Görüsüne saygim var ama anlayamadim..fisfisfis
Bunun anne ile olan samimiyetle ne alaksasi var..?benneyaptımki
Sanki sadaka verirmis gibi ....eh hadi bari evlensin gibi bir düsünce bence cok yanlis...
Bakin sizde evlisiniz....sabah gidip aksama kadar bile annenizin yaninda otursaniz gece evinize gidip kapinizi kapatiyor esinize sarilip uyuyorsunuz degilmi?
Anne olmak Kadin olmaya engel degildir....ister 30 yasinda olsun ister 60 yasinda...Kadin kadindir....sevgiye ilgiye sefkata ihtiyaci vardir...
Ben kendi adima cok mutlu oluyorum gec yastada olsa insanlarin hayatlarini birlestirmelerine....tek yedigin lokma ile beraber yedigin lokma cok farklidir cünkü...
Sanki sadaka verirmis gibi ....eh hadi bari evlensin gibi bir düsünce bence cok yanlis...
Bakin sizde evlisiniz....sabah gidip aksama kadar bile annenizin yaninda otursaniz gece evinize gidip kapinizi kapatiyor esinize sarilip uyuyorsunuz degilm
iyi akşamlar şöyle bir alakası varbizim annemle hiç anne kız ilişkimiz olmadı pek anlaşamazdık halende öyle hiç bir kardeşimle diyalogları iyi değil bende anneyim ve benim çocuğum için yapmayacağım şey yok .... belki biraz dertleşmek iyi geleceğini düşünmüştüm işin iç yüzü bu nun gibi şeyler ve daha fazlası bunları yazarken gerçekten rahatsız oluyorum sanki annemi şikayet eder gibi ama paylaşmazsamda boğulacam tşk ederim
günaydın .. beni anlayan bir tek sz oldunuz tşk ederim aslında sebeplerimiz arasında bir gereksiz macera durumu var sanmıyorum karşı taraflada zor hem bizi hemde kendini zor duruma sokuyor o yaştan sonra başkalarınn ağız kokusunu çekmesinede hiç gerek yok çocuk gibi hemen sıkılan bir insan bilmiyorum ne olacak ...... hayırlısı neyse o olsun artık...ilk defa butun yorumlari okuduktan sonya yorumumu yapiyorum ,
benimde 60 yasinda bir annem var dogrusunu soylemek gerekiyorsa ALLAH korusun ama bende evlenmesini istemezdim eminim banada benciksin diyeceksiniz ama gercek hislerim bular buyrunnnnnnnnn
gercekten inanamadim butun yorum yazan arkadaslar (bir arkadasimiz haric) annenizin hayati saygi gosterin seklide yazmis :1closedeyes:, 60 yasindan sonra agrimaz basina resmen agri almak istiyor anneniz arkadasim ama sizinde yapacaginiz pek bi sey yok maglesef ,
insanlar yaslandika cocuklasiyor arkadaslar buna inanin cevremde cok goruyorum ,
ilk once merak etdim damat adayi varmi kafasinda ?
varsa asik olmus olabilirmi? yoksa yalinizlikdan bunaldim diyorsa buyuk yanlis yapar!! yalinizlik canima tak etdi der ama bu yasdan sonra yasli bir adamin(35 yasinda birini alamayacagi icin) kahrini cekmekde yalnizlikdan zordur !! insanlar yilar gectikten sonra beraber buyudugu yillarini gecirdigi kocasinin hareketinden rahatsiz oluyor ,
hatada yaparsa bosanir olur biter demis bazi arkadaslarda ama soylede dusundunuzmu? kendinizi konu sahibi arkadasimizin yerine koyarak 60 yasindan sonra anneniz bes parasiz kalmis ayligi oldugu halde evlenecegim diye bir maceraya atilarak ve esinize annenize bakabilmek icin kelleneeksiniz, yanlis anlasilmasin anneler babalar bas tacidir son nefesime kadar bakarim anneme ama ben evlenmek istiyorum deyip ayligini elinin tersine itip 5 ay sonra olmadi bitdi diyen bir anneyede canim (esime) annem bizde kalacak bes parasi yok demek zor gelir bana , daha bir suru istememe sebebide suna bilirim sahsim adina ...
Bakin sizde evlisiniz....sabah gidip aksama kadar bile annenizin yaninda otursaniz gece evinize gidip kapinizi kapatiyor esinize sarilip uyuyorsunuz degilm
iyi akşamlar şöyle bir alakası varbizim annemle hiç anne kız ilişkimiz olmadı pek anlaşamazdık halende öyle hiç bir kardeşimle diyalogları iyi değil bende anneyim ve benim çocuğum için yapmayacağım şey yok .... belki biraz dertleşmek iyi geleceğini düşünmüştüm işin iç yüzü bu nun gibi şeyler ve daha fazlası bunları yazarken gerçekten rahatsız oluyorum sanki annemi şikayet eder gibi ama paylaşmazsamda boğulacam tşk ederim
Hayir neden Anneni sikayet eder gibi olsunki...olani söylüyorsun arkadasim!
Malesef hepimizin cok güzel anne kiz iliskisi yok....insanlar farkli tabiki!
Yinede herseye ragmen ben yinede karismamaniz taraftariyim....dedigim gibi sonu kötü olacaksa bile kendim ettim kendim buldum demek farklidir....veya size ve kardeslerinize mutsuzlugma siz sebeb oldunuz demesi farklidir.
Biz bu evliligin sonunu göremiyoruz anne...ama yinede sen bilirsin karar senin tercih senin demeniz yeterde artar bile....bu arada Annenizle ilginizi alakanizi kesmeyin....inanin bana en kötü Anne bile Annesizlikten daha iyidir...:çok üzgünüm:
Umarim hayirlisi olur Anneniz icin:Saruboceq:
günaydın .. beni anlayan bir tek sz oldunuz tşk ederim aslında sebeplerimiz arasında bir gereksiz macera durumu var sanmıyorum karşı taraflada zor hem bizi hemde kendini zor duruma sokuyor o yaştan sonra başkalarınn ağız kokusunu çekmesinede hiç gerek yok çocuk gibi hemen sıkılan bir insan bilmiyorum ne olacak ...... hayırlısı neyse o olsun artık...
ilginize tşk ederim ..biz o kadar geniş meshepli değiliz nikahsız evlilik olurmu ....çok saçma bence başına bi hal gelse nasıl hakkını arayacak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?