- 26 Eylül 2010
- 17.546
- 32.823
- 798
Çünkü ülkemizde her evlenen çocuk doğurmak zorunda, böyle bir kural var...Boyle anneler bu kadr sorumsuz davranacaksa neden doguruyir !!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü ülkemizde her evlenen çocuk doğurmak zorunda, böyle bir kural var...Boyle anneler bu kadr sorumsuz davranacaksa neden doguruyir !!
İki yaşında annesi bakmıyor he hey allahım ya o çocuk anneye deli oluyordur ben oğlumun peşinden ayrılmam elini bırakmam çok ilgilenirim onsuz gezmem yinede baba baba diye oluyosaka gibi bukadarinada pes dogrusu
ben olsam derim yuzune, nasil icin rahat ediyor nasil bir anne evladini bukadar baskasina birakabilir, belki ben sapigim belki psikolojik sorunlarim var nasil guvenirsin annen degilim teyzen degilim, bir anne olarak sana sasiriyorum inanamiyorum de yuzune
gecen gun kafede 2 yasinda cocuk kalkiyor masalari geziyor geldi bizim yanimiza oturdu kac kere merdivenlerden dusecek diye odumuz patladi nisanlimla pesinden kosarken mahvolduk aman merdivenlere yaklasmasin dusmesin diye
annesi arkadasiyla haril harip sohbette, kahvesi elinde haha hihi gulup egleniyor cocuk umrunda bile degil
biz cok guzel eglendik minik yavrucakla dunya tatlisi ama annesinin bu davranisi cok yanlis belki biz alip kaciracagiz cocugu, nasil bir anne bukadar rahat olabiliyor anlamiyorum
saka gibi bukadarinada pes dogrusu
ben olsam derim yuzune, nasil icin rahat ediyor nasil bir anne evladini bukadar baskasina birakabilir, belki ben sapigim belki psikolojik sorunlarim var nasil guvenirsin annen degilim teyzen degilim, bir anne olarak sana sasiriyorum inanamiyorum de yuzune
gecen gun kafede 2 yasinda cocuk kalkiyor masalari geziyor geldi bizim yanimiza oturdu kac kere merdivenlerden dusecek diye odumuz patladi nisanlimla pesinden kosarken mahvolduk aman merdivenlere yaklasmasin dusmesin diye
annesi arkadasiyla haril harip sohbette, kahvesi elinde haha hihi gulup egleniyor cocuk umrunda bile degil
biz cok guzel eglendik minik yavrucakla dunya tatlisi ama annesinin bu davranisi cok yanlis belki biz alip kaciracagiz cocugu, nasil bir anne bukadar rahat olabiliyor anlamiyorum
Yeni konu acinNe olur bana da akıl verin bosandim 3 yıl önce 2.5 yaşında kızim var burası benim.evim akıllı ol die sürekli mirildanan annem kardeşim ve babamla yasioruz zaten çocukla zar zor sigindigim burası sanki benim 20 yıl yaşadığım yer değil ailem desen öyle sanki düşman onlara göre ben bana göre onlar evin geleni gideni bitmiyor birde ablam var ve 2 şımarık çocuğu yigenim demek istediğim ama annelerinin sorumsuz bencil davranislarindan ve çocuklarından bi okadar arsiz ve sorumsuz oluslarindan diyemedim ben kendi cocugumun masrafını karşılamak için başka bir çocuğa bakmak zorunda olan bi insanım bugüne kadar hicbirseyimi aldirmadim maddi anlamda annemde ben yarım gün çalışırken kizima baktı die yeterince ezmistir beni zaten halen de öyle neyse bu ablam olucak kişi ki artık saygım sevgim kalmadı her hafta sonu musaitmiyiz Yorgun muyuz planimiz var mı die sormaz çocukları kapat gelir ama her haftasonu muhakkak bazı zamanlar gelmez kizimin bir dediğini iki etmedim oyuncaklar vs.yiyeceğine kadar kendi kazancim ve babasıyla ortak alırız ne zman geliyorlar ne sağlam oyuncak kalıyor ne de kızım için aylık aldigim abur cubur dan eser çocuklar öyle alismiski arsizliga sessiz konusmayi bile bilmiyorlar anneleride öyle resmen bağırarak iletsiim kuruyo lar ben kendi cocuguma bir bakisimla müdahale ederken nasıl olurda bu insan bu evde bu kadar rahat takılır die deli olurum ben 3 yıldır burdayım ve halen annemden izinsiz bişeye dokunmam benim çocuğum öyle kırıp dökmez buzdolabinin kapağını açamaz burda yaşadığı halde ben kendi kızıma yapma etme sessiz ol düzgün dur demekten çocukluğunu elinden alırken bu kadının bu kada gevşek davranışlarına tahamulsuzlugu edemiyorum buraya gelir elinde kahve telefon çocuklar olmuş mu kirmismi kavga mi etmiş iki buklum yerde uyumuslarmi umrumda değil az önce bu çocuk burda uyuyakalmış dedim die açtı ağzını yumdu gözünü sen teyze deil misin bilmem ne ya kardeşim ben kendi cocugumun basindayim zaten bişey olmasın die bi zahmet kaldır k...bak çocuğuna teyze olmak istemiorum hele hele o burda bu kadar gevşek takılır ken onun arsiz laf dinlemez çocuklarına bakmak zorunda hiç değilim şimdi ne mi olacak tabiki kocasını aricak gel bizi al dicek annemle yine ben kavga edicem sen yaptın da gitti dicek bi sürü sorun birakacak bi hafta daha kaybolucak yoruldum artık çok yoruldum tahamul edemiyorum