- 26 Ekim 2015
- 8.463
- 20.446
- 348
- Konu Sahibi esmergizmo
o ego hiç sönmez. aksine işte benim egomu söndürmeye çalışıyor başardı da. ben fakültedeyken ordaki drlarla tanışmak için canım cicim yapışan insan şimdi benden kötüsü yok. sevgilim varken de kavgalarının konusu oydu zaten. aslında biliyor musunuz herşeyin sorumlusu onu tutuyorum. evde kavgaya başlayıp beni engeletti ve bu böyle sürdü gitti. yani gerçekten ömrüm boyunca onu affetmeyeceğim. şurda genç yaşımda bile benle uğraştı bana ablalık yapacağına 30uma geldim daha da kötüleşti.
bunları yapsam iyice delirir ya. çok bağırıyor bir de kulaklarım çınlıyor bazen. yani hani bazı insanlar öyledir ya. bi de abuk subuk şeyler yapmaya çalıştı bi ara. beni hapse attırmaya falan çalışıyor kumpas yapıp kavga çıkarıp videoya çekiyor.
ya lanet gelsin gerçekten böyle abla olmaz olsun ya. o kadar özeniyorum ki düzgün bi ablası olanlara. ne bileyim 2 moral motivasyon ver yok aksine burnumdan getirecek. inş bana yaptıklarının bin katını bulsun elalemden.
sen pasif kaldigin icin bunlari yapabiliyor. emin ol- onu sistematik bir sekilde ezsen (onun yaptigi gibi) söner.
senin egonu zaten söndürmüs. iyice silmis seni. sen galiba kendinin bir doktor oldugunu unutuyorsun.
aslinda sen onu videyoya cek- müdürüne gönderirim diye tehtit et. zehirlerim seni diye tehdit et- kaninda bile cikmaz, seni yavas yavas zehirlerim de. bak ozaman nasil paranoyak oluyor (bunu sakayla karisik KVye dedim- sonunda susdu)
kendine gelmenin vakti gelmis- evde oturup ders calismakla olmaz bu is.
acil ise basla- almanyada her doktor calisirken yapiyor uzmanligini. sistem öyle. onlar superbrain sen armut degilsinki. sende basarirsin