belki öğrenilmiş çaresizliktir bilmiyorum. evden çıkamıyorum ciddiyim. evde durmaktan belki inanın en ufak bir şey zor geliyor.
sormayın. 3 aydan çok daha fazladır. banyoyu yerleri ben yıkıyordum. 2 sene önce yeter ben hizmetçi miyim diye bıraktım sanırım o zamandan beri duruyor.
o şekilde yoğun ders çalışmam mümkün değil bu sefer de. çalışan arkadaşlarım şu an çok pişmanlar bırakamıyorlar da kaldılar öyle bilemiyorum o cesaretim de yok açıkçası
onu da denedim. inanın zevk alıyor. kısır döngü gibi. şu an suratına bile bakmıyorum. en ufak iletişimim yok çareyi onda buldum. ama dedim ya evde en ufak tartışmam da araya girip hemen mevzuyu büyütüp bana hakaret etmeye vardırıyor. başka kavgalarda en azından tartışıp çekiliyoruz ailemle o evde olmadığında ama o varsa öküz gibi bağırarak küfrediyor hakaret ediyor. yemin ediyorum komşular insanlar beni onun sayesinde rezil sanıyorlar. rezil etti beni. benim herkesle iletişimimmiyidir az önce çıkıp etrafa sorarak böcek ilaçlama şirketleri buldum. ama sayesinde beni onun hakaretleriyle tanıyorlar artık.