Bence hiç bişey cnm..
Babam öleli 5 yılı geçti ve annem çok yakında evlenecek.. Şu ana kadar kesinlikle onay vermiyordum.. Ancak hayat onun hayatı engellemek bana düşmez..
Neler bekliyor bizi hiç bilmiyorum..
Bütün kardeşler evli anladığım kadarıyla bırakın istediği gibi yaşasın o herşeyi tartmış biçmiştir..
cnm bence cocuklar anne veya babanın adına karar almamalı siz onu degil o sizi dogurup buyuttu ve herşeyi sizden daha iyi biliyodur ...
bence tepki yada tavır alacagınıza destek verin madem o oyle mutlu oyle yapsın ...
slm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
babam öleli 9 sene oldu annem evlenmek istiyor ama bütün çocukları olarak biz istemiyoruz...
sebebi 9 yıldır gezmeye dolaşmaya para harcamaya alıştığı için bir erkeğin himayesine giremez... buna hepimiz çocukları olarak eminiz....
ve annemin son dediği laf-- kendimi asarım olmazsa --dedi
şimdi ne yapalım...
evlense bile anlaşamayıp geri geleceğine eminim.bir akıl verin bu durum da ne yapmamız lazım:sinifsinif::sinifsinif:
evt haklısınız hayat onun hayatı ama iç yüzü çok karışık bir tane erkek kardeşim bekar babamdan kalan maşıda var eğer anlaşamazsa o maaştanda olacak kendiside 60 yaşında çocukları ile bile zor anlaşıyor....
bebeğinizi allah bağışlasın analı babalı büyütsün....evt haklısın belki amabiz onun sonunu şimdiden biliyoruz o yüzden karşıyız olacakları şimdiden görebiliyorum....biliyormususn bence insanlar kendi hayatları ile ilgili kararları kendileri vermemliler..
mesela ben yeni doğum yaptım bebeğim büyüdüğünde bana bakmak zorunda değil bana danışmak zorunda değil evleneceği kişiyi hatta hayatını nerde nasıl geçireceğini bile danışmak zorunda değil...
çünkü;onu hayata getirdim diye hayatına müdahele etme gibi bi hakkım yokki...tamam ben evlat istedim yaptım doğuırdum ama bana baksın bana su getirsin sözümü dinlesin çalışsın maaşını bana versin diye değil....hayat onun hayatı dilediği gibi yaşar....
bence senin için annende öyle olmalı...hayat onun hayatı zaten herkes gibi isteyerek gelmemiş bu dünyaya ....birde evladına hesap verip sözünümü dinleyecek....
valla annen 10 kere falan mı evlendi..nasıl böyle emindin şaştım doğrusu...vardır bi bildiğinbebeğinizi allah bağışlasın analı babalı büyütsün....evt haklısın belki amabiz onun sonunu şimdiden biliyoruz o yüzden karşıyız olacakları şimdiden görebiliyorum....
alkisalkisalkisbu kararı ancak onaylayabılır, annenızın mutlu olmasını dileyebılırsınız. baktınız adayı begenmedınız annenızle konuşursunuz, uyarırsınız ama hiç evlenme, yapayalnız yaşlan, bizim gönlümüz olsun diyemezsınız. yapayalnız yemek yemek, tv izlemek, gecelerı uyumak, tatıle gıtmemek, konuşamamak, guvenecegın bır dalı bile olmamak siz anlayamazsınız, yaşayan anlar. haksızlık etmeyın annenıze.
hepiniz dediklerinizde çok haklısınız
belkı yaşayarak öğrenmek lazım ama inanın korkuyorum
çok ufak biryerde yaşamamızda bukorkuya etken
duruma bakılırsa onay vermek zorundayız
çünkü annem bizi silecek yok sayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?