- 4 Ekim 2012
- 16.759
- 33.191
- 798
İşimi yaptım akşam olunca da çekip geldim eve.İşyerinize nasıl alıştınız gerçekten çok gıcık tipler tahammül edemeyeceğimi düşünüyorum bazen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşimi yaptım akşam olunca da çekip geldim eve.İşyerinize nasıl alıştınız gerçekten çok gıcık tipler tahammül edemeyeceğimi düşünüyorum bazen
İŞim çok stresli o da etkiliyor beni alışamam o yüzdenİşimi yaptım akşam olunca da çekip geldim eve.
Genel cerrah, başhekim falan mısınız :)İŞim çok stresli o da etkiliyor beni alışamam o yüzden
Tıpın içindeyim cerrah değilim amaGenel cerrah, başhekim falan mısınız :)
duygu
şehre alışma sürecinde de yazmıştım sana
acele ediyorsun
kimse hemen alışmıyor
ortam ilk başta herkese garip geliyor
Adli Tıp'ta mı çalışıyorsun
sağlık sektörü ve adalet bakanlığı deyince bunu düşündüm
ortam biraz garip olabilir yeni de olunca ama alışırsın
ben bursa ya geleli 13 yılı geçti
ve ben iş garantisi olmadan özel sektörde çalışıyordum hem de alanımda şehirde en çok eleman değiştirmesi ile ünlü bir yerde
işsiz kalırsam ne olurdu düşünemiyorum bile
gecelere kadar çalıştım hakkımda konuşulanları duymadım
kimse hakkında konuşmadım
sonuçta memursun en fazla soruşturma açarlar
işini yap ve git
sürekli negatif takılırsan melankolik olursan ortam daha gergin olur
bir de İstanbul a daha az gitmelisin
her hafta sonuna bir etkinlik bul ya da bir kurs vs bul ki gideme ortamına alış
ben de es durumundan ankaraya geldim ve yaptigim isten, isyerinin yerinden, is arkadaslarimdan nefret ediyorum.hergun vatandasla kavga gurultu patirti.ama 2 yildir calisiyorum.ve nasipse 25-30 yil daha calisicam.is kotu diye niye esimden ayri kalayim ki.siz de alismalisiniz yoksa evliliginiz sikintiya girer ayri olursaniz.Belkide alsam iyi gelir kime danışsam(
Vazgectim kalmaya karar verdim bende eşime haksızlık yapmak istemiyorumben de es durumundan ankaraya geldim ve yaptigim isten, isyerinin yerinden, is arkadaslarimdan nefret ediyorum.hergun vatandasla kavga gurultu patirti.ama 2 yildir calisiyorum.ve nasipse 25-30 yil daha calisicam.is kotu diye niye esimden ayri kalayim ki.siz de alismalisiniz yoksa evliliginiz sikintiya girer ayri olursaniz.
Evet bu iş için can atanlar var memurum aklımı başıma almalıyım diye tenkit ediyorum kendimi Allah büyük ben işimi yapim gerisi Allah tanbende adalet baaknliginda calisiyorum. 3. bolgede 4. yilim ilk yilim mobingle gecti. hakimle birbirimize girdik.meslegini yakicm.vs muhabbetleri. pasalar gibi,bimere yazdim 1 ay icerisinde mecburen kurum yerimi degistirdi baska bir bolume verdiler. herkes ayagini denk aldi. haa isinden.memnun defilsen bir suru issiz insan var istifa et senin yerin dolar sende istanbula donersin. ani yasa en azindan kadrolusun kiymetini bil.
Şehir adı vermeyim ama öğretmenimSiz nerdesiniz kurum neresi