Sorumsuz eş

sorunu siz çıkarmışsınız eşinize kızmayın bence.... kayınvalideniz de eşiniz de size kıyamamışlar üşür hasta olursunuz diye , hadi iyi niyetlerine inanmadınız diyelim ,sabah gidelim demiş eşiniz gitmemişsiniz ...e çıkıp dışarı gezip stres atıp gelmişsiniz ... eve geldiğinizde baktınız misafir var oturabilirdiniz yanlarında ...daha önce ki sorunlarınızı bilmiyorum ama kişi kendinden sorumludur bence , yani evde misafir varken ve sizin mazeretiniz yokken içeri gidip yatmanız hoş olmamış ....
bi de üstüne üstlük üste çıkıp boşanalım diye eşinize tafra yapmışsınız , adam ne yapsın ki?

Kendimi senin yerine koyamam..
Çünkü ben bir başkasının isteği veya zorlaması ile başını örten bir kadını anlayamam..

ilk eşim gelcenmi dediğinde çok istedm gitmek senin düşündüğün gibi düşünerek, ama hevesim kursağımda kaldı kaynanamın herşeye karışması beni deli ediyo ona ne yaa anlamıyorum kendi işine baksın o bize karışmasın o karıştığı anda eşim bişe demeseydi yada anne sen karışmadese yine gitcektim hiç başbaşa kalamıyoruz çok sıkıldım

onlar beni düşünmezler hele kaynanam gitmedim çünkü incindim dışarda stres atamadm sırf gıcıklığına çıktm misafirlere çok ayıp ettim farkındaym ama onlardanda az anlayış beklerdm zor ve sallantılı bi evlilik geçiriyoruz 2hafta önce eve dönmüşüm geldiklernden hoşlanmadığımı bile bile bu kadar erken gelmelerini beklemiyodum tabi gelcekler sonuçta annesnin evi ama ne bilim onları görünce zaten keyfim yoktu iyce kaçtı boşanma içinde sade kemi düşündüğümden değil onuda düşünerek dedm sonuçta onu mahcup düşürdüm ama oo hiç beni düşünmediği için bende onu düşünmek istemedm ama bu yaptığım bnm ayıbımdı

Hani yeni eviniz bitmeden kayınvalidenizin bulunduğu eve dönmeyecektiniz? Ciddiyetinizden emin olsaydı eşiniz, bu kadar vurdumduymaz davranamazdı bence.

Hani yeni eviniz bitmeden kayınvalidenizin bulunduğu eve dönmeyecektiniz? Ciddiyetinizden emin olsaydı eşiniz, bu kadar vurdumduymaz davranamazdı bence.

çok çok haklısınız hemen koyverdim lafımda duramadım bide kuru bi özürle döndüm hiç en ufak bi jesti bile olmadı nasıl bi insan bu yaa oof anlayamıyorum onu, hani insan küçük bi hediye yada bi çiçek alır da sevdiğinin gönlünü alır hiç bi şeyini görmedm:26:

bu mesajı görmeden farklı düşünmüştüm ama şimdi durum değişti. bence durum çok fena. hem sizi kapatmış hem de başka (açık) kızlara bakıyor. ne ala memleket! bazı şeyleri görüyorsunuz ama düzelir mi diye bekliyorsunuz. ben söyleyeyim: düzelmez! tarih böyle yazmıştır yani. bence çocuğunuz da yokken kurtulun gitsin. eski hayatınıza geri dönün, size gerçekten değer veren biriyle karşılaşmayacağınız ne malum! ne dertler yaşatıyorlar bu erkekler kadınlra ya, yeter valla. kusura bakmasın ama zaten öyle anne de ancak böyle bir erkek yetiştirir. fazlasını değil.

sadece yanımda çok üzgün durmasına dön diye ısrar etmesine kandım bide aslında barıştmz gün tamamen bitrmek için gelmş bunuda eve dönünce öğrendm o zaman beni niye kandrdn nye vazgeçtn eve dön diye yalvardın dedim seni görünce dayanamadım dedi:26: saçımı açmştm ya o ara bide ondanmı etkilenmişti anlamadım

kadından nefret ettim ya bide aynı evin içindeyiz haa bide bi gün eşimle tartşmştk yine yanmda başka kızlara baktığı için aramz bozuktu ben yokken kaynanam eşime sormuş bişymi var dye oda anlatmş durumu kaynanamn verdiği cvp ee nolmuş baban bile bakıyodur bakmakla nolur gibisinden haa bde o ki karının huyunu biliyosun yapma sende yani ben suçluyum kıskancm eşim normal bişy yapıyomuş gibi yaa kadının elinden kuran eksik olmaz{ Allahım sen günah yazma} şaşıyorum

sen bilirsin güzelim zorla empati kur demiyorumki

Sen mesajını "kendinizi benim yerime koyun" diye bitirmişsinya, o nedenle öyle yazdım. İncitmek istemem seni kesinlikle.

Ama sen eşinin veya ailesinin baskısı ile tesettüre girebiliyorsan (tesettüre girmek bir kimlik değişimi, hayat felsefesi değişimi, çok ama çok büyük bir olay) kendine en başta kendin gereken saygıyı duymamışsın demektir. Bunu kastetmiştim ben..

Adam para karşılığı hayat kadınlarıyla beraber olacak, bir de gelip kırdığı fındıkları sana anlatacak.. Senin hislerin, duyguların ve bir onurun yok çünkü onun gözünde..
Resmen zina/fuhuş yapacak yani, büyük günahlardan biri.. Sonra karısını örtüp cennete giriş vizesi alacak, hımm zekice..

Kendisinin etraftaki "açık" bayanlara ağzının suyu aktığı için, tüm erkekleri de kendisi gibi görüyor.. Ve karısını kapatarak aklınca namusunu koruma altına alıyor.. Süper fikir hakikaten..

Veya belki tüm açık bayanlar zaten yoldan çıkmaya hazır onun gözünde.. Hepsi hastalıklı düşünce tarzları..

En azından sen biraz istikrarlı, kararlı ve verdiğin kararların arkasında duran bir tavır gösterirsen, adam da bu evliliği ve seni istiyor mu istemiyor mu bir tartmak zorunda kalır.

Kaynananız, eşinizle bu kadar özel bir sorununuza neden dahil oluyor ?
Kaynanız "ee nolmuş bakmakta ne var" dediğini size kendisi mi söyledi, yoksa eşiniz mi anlatıyor bunu size? Bu arada elindne Kuran eksik olmaması kriter değil..Allah ile aldatan öyle çok insan var ki malesef..

söylediklerine katılıyorum bnmde salaklıklarım var ama beni eşim sadece eşimde değil aileside mecbur etti kapanmaya o zaman kesip atmalıydım ama sevgim için kabullendm
birlikte olduğu kadınları anlatmasını bilmek istedim herşeyini bilirsem iyi olur dye düşündüm ben anlattrdm ona keşke hiç bilmeseydim

ya işte bu beni deli ediyo kaynanam herşeyimizi bilmek istiyo hayatıma müdahale ediyor biz evliyiz eşimle bi aileyiz bunu anlamıyo sanki kumamdır yaa of eşim anlattı bana kaynanam bana dese bilemyorum neler derdm o anda ona

Keşke sana bunu kaynanan anlatmış olsaydı, emin ol daha iyiydi..
Kaynanan deseydi ki "oğluma kıskançlık etmişsin, ne var yani erkektir bakar"..
Sen de "o senin düşüncen" der geçerdin..

Ama bunu sana kocan anlatmış..
Yani yoldan geçen kadınları gözle taciz etmekle haklı görmüş kendini, hem de yanında sen varken..
"Bak annem bile bana hak verdi, babam da bakıyormuş, ne var bakmakta" demiş..
Hem suçlu, hem güçlü..

ya şimdi kafama takılan şey biraz özel olcak ama kusura bakmayın içimde aldatılıyomuşum gibi bi hisvar... normalde eşimle 2 yada 3günde bi yakınlaşıyoduk nerdeyse son 1- 2 aydır eşim bana karşı çok soğuk haftada 1 yada 10 günde 1 yanaşıyo beni yatakta istemiyo gibi buda kafamı kurcalıyor haftada 1 bazen 2defada eve 1 - 2saat gecikiyor işinden dolayıyş ama kafamda şüpler uyanıyo işte bunu kaldıramam mhfolurum

Ben olsam; bu noktaya gelmezdim ki!
Beni zorla kapatmak isteyen adamla boşanırdım zaten..

söylemesi cok kolay ama boşanması o kadar kolay değil malesef..

burda yazdıklarımız güzel ve sorunsuz meseleler olsaydı burda kimse başlık açmazdı emin ol..

buraya boşanıp öyle başlık acmak daha doğru olurdu zannınca..

bazen önümüze aşması zor tümsekler cıkıyor ama aşıldığında herşey yoluna girebiliyor bu tümsekleri aşarkende burda yardım alıyoruz tümsekleri aşmak yerine hiç deneme geri dön demek doğru değil bence..!!

tabi bu benim fikrim herkesin görüşüne saygım var..sende haklısın ama öyle boşan demeyle olmuyor işte.

burda yaşadıklarımı anlatarak canınızı sıkıyosam çok çok özür dilerim ama burda beni dinliyosunuz bana yardımcı oluyorsunuz ve ben çok rahatlıyorum sağolun

benim sana tavsiem otur konuş kavga etme ama
sanmıyorum aldattığını belki yoruluyodur

Güzel giyinmiş hoş bir bayan gördüğümde ben bile bakıyorum, kötü niyetle değil ama insanın bakası geliyor. Tabi bir erkeğin yanında kız arkadaşı, eşi varken bakması hele sürekli bunu yapması çok ayıp. Ama insanlık hali birkez bakmış olabilir bunu büyütmemek gerek bence. Evlenmeden önce yaşadıkları da sadece kendini ilgilendirir, sizin sormanız onun da anlatması hata. Ben evlenmeden önce bunu yapmamış bir erkeğin olacağını sanmıyorum. O yüzden eskileri kurcalamak gereksiz, siz bundan sonrasına bakın. Her gelin kayınvalidesini kafasına taksa ya katil olur ya tımarhanelik, o yüzden size birşey dediği zaman siz cevap verin, fazla karıştırmayın kendinize, bir yere gideceğin zaman eşine söyle, kayınvaliden birşey dediği zaman eşimin haberi var de o kadar. Eşinle bu nedenlerle tartışmayın, kendi işini kendin hallet. Sonra dırdırcı oluyorsun. Bunları ben yapıyor muyum dersen nerdeeee? Ama öyle olmak gerek, politik davrancaksın. Sorumsuzluğu, ilgisizliğini bilmiyorum hala devam ediyorsa en azından bir süre ver kendine 3 ay gibi, bunları yap eşine kayınvalidenizle yaşadığınız tatsızlıkları yansızma güleryüzlü ol, değişirse ne ala, değişmezse kararını kendin ver.
Ayrıca zorla kapatılmaya, baskılara, eski zihniyetlere sonuna kadar karşıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…