• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorumsuz Abla...

Bi konunuzu daha okumuştum siz hala o merhametsize abla mı diyorsunuz gerçekten?
Ayrı eve çıkın annenizide gerekirse aynı apt.ta yakınınıza alın ve Adresinizi O Abla dediğiniz şahısa bi zahmet söylemeyin! o zaten kendisine yeni birini bulur bakar bi çaresine ben bile burdan eminim.

Size de yazık 'eşinize'de yazık ortada kv. kp. meselesi olsa eminim daha net kararlar verirdiniz ya neysse.
Biraz sinirli yazdım ama hakkaten yazık size Allah yardımcınız olsun..

anneniz sizin evinizde yaşamıyor siz annenizin evinde yaşıyorsunuz değil mi öyle anladım ben.
bu durumda ablanızı kovamazsınız orası ikinizin de annesinin evi, sizin o evde yaşamaya ne kadar hakkınız varsa onun da o kadar var.
yapmanız gereken eşinizle ayrı eve çıkmak, şu an yaşadığınız evi anneniz ve ablanıza bırakmak, anneniz de isterse onunla isterse sizinle kalır, sorun çözülür.

Valla böyle abla düşman başına :KK57:valla bu çözüm bil tez vakitte erkeklerin böyle şeylere tahammülü olmaz seninki yine iyi dayanmış ama birgün patlar demedi deme

Ne cirkef bir kadinmis kovun gitsin Allah askina atin kiyafetlerinide yuzune kilitleyin kapiyi.Annendr bir uzulur iki uzulur sonra alisir,boylede uzulmuyor mu?kizinin tavirlarini gordukce kahroluyordur kadin Allah sabir versin ne diyeyim evladla imtihan cok zor...

Bi konunuzu daha okumuştum siz hala o merhametsize abla mı diyorsunuz gerçekten?
Ayrı eve çıkın annenizide gerekirse aynı apt.ta yakınınıza alın ve Adresinizi O Abla dediğiniz şahısa bi zahmet söylemeyin! o zaten kendisine yeni birini bulur bakar bi çaresine ben bile burdan eminim.

Size de yazık 'eşinize'de yazık ortada kv. kp. meselesi olsa eminim daha net kararlar verirdiniz ya neysse.
Biraz sinirli yazdım ama hakkaten yazık size Allah yardımcınız olsun..

Konunuzu okumuştum demişim ama sanırım başka bi üyeyle karıştırdım çok pardon :olamaz: :olamaz: :olamaz: :olamaz: :olamaz: :olamaz:

Kendi çocuğuna bakmayan annesini takar mı ?
Annen atamaz belki ama kendi ailenin iyiliği için kapını ayırmak zorundasın.
Anneni bırak demek değil bu abladan hayır yok size.

Sen al anneni kendi evind çık.
Eşin nasıl yaklaşıyor bu durumlara, gördüğüm kadarıyla evin erkeği o.
Sen çok mücadele ediyorsun belli ki, birinizin o evden ayrılması lazım. Ablanın psikolojik bir destek alması lazım. En azından çocuk için bu mühim

En azından annenize yakın farklı bi eve çıksanız. Yine annenizi sık sık ziyaret edersininiz. Eşiniz bıkmadan kendi ailenizin huzuru için bunu yapmalısınız.

Haklısınız annemle ciddi bir şekilde konuşmalıyım zira ablamla konuşsam kavga çıkarıyor.Örnek veriyorum 2 tane atlet için koca makineyi çalışıtıyor bende dedim biriksin çamaşır beraber atalım dedim.Bağırdı çağırdı kavga çıkardı psikolojik sorunları var.Bizede çocuğunada hiç bir zaman düşkün olmadı.Yiğenim babasıyla çok mutlu birde eşine büyük bir kredi borcu yıkıp ayrıldı kocasından.Anlatsam roman olur o derece.

Kavga çıkarırsa çıkarsın, sizin eliniz daha güçlü, birlik olup bastırın. Hatalarını yüzüne vurun, neden çekiniyorsunuz ? Çamaşır meselesinde faturayı sen ödemiyorsun, bir katkın yok bari zararın olmasın diyebilirdiniz. Kendisi anlamıyorsa yüzüne vurup anlatmak gerekir.

Siz ablanizin arasını toplamaya devam ederseniz o da sorumsuz davranmaya devam eder. Bahsettiğiniz kkişi onbeş yaşında değil ki tolerans gösterilen. Otuz beş yaşında bir kadın basının çaresine gayet de bakabilir. Bu kişi gorumceniz olsaydı aklınıza gelen ilk çözüm ne olurdu? Böyle düşünün ve ablanın için uygulayın.
En kötü ihtimalle yakın oturursunuz. Ama eşinize de yazık.

Annenizi de alın o evden taşının,ablanız belki yalniz kalınca kendine gelir,evladına merhameti olmayan ablanız, sizide çok umursamaz... onun için eşinizle huzursuz olmayın.

yanlis anlamayin beni belki kizacaksiniz ama sizin ozel bisey yapmaniza gerek yok ablaniz yakinda yolunu bulacak boyle devam ederse ne terbiyesiz kadin ya karadul orumcegi gibi

Bipolar falan mi ablaniz acaba.. bir tanidigim var onun hayatida buna benzer bipolar tesisi konmus.

Annenizinde ablabizinda psikolojik destek almasi lazim gibi. Ne demek annem ben gidersem mahfolur. Kendi basinin caresine bakabilmesi lazim. Kac yasinda ?? Cok.ciddi bir saglik sorunundan bahsetmemissiniz cunku..

Bu sartlarda olan size olur evinizde dagilir bir an once destek alin dèrim ben

Annen ve ablanla yasayan koca.
Ablani bosver de esine sıkı sıkı saril bence, bu zamanda boyle.adam bulunmaz

Siz evden ayrılırsanız kimsenin mahvolacağı falan yok.Siz hiç olmasaydınız ne olacaktı.
İnsanlar güçlüklerle baş etmeyi öğrenmeli,kendinizi zorunlu hissediyor olmanız asıl problem.
Eşiniz neden kabullenir böyle bir durumu orası da muamma,evden çıkmazsanız her şey daha beter olacak.
Annenizi de yanınıza alabilirsiniz çıkarsanız.

Ablayı atın.
Annenize de durumu güzelce açıklayın. Size hak vermesi lazım
Eşinize illallah ettirmeyin, bıktırmayın. Onun da Hakkına giriyorsunuz. Siz annenizin hatırına eşiniz sizin hatırınıza...siz ve eşinizin hatırına kim ne yapıyor?

o zaman annenizi ikna edin siz, eşiniz ve anneniz evi ayırın. ablanız da ne hali varsa görsün. yıllar geçtiği zaman dönüp bakacaksınız ki çok yıpranmışsınız. insanın en yakını da olsa bazen iyi niyet, kişinin felaketi oluyor.

bu arada ablanızın bu rahatlığının, vurdumduymazlığının başlıca sebebi annenizin ve sizin ona olan tavrınız. öyle bir yutturmuş ki size, kaybetme korkusu yok, yaptığınız fedakarlığı mecburiyet gibi görüyor. en yakın zamanda resti çekmelisiniz.

Back
X