- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
- Konu Sahibi damlacross
-
Evde kısıtlanan çocuklar misafirliğe gittikleri evde coşarlar , anne baba da nasılsa bizim evimiz dağılmıyor bizim komşular rahatsız olmuyor diye ses çıkarmazlar gamsız gamsız çay içerler.Çocukları çok severim ama böyle yetişkinlere tahammülüm yok.Onların yetiştireceği çocuk da kendileri gibi bencil ve gamsız olur.sokakta oynamaları gayet doğal tabi belli bir saate kadar.mevsim yaz o yüzden eve girmeleri 9'u bulur buna pek de yapılacak bir şey yoktur.ama ben misafirliğe giden ailelerin duvara tırmanan şımarık şımartılmış çocuklarına, bir kere bile uyarıda bulunmamalarına kıl oluyorum. çocuk ya da çocuklar evin altını üstüne getiriyor anası babası yapma çocuğum demiyor kontrol altına almıyor çocuğunu.böyleleri ya misafirliğe gitmesin ya da çocuklarına bir başkasının evinde nasıl davranmaları gerektiğini her şeyin karıştırılmaması gerektiğini gürültü patırtı yapılmaması gerektiğini vs. öğretmeliler.bugün yine benzer olay yaşadım sinirlendim.
Neylerine güverek cocuklari bütün gün sokaga saliyorlar hic anlamiyorum. Heleki bu cocuk kacirma vakalari görürken
Banlanmissin ama gelince okursun :)Çiğlik sesleri kavga gürültü :)
Bu ne ya saka misiniz?Şuan sokakta çığlık çığlığa çocuklar bağırıyor başlarında kimse de yok ana bacı , hayatımda duymadığım küfürleri ediyorlar zaten anne ve babaları bir halt olsa bu çocuklar bu kadar sorumsuz ve küfürbaz olmazlar . Benim dinlenme ve uyuma hakkıma giriyorlar allah belalarını versin hergün hergün bu işkenceyi çekiyorum yapıcak bir şey yok ne yazık ki . Zamanında poliside aradım uyardım da .
Uff parmaklarimi bosuna yormayacagim. Gerekli kojusmayi biz aramizda yaptik hanimefendi. Size de heGelmiş gene ''Anne misin bilmiyorum ama'' diye cümleye başlayanlar.Hayır anne değilim efendim.
Mesela anne olup da çocuğu gürültüden uyanan annelerin de sizinle empati kurabileceğini hiç sanmıyorum.Bakın anne diyorum.
Ya da benim hayatımda duymadığım küfürleri sokakta bas bas bağırıp kafamızı şişiren çocuklarla...
Saygı bekliyorsanız siz de başkalarının alanına saygı duymayı öğrenin.
Bu ne ya saka misiniz?
Tamam.kufur edilmesini vs. Bende hos karsilamiyorum ama ne olursa olsun cocuklara karsi bu cümleyi nasil sarfedebiliyorsunuz?!
Okudum yine ayni seyi anladimçocuklara dediğimi nereden çıkardığını bana açıkla . Yazdığım şeyi okuyamadın galiba anne ve babasından bahsediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?