Sorum Hamilelere ve Annelere :)

Hiç hissetmedim. Hatta test pozitif çıktıktan sonra da bir boşlukta gibiydim sanki. Tekmeleri hissedince dank etti bende :)

3 çocuk dogurdum ilk ikisini 7 haftalikken anladim
içindeki daha canli deil 4 haftalikken anca takemeleyince hissedersin kasteddigin anlamda oda 20 haftayi bulur
yani o kadar duygusal olmaay gerek yok 6. his falan ise yaramaz bence bunda
ha tahmin edersin tiutar o ayri :)
3. halileligimde adetim daha duzenliydi bulantim yuzunden supheleniyordum 1 gun onceki test dede çikdi zaten ..

Hissettim esimede de söyledim imkansiz dedi ,yeni evliyiz ben ilk aydan beri hissediyorum 2.ayda oldu:)

Değişik bir his korku başlıyo mesela

Ben ne anneyim nede hamileyim ama Sadece merak ettiğim bir şey var hamile kaldığınızı öğrenmeden önce bunu hissettiniz mi? Yani hissettiyseniz bu nasıl bir duygu :) Ay çok merak ediyorum
canım ağzını tuta tuta banyoya koştuğum zaman tam olarak hissetmiştim :) bide zırt pırt ağlamalar var tabii

Hayır, hiç hissetmedim.
Sadece adet söktürücüler ağrı kesiciler içiyorum 'acaba milyonda bir şans bana mı denk geldi' diye aklımda soru işareti kalmaması adına ömrümde ilk defa gebelik testi yaptım ve sonuç pozitifti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…