- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
- 113
- Konu Sahibi melismelom
-
kendide aynı şekilde babannemi laf ediyor babama sürekli akıl verdiği için. aynı şeyi kendi yapıyor bana ve kardeşimeHer dediğini eninde sonunda yapmayın bi süre sonra vazgeçecek mecbur. Eşimin annesi de böyleydi ben yapmıyorum her istediğini adım inatçı keçiye çıktı sırf onun dediği gibi değil benim dediğim gibi olduğu için. Ohh...
benim sıkıntım yapı itibari ile çok sessiz sakin biriyim. vur eline al ekmeğini mi derlerdi neydi aynen öyleyim. küçüklüğümden beri bunu kullanıyor o da. kendimi de düzeltmem gerekBenim annemin huyu da bu, ama ben de dikbaşlıydım hiç yönetemedi beni, huyumu da bilir, gene vazgeçmez ama sonuçta hüsrana uğrar:)
Kv de böyle ama çocukları hep istediğini yapmış, ve her istediğinde o kadar çirkefleşiyor ki anlatamam size. Benim yaşadıklarım hep onun yönlendirme inadı yüzündendi, o kadar emindi ki eşimin onu "seçeceğine"...Eşim (kv nin kullandığı kelime bu olduğu için böyle yazıyorum) beni "seçtiği" için uğradığı hayalkırıklığı hayatının en büyük hayalkırıklığı idi belkide...
Dik durun bence.
Aynı aynı işte benim kv de kendi kv sine laf ediyor ondan alt kalır yani yok haberi yok.kendide aynı şekilde babannemi laf ediyor babama sürekli akıl verdiği için. aynı şeyi kendi yapıyor bana ve kardeşime
benim sıkıntım yapı itibari ile çok sessiz sakin biriyim. vur eline al ekmeğini mi derlerdi neydi aynen öyleyim. küçüklüğümden beri bunu kullanıyor o da. kendimi de düzeltmem gerek
Aynı aynı işte benim kv de kendi kv sine laf ediyor ondan alt kalır yani yok haberi yok.
Evet bana diyor biz o kadar eziyet çektik biraz da bize hizmet etsinler. Kayınvalideyim ben hizmet bekliyorum. Şuan iyi davranıyor ama evlendiğimin ilk 8 ayı çektirdiklerini unutamıyorum unutmak istesem de...Benimki de aynı. Hatta ondan bin kat beter. Kötü insanlar çünkü bunlar kendilerine yapılanın 10 katını yapıp intikam almaya çalışıyorlar.
Evet bana diyor biz o kadar eziyet çektik biraz da bize hizmet etsinler. Kayınvalideyim ben hizmet bekliyorum. Şuan iyi davranıyor ama evlendiğimin ilk 8 ayı çektirdiklerini unutamıyorum unutmak istesem de...
31 yaşında annenizden dayak mı yediniz ?!vallahi canım o da pek işe yaramadı. bundan 4 ay önce eski nişanlımı istemediği için bana baskı yaptı nişanımı attıktan 20 gün sonra unutacaksın,başkasını bul,onu istemem daha,neden sesini çıkarmıyorsun bana bi cevap ver falan deyip üstüme yürüyüp beni dövdü. Apar topar çıktım evden kendime bi ev tuttum 4 aydır orda yaşıyorum. 1 ay sonra barıştık geri. haftada 1 gidip geliyorum eve. Ama inadı aynı.Şimdide birini bulmuşlar bana görüşecekmişim istekleri bu
31 yaşındasın. Annen seni verse ne olur vermese ne olur. Ayrıca şu verme tabirini kullanmayın artık ya.Annem dediğim dedik,titiz,sabit fikirli,birazda eski kafalı biri. her zaman onun dediği olsun istiyor.31 yaşımdan bu yana hep hayatıma müdahele etti. "oraya oturma,onu oraya koyma,oraya gitme, hayır benim dediğim olacak..."bu gibi şeylerle hayatı kendime göre yaşamama izin vermedi. Nişanlımdan ayrıldım istemediğimiz bi harekette bulunduğu için.Şimdi geri dönmek istiyor,birbirimizi seviyoruz ama annem inada bindirdi vermem seni diye. Aynı şekilde kardeşiminde hayatında senelerdir tanıdığım kadarıyla düzgün ve efendi olan bir çocuk var.Buarada onlarda 21 yaşında henüz.Çocukluk aşkı ve 4 yıl sonra barıştılar tekrar devam etme kararı aldılar. Bugünde onu inada bindirdi sanada kesinlikle karşıyım diye kızı darlıyor.Çocuğu tam olarak tanımayan birinden ailesi hakkında kötü birşey duymuş. Aslını astarını bilmeden şimdi kardeşime de banada tavır aldı. Annemin bu hareketlerinden çok sıkıldık artık.koruma içgüdüsü olduğunu çok iyi biliyorum fakat Bizimde bir hayatımız olduğunu idrak edemiyor.Ne yapmalı,nasıl başa çıkmalı bilemiyorum?
Hayır hayır aklı başında bir teyzede değil.tamam anne olarak nasihat falan verirsinde 31 yaşındaki koca kızı dövmekte nedir?? Sizin büyüdüğünüzü hala idrak edememiş maalesef.vallahi canım o da pek işe yaramadı. bundan 4 ay önce eski nişanlımı istemediği için bana baskı yaptı nişanımı attıktan 20 gün sonra unutacaksın,başkasını bul,onu istemem daha,neden sesini çıkarmıyorsun bana bi cevap ver falan deyip üstüme yürüyüp beni dövdü. Apar topar çıktım evden kendime bi ev tuttum 4 aydır orda yaşıyorum. 1 ay sonra barıştık geri. haftada 1 gidip geliyorum eve. Ama inadı aynı.Şimdide birini bulmuşlar bana görüşecekmişim istekleri bu
ben kullanmıyorum, annemin lafını ilettim sadece31 yaşındasın. Annen seni verse ne olur vermese ne olur. Ayrıca şu verme tabirini kullanmayın artık ya.
malesef31 yaşında annenizden dayak mı yediniz ?!
Dövdü derken terlik falanmı fırlattı ? yerinizde olsam o ortamdan kaçarım, başka bir odaya geçerim, kapıyı falan kilitlerim nebliyim.malesef
önce terlik fırlattı, sonra kalktı saçımı çekti. diğer odaya kaçarkende tekme attıDövdü derken terlik falanmı fırlattı ? yerinizde olsam o ortamdan kaçarım, başka bir odaya geçerim, kapıyı falan kilitlerim nebliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?