Sorum Hamilelere ve Annelere :)

Bende hissetmedim, ihtimal bile vermedim çünkü 2 aydır adet düzensizliğinden adet görmüyordum sadece kendimi gelinliklerle mezarda görmüştüm, anlamı rüyayı gören evli kadınsa kısa zamanda hamile kalacağına delalet eder yazıyordu ama tek anlamı o olmadığı için ben hiç ona yormadım :)

Ilk hamileligimde istiyordum onun icin hep bekliyordum ama hissetme olmadi daha cok isteme. 2.5 sene bekledim durdum sonra oldu. Bu ikincisi cok supriz bi sekilde oldu olasiligi olmaz diye dusunuyordum adet gormuyordum emziriyordum diye. Ama karnimda boyle biseyler hissediyordum. Ne tekim hamileymisim ama oyle annelik hissi filan dogunca geldi.. ondan once pek hissedemedim

biz 6 ay denedik o yüzden her ay midem bulanıyordu yani her ay bütün hamilelik psikolojisini yaşıyordum o yüzden hissettim ama dediğim gibi niyetimde olduğu için hissettim.

hissetmedim ama ayrı bir umutluydum çünkü ilaç kullanmıştım o ay hamile kalmak için çok sakindim ama hep yüz üstü yatan ben günüme 10 gün kala yüz üstü yatamamıştım karnım acıyordu sanki hep yen yatıyordum yüzüstü yatsamda sabaha yan dönmüş buluyordum kendimi hissetmek buysa hissettim

Hissettim. Sadece ben de değil sülale boyu hissettik resmen. Eşim acaba hamile misin öyle hissediyorum demişti. Annem, kızkardeşim, kuzenim, komşum durum daha netleşmeden hepsi hissetti. Hatta hepimiz erkek hissediyoruz. Haha çok tuhaf bir durum

Hissettim cunku klomenle gunum gecmisti ve bende garip seylrr oluyordu ay cok tuhaf dibyaa soranpgrendim hamilenoldumu

hissetmedim canım.
4. ayımızda hamile kaldım kafamdan attığım ay kaldım aslında. ilk 3 ay hamile olmadığım halde hissediyor gibime geliyordu meğersem psikolojikmiş. hamile kaldığım ay ihtimal vermediğimden sallamıyordum adetim 6 gün geçince acaba mı diye test yapınca çıktı

Vay yaaa uff bende istiyorum

Ayy ne güzeel maşallah imreniyorum hepinize

ben manyak plan yapan biri olarak iş hissetmeye kalmadı diyebilirim, korunmayı bırakmadan evvel folik asite başladım ve kolay hamile kalmakla ilgili bir çok şeyi uyguladım.
Sonucunda korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım.
Adet gecikmem olduğu gün test yaptırdım.
yani hiç hissetmeye kalmadı iş.

ben de merak ediyorum aslında, normal insanlarda nasıl oluyor bu işler

Hamilelige olasılık vermiyordum ama muhtemelen dollenme yasandiktan cok kisa bir sure sonra kendimi bir farkli bir garip hissediyordum hatta esime ve dostlarima bende bir gariplik var farkli hissediyorum diyordum sonra bir baktım ki hamileyim.
Hamilelikten once bebeklere de pek yanasmazdim kucagima alamazdım neresinden tutucam diye panik olurdum simdi gordugum her bebegi sever oldum. Hamile oldugum icin mi yoksa annelik içgüdüsü yuzunden mi bilemiyorum.

Ben ne anneyim nede hamileyim ama Sadece merak ettiğim bir şey var hamile kaldığınızı öğrenmeden önce bunu hissettiniz mi? Yani hissettiyseniz bu nasıl bir duygu :) Ay çok merak ediyorum

Hayır hissetmedim. Çünkü planlı gebelik olsa da her gebelik sanki regl olacakmışsın gibi hissettirir kendini. Günüm gecikmeden test yapmadım hiç.

Sadece aklıma ve kalbime bebek fikri düşmesinde rüyalar etkili oldu. Doğum yaptığımı, bebek sevip baktığımı görmeye başlamıştım. Böylelikle biyolojik saatimin geldiğini anladım.

Valla canım ogluma hamile kaldıgmı hissetmiştim.3 gün gecikmişti içimde bi kıpırtı vardı hamileyim gibi geliyordu.Test yaptım gerçekten pozitif.Şimdi yine hamileyim ama hiç hissetmedi birde çok agır bi bogaz enfeksiyonu gecirdim.Adetim ondan geçikti sandım.Eşim hissetti sen hamilesin bana öyle geliyor dedi.Üstelik adetim 5 hafta geçti.Ben test yaptım ama dalgasına yani iki çizgiyi görünce şok geçirdim diye bilirim.Bu ay adet olmam bir dünya antibiyotik kullandım derken.Bebek varmış.

Hiç hissetmedim.dış gebelik ameliyatı olmuştum.tek tüpüm alınmıştı.ilk korunmasız ilişkimdi.nasıl olsa tek tüple 1 seneye ya olur ya olmaz diyodum.bigün tansiyonum çok düştü yere oturdum kaldım.garip geldi.sonra test vs derken hamileymişim...

Hamilelikten once bir kac defa adetim gecikmisti ve ben kesin hamileyim demistim. Bu yuzden hamile oldugum icin adetim gecikince yine mi adet sokturucu kullanicam demistim. Test yaptigimda iki testte bozuk cikti (murekkebi dagildi). En son pahali bir test aldik. Bir yanim tabii ki hamile degilsin diyordu diger yanim belki de haksiz cikarim diyordu. Nitekim haksiz ciktim

Ama esim hep sen bir iki ay icinde hamile kalirsin diyordu. O baya baya emindi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…