ben degılde
benım kedim mamuk hıssettı
mınnosum kedişim benım mesanemı yogurdunasıl yani ? ne yaptı ki ? her hamilelik süphesi olan her tanıdıgına mamuk görsün bence. tepkisine bakarız
ınsallah hayırlı zamanla hayırlı evlat olsun :)ay cok hoş hikaye. okurken gülümsedim böyleeee. hala da gulumsuyorum yazarken. kediler cok hassas. herşeyi hissederler.
hamilelik için darısı başıma inşallah. :)
Amin cnm tesekkur ederım allah sanada nasip etismçok şükür cnm Allah sağlıkla sıhhatle büyümesini nasip etsin prensesin
Hamileleik belirtileri oldugu halde bunlari bildigim halde hic aklima gelmemisti ama cok guzel bisey.Ben ne anneyim nede hamileyim ama Sadece merak ettiğim bir şey var hamile kaldığınızı öğrenmeden önce bunu hissettiniz mi? Yani hissettiyseniz bu nasıl bir duygu :) Ay çok merak ediyorum
O gece hamile kaldigimi hissettim bi kac gun sonra esim test aldi geldi bende banyoda testi yaptm cift cizgi görünce oturup hungur hungur aglamstm esimde sevincten havalara zıplıyodu sonra ben tabi inanmadn belkide yanlis cikmistr diye esime bidaha test aldirdm bidaha cift cizgi cikti. Hemen kosa koca hastaneye gittik 9 haftalk hamileymism. Simdi cok sukur oglumuzu kucagimiza aldik 44 gunluk bi bebegimiz var
mınnosum kedişim benım mesanemı yogurdu
evet kedıler yogurur mır mır ama bu hatun benım enfazla karnımı yogururdu
kafasını koyup mırmırmır yapıp yogurup durdu
bı uslu bı seker anlatamam
annemı aradım bu kedının huyu degısmıs boyle seyler yapmazdı ne alaka dedımne bılım belkı sana denk gelmıstır dedı
esım geldı aksam eve yuzume baktı sen hamılesın dedı
anlamsız bı gergnlıgın var vucudun sısmıs degısıksın dedı
ne alaka dedım bugun adet gunum leke geldı bugun yarın olurum hamıle degılım emınım dedım
hayır hamılesınn emınım dıyor
gıttı test aldı yaptım pozıtıf dedım bu yanlıs
tutturdu hadı hastaneye gıdıyoruz
kan verırken hala dıyorum kı nasılda agır grıbım hasta hasta surukledın benı negatıf cıkıcak bak gorursun bosu bosuna kan verıyorum dıye
yarım saat sonra doktor dedı pozıtıf
Ay bu çok ilginç olmuş ne güzel
cok sasırmıstım
esım bana sarılıp hamıleyıız hamıleyıız dıye agladı sevıncten
ama ılk mamuk kesfettı
Amin canım inşallahAmin cnm tesekkur ederım allah sanada nasip etism
Ayy bayıldım :) cok tatlımınnosum kedişim benım mesanemı yogurdu
evet kedıler yogurur mır mır ama bu hatun benım enfazla karnımı yogururdu
kafasını koyup mırmırmır yapıp yogurup durdu
bı uslu bı seker anlatamam
annemı aradım bu kedının huyu degısmıs boyle seyler yapmazdı ne alaka dedımne bılım belkı sana denk gelmıstır dedı
esım geldı aksam eve yuzume baktı sen hamılesın dedı
anlamsız bı gergnlıgın var vucudun sısmıs degısıksın dedı
ne alaka dedım bugun adet gunum leke geldı bugun yarın olurum hamıle degılım emınım dedım
hayır hamılesınn emınım dıyor
gıttı test aldı yaptım pozıtıf dedım bu yanlıs
tutturdu hadı hastaneye gıdıyoruz
kan verırken hala dıyorum kı nasılda agır grıbım hasta hasta surukledın benı negatıf cıkıcak bak gorursun bosu bosuna kan verıyorum dıye
yarım saat sonra doktor dedı pozıtıf
cok sasırmıstım
esım bana sarılıp hamıleyıız hamıleyıız dıye agladı sevıncten
ama ılk mamuk kesfettı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?