim. 1 senelik evliydim hamile kaldığımda. Henüz çocuk düşünmüyorduk ve korunuyorduk da. Buna rağmen eşim her periyodum geciktiğinde test alıp geliyordu. Sanırım içten içe istiyordu. Hamileliğimi öğrendiğim gün de periyodum gecikmişti, eşim test alıp gelmiş. Ben hamile olmadığımdan emin bir şekilde amaaann bıktım bu testleri yapmaktan, zaten korunuyoruz, niye alıp geliyorsa diye düşünürken yaptım testi. Bir baktım çift çizgi. İlk önce algılayamadım, sonra anladım, sonra da çamaşır sepetinin üstüne oturup hüngür hüngür ağladım. Ben ağlarken eşim geldi, o da öyle öğrendi. Gözleri parladı birden. Özetle hiç hissetmedim hamile olduğumu testi yapana kadar

Rüyamda kesesini gördüm.ertesı sabah pazardı saat 8.30 eşime hemen bi test alalım dedim.noldugunu sasırdı ama hemen gidip bir nöbetci eczaneden test aldı geldı.bırde ne görelım çift çizgi.ben duygusal eşim heyecan eli ayagına karıstı koştura koştura kan testi yaptırdık. Evet hamileydim:)

Ben günüme iki gün kala olmayacak gibi hissettim,olmayacağım bu ay dedim, 1 gün geçince test yaptım hep düzenlidir çünkü.

Ne kadar temiz kalpliysen demekki maşallah Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi

hiç hissetmedim ama nedendir bilmem adetimin gecikmesini beklemeden olmam gereken günün sabahında daha test yaptım, çift çizgi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…