Saol cnm yanımda yatıyo şuan kızım:) 22günlük oldu bile çok şükürNe kadar temiz kalpliysen demekki maşallah Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi
çok şükür cnm Allah sağlıkla sıhhatle büyümesini nasip etsin prensesinSaol cnm yanımda yatıyo şuan kızım:) 22günlük oldu bile çok şükür
Vay yaaa uff bende istiyorumhissetmedim canım.
4. ayımızda hamile kaldım kafamdan attığım ay kaldım aslında. ilk 3 ay hamile olmadığım halde hissediyor gibime geliyordu meğersem psikolojikmiş. hamile kaldığım ay ihtimal vermediğimden sallamıyordum adetim 6 gün geçince acaba mı diye test yapınca çıktı
Ayy ne güzeel maşallahHissettim. Sadece ben de değil sülale boyu hissettik resmen. Eşim acaba hamile misin öyle hissediyorum demişti. Annem, kızkardeşim, kuzenim, komşum durum daha netleşmeden hepsi hissetti. Hatta hepimiz erkek hissediyoruz. Haha çok tuhaf bir durum
Vay yaaa uff bende istiyorum
Ben ne anneyim nede hamileyim ama Sadece merak ettiğim bir şey var hamile kaldığınızı öğrenmeden önce bunu hissettiniz mi? Yani hissettiyseniz bu nasıl bir duygu :) Ay çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?