Gerçekten çok güzel söylemişsiniz kendimi, derdimi anlatabildiğimi daha iyi anladım yorumunuzla. peki ona bu konuda kendimi nasıl anlatabilirim yani sonuçta erkek ve böyle durumlarda hassas olabiliyorlar. Bu konuda ona nasıl davranmam gerekir yani sürekli üstüne mi gitmeliyim yoksa sadece söyleyip geçmeli miyim bilemiyorum
Aranız da söz var mı ..
Bu evreyi sözlü veya nişanlı şekilde geçirseniz olur mu..
Ben yerinizde olsaydım, alırdım karşıma ciddi bir şekilde açık açık konuşurdum..
İleride ne senin bizim için sıkıntıya düşmeni istemem.
Bir sorun olduğunda napacağız ne edeceğiz nasıl ödeyeceğiz gibi dertlerle ne sen üzül isterim ne de kendimi sıkmak isterim..
Ben seni seviyorum, bu evlilik doğru zamanda gerçekleşirse bizim açımızdan daha iyi olur..
Mutlu bir hayat için önce çabalamamız gerek, çabaladıktan sonra hayırlısıyla evleniriz derdim..
Bunun onu düşünmesi gerekir aslında..
Yani erkek sonuçta..
Etrafta görüyorsunuzdur insanlar zar zor ay sonunu getiriyor..Masraflar , ihtiyaçlar, gelirler, giderler derken insan bu durumun sıkıntılardan bunalır hale geliyor..
Böyle olmaktansa işini gücünü sağlama alır, temeli oluşturduktan sonra evliliği gerçekleştirmek daha mantıklı kaçar bence..
Hakkınızda hayırlısı olsun..