- 17 Temmuz 2018
- 4.055
- 18.832
- 208
- Konu Sahibi esmergizmo
evet tek mantıklısı bu sanırım. zaten şimdi bakıyorum da ben böyle okumuşum. eve yatmaya gelirdim bazen arkadaşımda eski sevgilimde kalırdım da ancak öyle normal kalabiliyordum. şu an onlar kalmayınca bütün sistemim çökmüş.
sadece şu ezik moddan çıkıp o lanet kütüphaneye gitmeye çekiniyorum. çok saçma demi ama öyle.
bunun ben de farkındayım. o yüzden zaten harcama yapmamaya çalışıyorum zaten bence de bi insan 30unda ailesiyle yaşamamalı ve çalışmıyor olmamalı. bizim için öyle hadi çalışıyorum demekle olmuyor o iş. yani istemediğim bi bölüme girsem sonra o istediğim bölümü kazanamam. imkansıza yakın yani. işte çalışırken ders çalışmak çok zor dr olan varsa hak vericektir bana.
Sadece kütüphaneye değil, genel olarak işe gitmeye/kendi hayatınızı elinize almaya çekiniyor olabilir misiniz? Ben uzmanlığa çalışmak için 1 sene falan neyse de senelerce kendini eve kapatan bir doktor duymadım daha önce. Bana çalışmaktan korktuğunuz için bahane buluyor ve erteliyor gibi geldiniz. Ayrıca pratiğinizi kaybetmiş bile olabilirsiniz. Ben mühendisim ama aktif lab ortamında çalışıyorum. Bir tekniği birkaç ay bile kullanmasak körelip hatırlatma yapmamız gerekiyor.
En iyiyi yapmak zorunda değilsiniz ama hayatınızı bir şekilde elinize almak zorundasınız. Ertelemenin bir sonu var mı? O istediğiniz bölümü istediğiniz şehirde kazanamazsanız ne zamana kadar çalışmayacaksanız? Bu kadar sene beklemeniz dahi B planınız olmadığını gösteriyor.