Sorun ben de mi?

ceyyceyy_

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2025
510
161
18
21
Herkese iyi geceler hanımlar az önce salya sümük bir ağlama krizinden sonra buraya girdim,sorun ben de mi objektif olup demenizi istiyorum.Bir süre sevgililik flört işini saldım ta ki ne olduysa,benim flört hayatı eskiye evrildi karşıma hep cinsellik isteyenler çıkmaya başladı,dün biri yazdı konuşurken ederken arzu isteğin var mı dedi?Ben ne alaka diyince kavga çıkardı, burda salak diyebilirsiniz sabah 5 e kadar kavga ettim engelle geç dimi,inanılmaz bir takıntım var sanki düzelteceğim gibi geliyor,bugün de biriyle konuşurken ona halini hatrını sormadığım için alındı ve kavga çıkarıp engelledi,kalbini kırarım bak kapayalım konuyu özür dilerim desem de anlamadı ve salya sümük ağladım,nolur objektif olun sorun ben de mi 23 yaşına geldim ve hayatımda kimse yok yapayalnız öleceğim gibi geliyor.Birde şöyle bir salaklığım var gelen istekleri -yakışıklı bulduysam-kabul ediyorum,aslında olaylar ondan da başlıyor.

sosyal medyadan yazan birinden ne bekliyorsunuz ki büyük aşk mı?
evet sorun sizde.
Maalesef büyük aşk değil de ciddi bekliyorum adamı,halbuki bakın hakemim,eğitim için her kış ayında başka şehire gidiyorum gözümün önündeki fırsatı görememe salaklığım var,geçen sene kış ayında,eğitimde 32 yaşında bir tane çok beyefendi tam benlik bir hakem benle tanışmak istemişti reddetmiştim yaşından dolayı, şimdi diyorum ne salakmışım.Ama o bunu teklif ettiğinde ben 22 yaşındaydım 10 yaş çok abes geldi.

23 yaşında dert ettiğin şeylere bak kocasız kaldım diye salya sümük ağlamak nedir. Sosyal medyada önüne gelenle konuşursan daha çok ağlarsın sen bu kafayla. Ne olucakti ya sana sırılsıklam aşık olup aşkından divane mi olur sandın? Senin gibi kaç kızla konuşuyor onlar.

23 yaşında dert ettiğin şeylere bak kocasız kaldım diye salya sümük ağlamak nedir. Sosyal medyada önüne gelenle konuşursan daha vok ağlarsın sen bu kafayla. Ne olucakti ya sana sırılsıklam aşık olup aşkından divane mi olur sandın? Senin gibi kaç kızla konuşuyor onlar.
Zaten sorun bildiğim halde kendime engel olamamak,adhd rahatsızlığım var ve dürtüselim fazlasıyla.

Ben direkt ne saçmalıyorsun barzo dedim,o da bana senle mi uğraşacağım bana sapık muamelesi yapamazsın dedi.
Tepkin abartılı olmuş bence. 30lu yaşlarında kocaman adamlar azgın azgın konuşurken 20li yaşlarında ergen erkekleri düşünemiyorum bile. Yine de daha ilk günden cinsellik konusunu açması hoş olmamış tabi. Hormonlar tavan malum. Uzun uzun cevap vermek yerine direkt konuşmayı kesmek daha iyi olur böyle durumlarda.

Tepkin abartılı olmuş bence. 30lu yaşlarında kocaman adamlar azgın azgın konuşurken 20li yaşlarında ergen erkekleri düşünemiyorum bile. Yine de daha ilk günden cinsellik konusunu açması hoş olmamış tabi. Hormonlar tavan malum. Uzun uzun cevap vermek yerine direkt konuşmayı kesmek daha iyi olur böyle durumlarda.
Heh işte kendime çok kızıyorum mesela kavga etmek yerine niye engelleyip geçmedim ki tüm günü kendime zehir ettim.

Bu kişi 29 yaşındaydı,ve çok komik bir şey diyeyim bu arzu isteği regl olcam dedim diye sordu

Maalesef büyük aşk değil de ciddi bekliyorum adamı,halbuki bakın hakemim,eğitim için her kış ayında başka şehire gidiyorum gözümün önündeki fırsatı görememe salaklığım var,geçen sene kış ayında,eğitimde 32 yaşında bir tane çok beyefendi tam benlik bir hakem benle tanışmak istemişti reddetmiştim yaşından dolayı, şimdi diyorum ne salakmışım.Ama o bunu teklif ettiğinde ben 22 yaşındaydım 10 yaş çok abes geldi.
katılan katılmayan olur ama 20'lerindeyken 30+ adamlardan uzak dur bence gözlemlerim bunu söylüyor

katılan katılmayan olur ama 20'lerindeyken 30+ adamlardan uzak dur bence gözlemlerim bunu söylüyor
Ya zaten, hislerim uzak dur da demişti bu hakem de bana konuşurken hormonlar yüksek oluyor demişti hani mesaj olsa engellerim yüz yüzeyiz eğitimdeyiz nereye gideyim konuyu değiştirmiştim direkt.Sonra bu adam gece 11 de aramıştı beni biz hakemlerin eğitimden sonra oteli gezme serbest alan vakti vardı,eğitim 9 da bitiyordu çünkü neyse aradı hocam gelin oturalım dedi reddettim korktum adamdan.

Back
X