Kızlar ben eşimle severek evlendim evlenmeden önce rahat bi kızdım saçım açıktı istediğim gibi giyinir gezerdim annem bana güvenrdi istemediğim şeyleri yapmazdım rahat huzurlu mutlu yaşardım evlenince eşimin ailesinin isteğiyle kapandım (zorla) eşim ev yaptırıyodu evi inşaatta olduğu için gecici olarak ailesiyle bir yaşamamı istedi tmm dedim eşimi sevdiğim için kabul ettim oda beni seviyodu evlendik sürekli sorunlar çıkıyo eşime güvenmiyorum ama onu seviyorum bazı yalanlarını yakalamıştım benden önceki hayatında kadınlarla beraber olmuş 2-3kez parayla bunlarla güvenim sarsıldı bazen bi dediği bi dediğini tutmaz... geçen rahatsızdım hastanye gittim gitceğimi biliyodu aradı beni nbr napyn falan kapattı hiç sormadı ne oldu doktor ne dedi dye çok üzüldüm eve geldgnde sormasını bekledm sormaynca kızdım mrk etmyosunmu diye unuttum dedibazen anneme giderm kalmaya gel derim gelmez üzülceğimi bildiği herşeyi yapar yani geceleri yanında sabahlara kadar sessizce ağlarm umursamaz dönüp bakmaz bi sorun olsa konuşsam dinlemez yorgunm der son zamanlrda kaçıyo benden evimizin bitmesne 3-4 ay kaldı ama bnm sabrım kalmadı anneside ayrı dert istyo onlan gezeym tozaym ben sevmyrum gtmyorum dyede eşim surat yapıyo çok kötüyüm sıkıntıdan hasta oluyorum hep napcam ben eşim eskisi gibi beni sevip ilgilenmiyo beni hiç anlamıyo dayanamyorum çekip gitmek istiyorum olmuyo siz olsanız naparsınız lütfen kendinizi yerime koyup akıl verin bana....
Valla canım ya evli kalacaksın,ya boşanacaksın değil mi ? Başka seçenek yok.
Boşanacaksan,boşanalım deyip durma,harekete geç.Boşanmak istemiyorsan mutlu olmaya bak.
En azından ayrı eve çıkana kadar idare et.
Son olayına yorum yapayım.Eşin eve boya yapmaya giderken ben de geleceğim demişsin.
Neden geleceğim deyip sonra vazgeçtin ? Madem gitmek istedin,gitseydin.
Hem eşinle orada başbaşa kalırdın,ona yardım ederdin.Ne bileyim bir termosa çay koyardın,2 poğaça sarardın.Başbaşa kalmak istedikten sonra illaki cafeye gitmeye gerek yok ki.
Adam boya yapıyor,kayınvaldede misafir var,gelin hanım gezmede gibi olmuş.
Kayınvalde söyleyince hadi ağlamalar,küsmeler,boşanma lafları...Eşin ne yapsın ?
Önce ne istediğine karar vereceksin sonra uygulamaya koyacaksın.Bu son olay için de geçerli,evliliğin için de geçerli.
Daha önce başka şikayetler yazdın,çok yorum yapıldı,sen yine döndün.Son olayına o yüzden yorum yapılmamıştır.
Ama şimdiki şikayetin o kadar farklı ki...Ben şahsen sen sorun çıkarıyorsun gibi düşünmeye başladım.
Kendimi senin yerine koyamam..
Çünkü ben bir başkasının isteği veya zorlaması ile başını örten bir kadını anlayamam..
sorunu siz çıkarmışsınız eşinize kızmayın bence.... kayınvalideniz de eşiniz de size kıyamamışlar üşür hasta olursunuz diye , hadi iyi niyetlerine inanmadınız diyelim ,sabah gidelim demiş eşiniz gitmemişsiniz ...e çıkıp dışarı gezip stres atıp gelmişsiniz ... eve geldiğinizde baktınız misafir var oturabilirdiniz yanlarında ...daha önce ki sorunlarınızı bilmiyorum ama kişi kendinden sorumludur bence , yani evde misafir varken ve sizin mazeretiniz yokken içeri gidip yatmanız hoş olmamış ....
bi de üstüne üstlük üste çıkıp boşanalım diye eşinize tafra yapmışsınız , adam ne yapsın ki?
Hani yeni eviniz bitmeden kayınvalidenizin bulunduğu eve dönmeyecektiniz? Ciddiyetinizden emin olsaydı eşiniz, bu kadar vurdumduymaz davranamazdı bence.
ben herşeyi saygımdan yaptım böyle olacağını bilemedim bnm hayatım çok karışık allah kimsenin başına vermesin kapandıktan sonra eşim dışarda gezerken gözü hep bşka kızlrda hele güzel açık birini görse hemen bkaryanımda bunları yapıyo ben farkediyorum çok kötü hissediyorum ayrı evede çıkmadan daha kaynanam burnumdn getiriyo yok 1odası benm her hafta gelcm bendede anahtar olcak tmm gelsn kalsnda nye peşin peşin yer yapıyo kendne çok kızıorum...
bu mesajı görmeden farklı düşünmüştüm ama şimdi durum değişti. bence durum çok fena. hem sizi kapatmış hem de başka (açık) kızlara bakıyor. ne ala memleket! bazı şeyleri görüyorsunuz ama düzelir mi diye bekliyorsunuz. ben söyleyeyim: düzelmez! tarih böyle yazmıştır yani. bence çocuğunuz da yokken kurtulun gitsin. eski hayatınıza geri dönün, size gerçekten değer veren biriyle karşılaşmayacağınız ne malum! ne dertler yaşatıyorlar bu erkekler kadınlra ya, yeter valla. kusura bakmasın ama zaten öyle anne de ancak böyle bir erkek yetiştirir. fazlasını değil.
sen bilirsin güzelim zorla empati kur demiyorumki
kadından nefret ettim ya bide aynı evin içindeyiz haa bide bi gün eşimle tartşmştk yine yanmda başka kızlara baktığı için aramz bozuktu ben yokken kaynanam eşime sormuş bişymi var dye oda anlatmş durumu kaynanamn verdiği cvp ee nolmuş baban bile bakıyodur bakmakla nolur gibisinden haa bde o ki karının huyunu biliyosun yapma sende yani ben suçluyum kıskancm eşim normal bişy yapıyomuş gibi yaa kadının elinden kuran eksik olmaz{ Allahım sen günah yazma} şaşıyorum
Sen mesajını "kendinizi benim yerime koyun" diye bitirmişsinya, o nedenle öyle yazdım. İncitmek istemem seni kesinlikle.
Ama sen eşinin veya ailesinin baskısı ile tesettüre girebiliyorsan (tesettüre girmek bir kimlik değişimi, hayat felsefesi değişimi, çok ama çok büyük bir olay) kendine en başta kendin gereken saygıyı duymamışsın demektir. Bunu kastetmiştim ben..
Adam para karşılığı hayat kadınlarıyla beraber olacak, bir de gelip kırdığı fındıkları sana anlatacak.. Senin hislerin, duyguların ve bir onurun yok çünkü onun gözünde..
Resmen zina/fuhuş yapacak yani, büyük günahlardan biri.. Sonra karısını örtüp cennete giriş vizesi alacak, hımm zekice..
Kendisinin etraftaki "açık" bayanlara ağzının suyu aktığı için, tüm erkekleri de kendisi gibi görüyor.. Ve karısını kapatarak aklınca namusunu koruma altına alıyor.. Süper fikir hakikaten..
Veya belki tüm açık bayanlar zaten yoldan çıkmaya hazır onun gözünde.. Hepsi hastalıklı düşünce tarzları..
En azından sen biraz istikrarlı, kararlı ve verdiğin kararların arkasında duran bir tavır gösterirsen, adam da bu evliliği ve seni istiyor mu istemiyor mu bir tartmak zorunda kalır.
Kaynananız, eşinizle bu kadar özel bir sorununuza neden dahil oluyor ?
Kaynanız "ee nolmuş bakmakta ne var" dediğini size kendisi mi söyledi, yoksa eşiniz mi anlatıyor bunu size? Bu arada elindne Kuran eksik olmaması kriter değil..Allah ile aldatan öyle çok insan var ki malesef..
ya işte bu beni deli ediyo kaynanam herşeyimizi bilmek istiyo hayatıma müdahale ediyor biz evliyiz eşimle bi aileyiz bunu anlamıyo sanki kumamdır yaa ofeşim anlattı bana kaynanam bana dese bilemyorum neler derdm o anda ona
Ben olsam; bu noktaya gelmezdim ki!
Beni zorla kapatmak isteyen adamla boşanırdım zaten..
ya şimdi kafama takılan şey biraz özel olcak ama kusura bakmayın içimde aldatılıyomuşum gibi bi hisvar... normalde eşimle 2 yada 3günde bi yakınlaşıyoduk nerdeyse son 1- 2 aydır eşim bana karşı çok soğuk haftada 1 yada 10 günde 1 yanaşıyo beni yatakta istemiyo gibi buda kafamı kurcalıyor haftada 1 bazen 2defada eve 1 - 2saat gecikiyor işinden dolayıyş ama kafamda şüpler uyanıyo işte bunu kaldıramam mhfolurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?