Sorumsuz eş

öyle ama bnm rahatsız döktü içini herkesn geçmşte hatası olur önemli olan bundan sonrası benden öncesiyle ilgilenmiyorum ama güveni sarsıyo işte:97:

iste bu yuzden soylemezler zaten canim
hem guveniniz sarsilacagi icin hem de aslinda bu yaptiklari utanc verici bir sey oldugu icin

genç güzel rus bi kızmış 2 kez gitmş tlfnunu ble almış 3 defa gitmş kızı bulamamış kartlarada gitmemiş sinrlendm yne yaa uffff

hayatında yaşadığı en güzel ilişkiymiş saygısız işte sanki ben onun erkek arkadaşıyım bende yüzüne bakılmıcak insan değlim hani yani allaha çok şükür güzelim :76:

Onu kendine çekerek daha yakın olabilirsin örnk çekici kıyafetler giyerek yatak odasında :))

herşeyi denedim zaten ilişkimizden o memnundu bi şikayeti olmuyodu yada demiyodu bilemicem büyüklerin içinde ne kadar ne olur ki sadece yatak odasında oda ara sıra :92::92:

neyse herşey bi kenarada korkuyorum of 2gündür eşim aramadı beni dün ben aradım noluyo karar verdnmi diye düşünüyorum ben seni aricam duruma göre dedi bugün öğlen aradı akşam dışarda görüşcez ama neyle karşılaşacağımı bilmiyorum içimde bi korku var dua edin bana hayırlısı neyse o olsun :83::83::83:

herşeyi denedim zaten ilişkimizden o memnundu bi şikayeti olmuyodu yada demiyodu bilemicem büyüklerin içinde ne kadar ne olur ki sadece yatak odasında oda ara sıra :92::92:

hayat kadinlariyla yasadigi iliskileri hayatimdaki en guzel iliskiydi kadin cok guzeldi rustu diye anlatan okuze mi cilve yapilacak...?
git bir rus daha bul kendine derdim ben ne bastan cikarmasi...
bir de suratina tukururdum...

pamuqcuk,
canim bu adamdan bir yol olmaz ben sana soyleyeyim...
ayrilirsan hayirlisi olacak bence...
bu adam cokkkk.... coooookkkkk...neyse icimde kalsin...
sana abla nasihati pamuqcuk, esin cok yanlis bir insan...

eşimle görüştük konuştuk çok üzgün çaresiz bi haldeydi hem üzülüyorum hem gülüyorum annesi onu bu hale getiren bi kez daha anladım eve dön diye yalvardı ama gitmedim biraz daha burnu sürtsün

senin yerinde olsam o eve gitmem...
yine hersey eski haline donecek oraya giderseniz...
bir sey degismeyecek...
gor bak...

senin yerinde olsam o eve gitmem...
yine hersey eski haline donecek oraya giderseniz...
bir sey degismeyecek...
gor bak...

çok pişman ama ve ikimizde seviyoruz birbirimizi ah o annesi varya ah birazda o bizi bu duruma sokan çok korktu bu sefer bilmiyorum yaa ama dediğin gibide olabilir düzelme ihtimalide var...

canım butun yorumları okudum
sen sevıyorsun ve kocanı ıstıyorsun
ama acılmak ve kocanın sana karsı ılgılı olmasınıda ıstıyorsun

valalhı ne yzayım bılemedım
karar senın tabı
ama ben olsam son kez bır dusunurum
benım kocam en guzel ılıskım bır rusla dıyecek ovune ovue anlatacak
bunlar pek guzel sozler degıl canım
tabı senın hayatın
bız burda sadece sana uzaktan akıl verebılırız
onu kullanıp kullnmamak sana kalmıs tabı

allah hakkında hayırlısını versınn canım

ben bu adamda da ailesinde de tutulacak yer görmüyorum. hem senin başını kapatıyorlar hem küfürlü konuşuyorlar hemde yaptığı zinadan (üstelik para karşılığı) gururla bahsedebilen bir çocuk yetiştirmişler pes yani. eşler arasında bir saygı sınırı olmalı bu ne yaa. bir kere seni insan yerine koymamışlar. sakın yanlış anlama sertoldu biraz belki ama. evlenirken kültür olarak kendimize daha yakın olan insanları seçmeliyiz ki kimse ailesiyle eşi arasında böyle sıkışıp kalmasın.:18:

Bütün suçu annesine yükleyince eşini aklamış mı oluyorsun ?
Sen hastayken ilgilenmemesini,ağlayınca umursamamasını filan da annesi mi tembih etmiş ?
Eski maceralarını ballandırarak anlatmasını annesi mi öğütlemiş ?
Biraz gerçekçi düşün.
Evet sorunların bir bölümü ailesiyle aynı evde yaşamanızdan kaynaklanmış.
Ama aynı evde yaşadığı halde eşini el üstünde tutan kocalar da var.
Tek sorun seni zorla kapatmaları değil.Üstelik kapanman,tamamen eşinin seni oldu bittiye getirip kandırmasıyla olmuş.Düşünecek çok şeyin var.İki tatlı sözle dönersen,iki gün sonra kendini aynı çıkmazda bulursun.

her erkekk bir sekilde evlenene kdar paralı yada parasız birileriyle birlikte olurr.. bakire isterler ama bakir olan görülmemiştir maaleseff.. onu kafanıza takmayın derim. cünkü önemli olan evlendikten sonrasıı.. onun dısında diger arkadaslara katılıyorumm.. en basta baskalarının istegiyle kapanman hata.. sevgiyle ilgisi yok bunun. hele ki din gibi bi kavram içinn kişinin kendisi istemeli. bu durumda ne size ne onlara sevabı yok diye düsünüyorumm.. bir kere fedakarlık yapıldımı arkası geliyor maaleseff. kayınvalidenizin evinde yasadıgınız için su anda evli gibi kendinizi hissedememeniz normall.. esinizle konusun acık acık endiselerinizi.. hatta ben olsam basımı acardımm.. bunu kendi istegimle yapmamm gerektigini söylerdimm. bu adım bile kendinizi iyi hissettirirr.

senden önce olan şeyler yüzünden güvenin sarsılmasın, çok normal demiyorum o senin düşüncen ama senden sonrası yoksa için rahat olsun, önemlisi bu bence
erkeklerden çok şey bekleme, çok şey beklersen çok üzülürsün, unutabilir doktor konusunu çok ciddi bi sorun değilse, insanlık hali yani, iş telaşı şu bu
keşke böyle olmasa, daha mutlu olsak, ama inan bunları yaşamayan yok nerdeyse, üzüldüğünle kalırsın
ama zorla sana kapan demesi falan hiç hoş değil bunun için rahatlatıcı bişey söyleyemicem malesef. keske ipleri o kadar eline vermeseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…