sorumsuz anneler!!!

kadın zaten bısey sormuyokı gelıp aldıgında utanma yok ınsan bıraz mahcup olur sorar musaıtmıydın dıye yada bı tesekkur eder yemın edıyorum
gecen sene aksam ustu yıne geldı kız,bende ne bıleyım annesının ıznı vardır heralde dıyorum
neyse bende aksam kandıldı namaz kılıyodum uzun surdu
sonra cocuk farketmıs havanın karardıgını ben yanlız gıdemem dıyınce esım ve kızım otellerıne goturdu
esım geldı dedıkı ,annesı kızını gorunce şok olmus sen yukarıda degılmıydın
anne kızını yukarıda oda da sanıyo, cocuk bıze gelmıs onca saat hıc haberı olmamıs
yanı bırı kacırsa goturse hıc haberlerı olmayacak

teşekkür bile etmiyor mu:KK57::KK57::KK57:
yuhhh ben öz anneme bile teşekkür ediyorum baktığında!
utanmasa "yorma beni çocuğu getir" diyecek! şu kadının telefon numarasını versenize bi bişey deneyeceğim :KK51:

Allah korusun canım o çocuk senin evinde düşse bişey olsa uğraşırsın adliyelerde aile şikayetçi olmasa bile devlet bırakmaz avukat arkadaşlar daha iyi bilir bence sorumluluk kabul etme

on dakıka once kapı caldı hıc cıkmadım ben ozellıkle, ablası var kızın o gelmıs almıs kızıma sordum
kıza bende acıyorum aslında kzın bı sucu yok "yurt dısında dogmus buyumus turkceyı bıle bılmıyordu gecen sene yenı yenı ogrendı annesı babası bosanında annesı memleketıne donmus" yanı babasıda yok basında anneyse sorUmsuz yazık

Ay birde arayinca telefonu acmıyor mu? Tövbeler olsun ya cocuğa birsey olduysa? Ben üst komşuya göndermiyorum gözümden ayırmıyorum millet ne rahat arkadas.

Valla cok haklosiniz belki bakmak zorunuza gitmez ama cocugu sanki sizin icin dogurmus bu ne be bakicilik yapiyonuz milletin cocuguna bari bi tesekkur et hergun bu cocuk kimde kim bakiyo umrunda degil ama cocuguma sizin evde bisey olsa utanmadan hesap sorar ama bi yesekkur etmeyi bilmz boleleri
şöyle anlatayım kızım 1. sınıfa gıdıyo,bı arkadası var otellerı bızım eve yakın ama evlerı uzak
annesı otele gelınce kızda bıze gelıyo ,bız musaıtmıyız degılmıyız ,evdemıyız ,mısafırım mı var hıc ama hıc sormak yok
bugun yıne oglen geldı kız ,annesı demıskı saat 6 dan once alamam senı eger gelmek ıstersen ara o zaman ancak gelır alırım.
bende bugun temızlık yaptım kızlarımı bıle sureklı uyarıyorum dagıtmayın ,dokmeyın dıye .
sımdı ben elalemın cocuguna aksama kadar bakmak mecburıyetındemıyım yanı ,sabahtan berı cok gergımın bu yuzden .kadını aradım gelsın alsın dıye ıkı defa sonuna kadar caldı acmadı :KK62:arayalı kac saat oldu hıc mı gormuyo,bı anne bu kadar nasıl rahat,sorumsuz olabılıyo yaa
gurbetteyım hıc bır zaman cocuklarımı kımseye yuk etmedım hem cocuklarıma yazık hemde elalemın mecburıyetı yok yuk etmem kımseye .ben bukadar dıkkat ederken ...
sadece bugun degıl sureklı boyle geldımı gıtmek bılmıyo arayan soranda olmuyo zaten bıdefa yıne bızdeydı oglen gelmıstı dedım hıc gıt demeyım bakalım ne zman gelıp alacaklar yemın edıyorum hava karardı bu couk oldumu kaldımı ,basına bıseymı geldı hıc merak etmedıler ben kendı cocuklarımla ugrasmaktan yorulmusken bıde baskalarının cocuguna valla hıc katlanamıyorum:KK43:

Yok artik daha neler? Bu kadar bosvermislik olur mu yahu

amcasinin,dayisinin tacizine ugrayan bi dunyada yasiyoruz bu annedeki nasil bi rahatliktir aklim almadi. cocuk banyoda ayagi kayip bi dusse Allah korusun o zaman bagirip cagirmasini mahkemeye vermesini falan iyi bilir ama...
sizde tepkinizi belli edin ileride basiniz agrimasin

şöyle anlatayım kızım 1. sınıfa gıdıyo,bı arkadası var otellerı bızım eve yakın ama evlerı uzak
annesı otele gelınce kızda bıze gelıyo ,bız musaıtmıyız degılmıyız ,evdemıyız ,mısafırım mı var hıc ama hıc sormak yok
bugun yıne oglen geldı kız ,annesı demıskı saat 6 dan once alamam senı eger gelmek ıstersen ara o zaman ancak gelır alırım.
bende bugun temızlık yaptım kızlarımı bıle sureklı uyarıyorum dagıtmayın ,dokmeyın dıye .
sımdı ben elalemın cocuguna aksama kadar bakmak mecburıyetındemıyım yanı ,sabahtan berı cok gergımın bu yuzden .kadını aradım gelsın alsın dıye ıkı defa sonuna kadar caldı acmadı :KK62:arayalı kac saat oldu hıc mı gormuyo,bı anne bu kadar nasıl rahat,sorumsuz olabılıyo yaa
gurbetteyım hıc bır zaman cocuklarımı kımseye yuk etmedım hem cocuklarıma yazık hemde elalemın mecburıyetı yok yuk etmem kımseye .ben bukadar dıkkat ederken ...
sadece bugun degıl sureklı boyle geldımı gıtmek bılmıyo arayan soranda olmuyo zaten bıdefa yıne bızdeydı oglen gelmıstı dedım hıc gıt demeyım bakalım ne zman gelıp alacaklar yemın edıyorum hava karardı bu couk oldumu kaldımı ,basına bıseymı geldı hıc merak etmedıler ben kendı cocuklarımla ugrasmaktan yorulmusken bıde baskalarının cocuguna valla hıc katlanamıyorum:KK43:
nasıl insan bunar yaa nasıl hiç merk etmiyorlar sastım

kadın zaten bısey sormuyokı gelıp aldıgında utanma yok ınsan bıraz mahcup olur sorar musaıtmıydın dıye yada bı tesekkur eder yemın edıyorum
gecen sene aksam ustu yıne geldı kız,bende ne bıleyım annesının ıznı vardır heralde dıyorum
neyse bende aksam kandıldı namaz kılıyodum uzun surdu
sonra cocuk farketmıs havanın karardıgını ben yanlız gıdemem dıyınce esım ve kızım otellerıne goturdu
esım geldı dedıkı ,annesı kızını gorunce şok olmus sen yukarıda degılmıydın
anne kızını yukarıda oda da sanıyo, cocuk bıze gelmıs onca saat hıc haberı olmamıs
yanı bırı kacırsa goturse hıc haberlerı olmayacak
Yuh artik :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Cocugu tabir yerindeyse 'başından göndermeye ' can atan o kadar cok anne baba var ki etrafta anlatamam.

Anaokuluna verirler en gec saatte almaya gelirler,
Ilkokula baslar bulduklari her etkinlige kursa ek derse faaliyete bilmem neye yollarlar, sirf basimdan gitsin de nerde oldugu da belli olsun yeter.
Aksam yatmadan yatmaya eve gelen cocuklar var.
Anne calissa da calismasa da durum bu.
Dikkat ederim hep en serseri cocuklar bu sekilde, anne evde ugrasmak istemiyi yaramazligi ile, okulda kalsin sokakta kursta kalsin orda burda kalsin aksam da eve gelsin.

Boyle anneler bu kadr sorumsuz davranacaksa neden doguruyir !!

Cocugu tabir yerindeyse 'başından göndermeye ' can atan o kadar cok anne baba var ki etrafta anlatamam.

Anaokuluna verirler en gec saatte almaya gelirler,
Ilkokula baslar bulduklari her etkinlige kursa ek derse faaliyete bilmem neye yollarlar, sirf basimdan gitsin de nerde oldugu da belli olsun yeter.
Aksam yatmadan yatmaya eve gelen cocuklar var.
Anne calissa da calismasa da durum bu.
Dikkat ederim hep en serseri cocuklar bu sekilde, anne evde ugrasmak istemiyi yaramazligi ile, okulda kalsin sokakta kursta kalsin orda burda kalsin aksam da eve gelsin.
cok dogru soylemıssın yazık ya boyle cocuklara
ben okuldan cocumu almaya gıderken bıle saat yaklastımı gozum saatte olur aman gec kalmayayım dıye valla cocugunu okulda unutan velıyı bıle gordum:KK43: (tabı bu bahsettıgım kadın degıl) hayır bıde dısarıdan gelen en kucuk olumsuzlukta da mukemmel anne ızlenımı vermeye calısıyorlar ya ısın garıp bı tarafıda bu

Kusura bakmayin kabahat sizde!!!
sizden yuz buluyor koyun agirliginizi asin suratinizi alin karsiniza ciddi bi konusma yapin dahada. yine yaparsa anlini karislarim

Diger yorumlari okudum da umarim kizcagizon basina birsey gelmeden buyuyebilir.
kiz kac yadinda? bakici tuttsun Hey Allahim Yarabbim

Canım hiç çocuğun annesiyle münakaşaya girme, kızına söyle gelmek istediği zaman müsait değiliz kusura bakma desin çocuğa. Kızın da çağırıyor olabilir o yaşlarda gel bize beraber oynarız diyorsa eğer senin ufaklık o da geliyordur. Sen bence çocuğunu al karşına konuş de müsait değiliz dersin bundan sonra çağırma diye. Yoksa gereksiz tartışma olur.

Otele bir bakıcı hesabı gönder bak birdaha yolluyormu

Kadınla konuşmanı tavsiye ederim. Millet kendi çocuğuyla baş gelemiyor, bir de başkasının çocuğuyla mı uğraşacaksın? Sen çocuk bakıcısı mısın? Açıkça konuş kadınla bence.

Diger yorumlari okudum da umarim kizcagizon basina birsey gelmeden buyuyebilir.
kiz kac yadinda? bakici tuttsun Hey Allahim Yarabbim
1.sınıflar
Canım hiç çocuğun annesiyle münakaşaya girme, kızına söyle gelmek istediği zaman müsait değiliz kusura bakma desin çocuğa. Kızın da çağırıyor olabilir o yaşlarda gel bize beraber oynarız diyorsa eğer senin ufaklık o da geliyordur. Sen bence çocuğunu al karşına konuş de müsait değiliz dersin bundan sonra çağırma diye. Yoksa gereksiz tartışma olur.
evet onumuzdekı haftasonu aynen oyle yapıcam.zaten mısafırım de olacak
Otele bir bakıcı hesabı gönder bak birdaha yolluyormu
kadın heralde bana "eti senın kemıgı benım demıstım bu ne hesabı" der

Back
X