• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun ablam

evet tek mantıklısı bu sanırım. zaten şimdi bakıyorum da ben böyle okumuşum. eve yatmaya gelirdim bazen arkadaşımda eski sevgilimde kalırdım da ancak öyle normal kalabiliyordum. şu an onlar kalmayınca bütün sistemim çökmüş.

sadece şu ezik moddan çıkıp o lanet kütüphaneye gitmeye çekiniyorum. çok saçma demi ama öyle.
bunun ben de farkındayım. o yüzden zaten harcama yapmamaya çalışıyorum zaten bence de bi insan 30unda ailesiyle yaşamamalı ve çalışmıyor olmamalı. bizim için öyle hadi çalışıyorum demekle olmuyor o iş. yani istemediğim bi bölüme girsem sonra o istediğim bölümü kazanamam. imkansıza yakın yani. işte çalışırken ders çalışmak çok zor dr olan varsa hak vericektir bana.

Sadece kütüphaneye değil, genel olarak işe gitmeye/kendi hayatınızı elinize almaya çekiniyor olabilir misiniz? Ben uzmanlığa çalışmak için 1 sene falan neyse de senelerce kendini eve kapatan bir doktor duymadım daha önce. Bana çalışmaktan korktuğunuz için bahane buluyor ve erteliyor gibi geldiniz. Ayrıca pratiğinizi kaybetmiş bile olabilirsiniz. Ben mühendisim ama aktif lab ortamında çalışıyorum. Bir tekniği birkaç ay bile kullanmasak körelip hatırlatma yapmamız gerekiyor.

En iyiyi yapmak zorunda değilsiniz ama hayatınızı bir şekilde elinize almak zorundasınız. Ertelemenin bir sonu var mı? O istediğiniz bölümü istediğiniz şehirde kazanamazsanız ne zamana kadar çalışmayacaksanız? Bu kadar sene beklemeniz dahi B planınız olmadığını gösteriyor.

yahu ben halimden çok memnunum mu demişim. 30 yaşında evde oturmaktan çok mutluyum mu demişim. ne acayip yorumlar ya. ablam gibi bi tiple nası ortayolu bulabilceğim hakkında sağolsun 3 5 insan yardımcı oldu bi kısmı da eminim iyi niyetinden benim hayatımla ilgili önerilerde bulundular ki önceliğim bu değildi. dönüp dolaşıp konu çalışırken kazan muhabbetine nasıl geldi ya. arkadaşım sabah akşam nöbet tutarken doğuda kendi ev işlerim de olacak günde kaç saat çalışabilirim ya biraz mantıklı yorum yapın allahını severseniz. hedeflediğim bölüm yüksek diyorum ben de bilirim düşük puana kadın doğum yazıp ortalarda cerrah havasıyla dolanıp caka satmayı. kimi yorumlar o kadar saçma ki yani evde sizden bi tane var başımda zaten bide bile isteye kk da onun türevlerini çekemiyeceğim.

Mune Mune konumu kapatır mısınız?

arrividerci kk.

yahu ben halimden çok memnunum mu demişim. 30 yaşında evde oturmaktan çok mutluyum mu demişim. ne acayip yorumlar ya. ablam gibi bi tiple nası ortayolu bulabilceğim hakkında sağolsun 3 5 insan yardımcı oldu bi kısmı da eminim iyi niyetinden benim hayatımla ilgili önerilerde bulundular ki önceliğim bu değildi. dönüp dolaşıp konu çalışırken kazan muhabbetine nasıl geldi ya. arkadaşım sabah akşam nöbet tutarken doğuda kendi ev işlerim de olacak günde kaç saat çalışabilirim ya biraz mantıklı yorum yapın allahını severseniz. hedeflediğim bölüm yüksek diyorum ben de bilirim düşük puana kadın doğum yazıp ortalarda cerrah havasıyla dolanıp caka satmayı. kimi yorumlar o kadar saçma ki yani evde sizden bi tane var başımda zaten bide bile isteye kk da onun türevlerini çekemiyeceğim.

Mune Mune konumu kapatır mısınız?

arrividerci kk.
Millet durumunuza üzülüp/sinirlendiği için kendince tavsiyelerde bulunmuş ki bunlardan biri de benim. Çevremizde öyle gördüğümüz için -mesela kuzenim göz hastalıkları- sizin de yapılabileceğinizi düşündük, kusura bakmayın.

Sizin hem çalışıp hem sınava hazırlanmanızın, bir an evvel atanıp huzura kavuşmanızın bize ne faydası var? İyi madem, devam edin öyleyse böcekli evinizde o ablayla yaşamaya.

Yani tabi ablanın ne alakaysa, eski ilşkiyi kavgada gündeme getirmesi aslında doğru söylediğinizi gösteriyor. Hani bazen bir de onu dinlemek lazım deriz ya, yok burada öyle bir gereksinim.
Çok iyi anlıyorum durumunuzu, evden çıkamıyorsunuz bir nevi alışkanlık ve özgüven kaybına dönüşmüş.
Kütüphane önerisi güzel. Neden güzel? Evde çalışılırken tüm potansiyelinizi kullanamazsınız zaten, bir de evde huzur yok ki iki kat etkiler. Her sabah 8 de işe gider gibi o evden çıkıp, kütüphaneye gidin. Etkisini göreceksiniz mutlaka.
Ablaya diyecek laf yok.

Ben 3aydır evin silinmemesine daha cok takıldım acıkcası 🤢
Aynen. Geçen hafta griptim, eşim de iş seyahatindeydi temizliği bir hafta es geçtim diye kendimden utandım. Üç ay silinmeyen evde yere basamam ben.
E esmergizmo neden dayalı döşeli, bal dök yala ev varken üç ay silmediğiniz böcekli evde yaşıyorsunuz? Kanımca anneniz, ablanız ve siz kendinize kıymet vermiyorsunuz. Kendinize kıymet vermediğiniz için birbirinize de kıymet vermiyorsunuz ve üçünüz de üç ay yerleri silinmemiş böcekli evi kendinize layık görüyorsunuz. Birbirinizle probleminiz çalışıp çalışmamak, temizlik yapıp yapmamak veya erkek arkadaşla yatıp yatmamaktan çok daha derin. Psikoloğa gitseniz iyi olur aslında.

Evin aylardir temizlenmemesine mi sasirayim ogretmen dediginiz ablanizin uslubuna mi sasirayim bilemedim.
Biran once o evden kurtulun.

37 yasinda ve hala evde yasiyor... yani kendi ayaklarinin üzerinde durmuyor ve evlenmedi... bunu kafasina takiyod olabilir

Kadın doğumu küçük görüyor konu sahibi... Sonra da diyor iyice ozguvensiz oldum kütüphaneye gidemiyorum falan... Ablasını şikayet ediyor ve biz tek yönlü dinliyoruz bu hikayeyi ama ablası yazsa neler yazacak kim bilir. Mesela şöyle diyebilir: Ben en azından çay kahve yapıyorum-konu sahibi demiş- kardeşim sınava hazırlanıyorum ayağına kendisini odasına kapatıp hiçbir şey yapmadığı gibi bütün stresini evde terör estirerek çıkarıyor.Bilemeyiz. Bana burada tek mağdur anne gibi geldi... Kadın artık o kadar bikmis ki her şeyi bırakmış gibi.3 ay baya çok çünkü. Eee ona yardım eden de yok ki 3 ay olmuş. Ama dur anne istemiyordu zaten evi temizleyim diyene hayır sakin temizleme diyordu. Eğer bu doğruysa o zaman da anneyi bir doktora görünmek konusunda ikna edersin.

Kadın doğumu küçük görüyor konu sahibi... Sonra da diyor iyice ozguvensiz oldum kütüphaneye gidemiyorum falan... Ablasını şikayet ediyor ve biz tek yönlü dinliyoruz bu hikayeyi ama ablası yazsa neler yazacak kim bilir. Mesela şöyle diyebilir: Ben en azından çay kahve yapıyorum-konu sahibi demiş- kardeşim sınava hazırlanıyorum ayağına kendisini odasına kapatıp hiçbir şey yapmadığı gibi bütün stresini evde terör estirerek çıkarıyor.Bilemeyiz. Bana burada tek mağdur anne gibi geldi... Kadın artık o kadar bikmis ki her şeyi bırakmış gibi.3 ay baya çok çünkü. Eee ona yardım eden de yok ki 3 ay olmuş. Ama dur anne istemiyordu zaten evi temizleyim diyene hayır sakin temizleme diyordu. Eğer bu doğruysa o zaman da anneyi bir doktora görünmek konusunda ikna edersin.

küçük gördüğümü nerden çıkardınız? farazi yorumlarınızı kendinize saklayın. kadın doğum puanı düşük ama zor bir bölüm. kadın doğum doktoru olup intiba görüp el üstünde tutulmak varken yüksek puanlı sevdiğim dalı istiyorum dedim. sizin kafanızdaki parametreleri benim doğrularım sanmayın.

yani pesssssssssss. hani nerden vuracağını şaşırmak böyle bir şey.

evet annem temizlememe izin vermiyor. bugün girişeyim dedim 3 tane ayakları kırılmış parçalanmış dandirikten karton bozması sehpayı atmaya kalktım diye evde olay çıktı canınız cehenneme diyip çıktım evden.

ben bi süre temizlik yaptım ancak keşke gece olmasaydı da salonun ortasında duran ayakkabıları kartonları ve annemin atmaya kıyamadığı nuhneviden kalma elektronikleri bile görebilseydiniz. evet annemde de biriktirme hastalığı var. evde bulaşık makinesi olduğu halde günde 5 saat elinde bulaşık yıkar sonra yoruldum diyip oturur. yani insanlar dü zel mi yor. çok uğraştım yeter.

bugünkü temizleme girişimim bile kavgayla sonuçlandı canları cehenneme benden bu kadar.

konunun başlığı bile sorun ablam.

hiç yazmamalıydım diğer bölümleri ağzı olan konuşuyor tabi benim hatam.

küçük gördüğümü nerden çıkardınız? farazi yorumlarınızı kendinize saklayın. kadın doğum puanı düşük ama zor bir bölüm. kadın doğum doktoru olup intiba görüp el üstünde tutulmak varken yüksek puanlı sevdiğim dalı istiyorum dedim. sizin kafanızdaki parametreleri benim doğrularım sanmayın.

yani pesssssssssss. hani nerden vuracağını şaşırmak böyle bir şey.

evet annem temizlememe izin vermiyor. bugün girişeyim dedim 3 tane ayakları kırılmış parçalanmış dandirikten karton bozması sehpayı atmaya kalktım diye evde olay çıktı canınız cehenneme diyip çıktım evden.

ben bi süre temizlik yaptım ancak keşke gece olmasaydı da salonun ortasında duran ayakkabıları kartonları ve annemin atmaya kıyamadığı nuhneviden kalma elektronikleri bile görebilseydiniz. evet annemde de biriktirme hastalığı var. evde bulaşık makinesi olduğu halde günde 5 saat elinde bulaşık yıkar sonra yoruldum diyip oturur. yani insanlar dü zel mi yor. çok uğraştım yeter.

bugünkü temizleme girişimim bile kavgayla sonuçlandı canları cehenneme benden bu kadar.
Yazmak için yazmıyorum. Sizin annenizden beter ananem var. Annem her yıl gittiginde-35 yıllık evli kadin- ananem pazara çıktığında atar evdeki bir sürü şeyi. Çoğunluğunu fark etmez. Fark ettiğinde kavga eder. Zaten yaslandı iyice artık pek takmıyor artık daha rahat atıyor. Evi de kırklar. O da yapma der ama tatlı dille yapar. Ki 44 yaşında bekar teyzem var evde o da yapar yine öyle 3 ay asla silinmez vs durmaz. Yani bir de siz doktorluk okumussuniz annenizi ikna edebilirsiniz doktor konusunda. Sizin parametreler doğru ise evde durup hazırlanın belki bu sene kazanırsınız.

Yazmak için yazmıyorum. Sizin annenizden beter ananem var. Annem her yıl gittiginde-35 yıllık evli kadin- ananem pazara çıktığında atar evdeki bir sürü şeyi. Çoğunluğunu fark etmez. Fark ettiğinde kavga eder. Zaten yaslandı iyice artık pek takmıyor artık daha rahat atıyor. Evi de kırklar. O da yapma der ama tatlı dille yapar. Ki 44 yaşında bekar teyzem var evde o da yapar yine öyle 3 ay asla silinmez vs durmaz. Yani bir de siz doktorluk okumussuniz annenizi ikna edebilirsiniz doktor konusunda. Sizin parametreler doğru ise evde durup hazırlanın belki bu sene kazanırsınız.

annem asla gitmiyor doktora. ben kendim bile yardım aldığımda gizledim. hatta terapi sonucunda doktorun bana söylediği bazı yorumlarını söyleyince doktora da cephe aldı falan. herşeye aşırı önyargılı ve zor bir kadın. artık çok yoruldum ben de bulaşık makinesi kullansın diye bile ikna etmeye çalışıyorum elinde kireçlenme oldu artık bulaşık yıkamaktan.

ve evde benden başka 4 insan var. ben temizlik yapmaya kalktığım zaman asla 1 gün temiz kalmıyor. hani küçük çocuktan falan beterler. anlatmak dahi istemiyorum zaten buraya yazmak bile sinirlerimi bozmaya başladı. evde sürekli kendimi savunmaktan yorulmuşken bir de burda yargılayıp ahkam kesenlere kendimi açıklayacak gücüm yok.

konu kapansın istiyorum ama görmüyorlar sanırım.

Aynen. Geçen hafta griptim, eşim de iş seyahatindeydi temizliği bir hafta es geçtim diye kendimden utandım. Üç ay silinmeyen evde yere basamam ben.
E esmergizmo neden dayalı döşeli, bal dök yala ev varken üç ay silmediğiniz böcekli evde yaşıyorsunuz? Kanımca anneniz, ablanız ve siz kendinize kıymet vermiyorsunuz. Kendinize kıymet vermediğiniz için birbirinize de kıymet vermiyorsunuz ve üçünüz de üç ay yerleri silinmemiş böcekli evi kendinize layık görüyorsunuz. Birbirinizle probleminiz çalışıp çalışmamak, temizlik yapıp yapmamak veya erkek arkadaşla yatıp yatmamaktan çok daha derin. Psikoloğa gitseniz iyi olur aslında.

benim oraya gitmeme sebebim her gün sabah 5te eşya çeke çeke süpürge vileda yapan okb komşu.

bir yerden şans gülmüyor yüzüme yoksa ben o evi çok sevdim. ama annemler eve bişey olmasın diye oturmuyorlar. zaten bu evimiz de ilk geldiğimizde çok güzeldi. şu an ahır gibi.

Ayda üç kere özel nöbet tutsanız bir yurt odasında kalabilirsiniz. Ayın her günü bu ortamı çekeceğinize bir kaç gün ders çalışamamayı göze almak daha mantıklı sanki.

diplomam yok şu an zorunlu yapmadan vermiyorlar. illegal işler yapamam. sahte kaşe ile çalışamam valla. öyle bi şansım olsa yapardım.

Back
X