Sorum Hamilelere ve Annelere :)

Hissetmek bi yana, test sonuçlarına bile inanmadım 3 tane test yaptım.
Hatta eşime dedim ki; bunlar bozuktur belki bi tanesine de sen işe
E tabi onunki negatif çıkınca anladık ki hamileyim

nasıl yani ? ne yaptı ki ? her hamilelik süphesi olan her tanıdıgına mamuk görsün bence. tepkisine bakarız
mınnosum kedişim benım mesanemı yogurdu
evet kedıler yogurur mır mır ama bu hatun benım enfazla karnımı yogururdu
kafasını koyup mırmırmır yapıp yogurup durdu
bı uslu bı seker anlatamam

annemı aradım bu kedının huyu degısmıs boyle seyler yapmazdı ne alaka dedım ne bılım belkı sana denk gelmıstır dedı

esım geldı aksam eve yuzume baktı sen hamılesın dedı
anlamsız bı gergnlıgın var vucudun sısmıs degısıksın dedı
ne alaka dedım bugun adet gunum leke geldı bugun yarın olurum hamıle degılım emınım dedım
hayır hamılesınn emınım dıyor

gıttı test aldı yaptım pozıtıf dedım bu yanlıs
tutturdu hadı hastaneye gıdıyoruz
kan verırken hala dıyorum kı nasılda agır grıbım hasta hasta surukledın benı negatıf cıkıcak bak gorursun bosu bosuna kan verıyorum dıye
yarım saat sonra doktor dedı pozıtıf

cok sasırmıstım
esım bana sarılıp hamıleyıız hamıleyıız dıye agladı sevıncten

ama ılk mamuk kesfettı

ay cok hoş hikaye. okurken gülümsedim böyleeee. hala da gulumsuyorum yazarken. kediler cok hassas. herşeyi hissederler.
hamilelik için darısı başıma inşallah. :)

ay cok hoş hikaye. okurken gülümsedim böyleeee. hala da gulumsuyorum yazarken. kediler cok hassas. herşeyi hissederler.
hamilelik için darısı başıma inşallah. :)
ınsallah hayırlı zamanla hayırlı evlat olsun :)

Ben çok duygusallaşmıştım adeta bi çocuk gibiydim durmadan küsüyor alınıyordum herkese oda hormonların etkisiymiş benimki bir süprizdi kan testinde çıktı 6haftalık hamilesiniz işte o an elim karnımda durmadan ağladım sevinçtm

Bende hissetmedim aslında 1.5 senedir beklediğim için artık ümidim kalmamıştı.ama ilginç ki öğrenmeden iki üç gün önce rüyamda erkek çocuk bakıyordum ve bu rüyayı iki kez gördüm.ama anlam veremedim bebek istediğim için psikolojik olarak görüyorum herhalde dedim.adetimi bekldiğim gün çıkmaz zaten diye test yaptığımda iki çizgiyi gördüm ve şok oldum...şimdi 6. aya girdik .beklemek çok zor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah..

Kasik agrisi ve idrar yolu sikayetiyle gece gittigim acilde daha adetime bir hafta varken ogrendim ustelik doktorda senin normal yolla cocugunun olmasi imkansiz demisti mucizelerle başladım bu yolculuğa

Eşim kokun degisti hamilesin bence demisti :) ruyamdada bebek emzirdigimi gormustum 1~2 gun oncesinde. Adete 6 kala yedigim tavuk durum çöp gibi kokunca yaptigim testle ogrendim :)

Ben ne anneyim nede hamileyim ama Sadece merak ettiğim bir şey var hamile kaldığınızı öğrenmeden önce bunu hissettiniz mi? Yani hissettiyseniz bu nasıl bir duygu :) Ay çok merak ediyorum
Hamileleik belirtileri oldugu halde bunlari bildigim halde hic aklima gelmemisti ama cok guzel bisey.

O gece hamile kaldigimi hissettim bi kac gun sonra esim test aldi geldi bende banyoda testi yaptm cift cizgi görünce oturup hungur hungur aglamstm esimde sevincten havalara zıplıyodu sonra ben tabi inanmadn belkide yanlis cikmistr diye esime bidaha test aldirdm bidaha cift cizgi cikti. Hemen kosa koca hastaneye gittik 9 haftalk hamileymism. Simdi cok sukur oglumuzu kucagimiza aldik 44 gunluk bi bebegimiz var

9 haftaya kadar hiç adet olmadınızmı yoksa üsmü gördünüz , 9 hafta biraz garip gelid bana 5-6 hafta olsa tamam diyecem , nerdeyse diğer adet ayınız gelmiş

ben genel cerraha gittim apandist sanıp bi sürü test yaptılar en son tomografiye girmelisin dedi dr eşim o an gebelik testi yapalım demese güme gidiyordu bizim bebe
ameliyata niyet bebeğe kısmet oldu bizimkisi hiç gaz sancısına yoramadım sağ yanımda olunca sancı tek belirti gaz sancısıydı yani

Ayy bayıldım :) cok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…