Sorun bende mi?

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
Selam kızlar

Sorun eşim! Eşim iyidir hoştur ama bazı yönleri beni uyuz ediyor

Mesala duş

Adam duş alacak yarim saat dış fırçalar yarim saat tuvalet traş yarim saat duş

Be adam saçın bile yok bu ne eziyet bana

Sırf onu beklerim duş almak için o alsında sonra girip duşu tuvaleti banyoyu temiz bırakalım diye

O girince savaş alanı mekan

Kirlileri bile boşaltmış toplamamıştı

Yahu neden boşaltın
Diye soruyorum

bulamadım acaba gömleğin kirlide mi diye merak ettim diyor

Bir sor be adam

Millet karısını bekler bizde tam tersi

Bende durum şöyledir
2 dk diş varsa ağda duş banyoyu temizleme toplam max 20 dk

Anlamıyorum bu kadar oyalanmayı

Bugün onun yüzünden randevuya geç kaldık

Öyleki sinirden ağlayabilirdim

Migrenim tuttu resmen

Sizde durumlar nasıl?
Ben mi abartıyorum?
Bir çözüm öneriniz var mı?

Siz de baya hizliymissiniz. Dis, dus, banyoyu temizleme 20 dk neyse de. Agda diyince hey masallah diyesim geldi.

Eger dagitip birakmiyorsa siz de arkasindan yapmayin. Dus aliyorsa kendisi temizlesin. Tamam en ince detayina kadar bir kadin gibi temizleyemez ama en azindan kaba sekilde temizlesin, sorumluluk alsin. Siz yapmayin, siz yaptikca kendisi yapmaz.

Evlendigimiz ilk zamanlar esim bana ters gelen seyler yapabiliyordu. Ama ben uyarip soyleyince duzeltiyordu bu huyunu. Gec kalma konusunda da genellikle o beni bekler. Ama benim de onu bekledigim zamanlar oluyor.

Kesinlikle abartmıyorsunuz. Ben de eşinize benzer biriyle aynı evde yaşamıştım, yok gerçekten çekilmiyorlar. Banyoya girerdi 2 saat çıkmazdı, dağınıktı, hazırlanması inanılmaz uzun sürerdi ve hep bekletirdi. O düzeltene kadar ya başının etini yiyin yada hiçbir şey söylemeyin ellemeyin de, sonunda toplar heralde. :))

Aynı benim eşim. Ben artık kabullendim çünkü değerli sinirlerimi heba edemeyeceğim
Bide randevu saatlerini hep yarım saat erken söylerim çünkü her yere geç kaldığımız için böylece geç kalmış olmuyoruz esas randevu saatine

Erkekler daha agirkanli..

Genelde biz kadınlar bekletiriz ama sizde tam tersi. Haklısınız insan verem olur. Anlayana kadar söyleyin iş yaptırın tek taraflı olmaz ki

gel beraber . sabah 6 da beraber kalkiyoruz ben dus mus cocugu giydir mamasini yap kres icin yemegini cocugu krese birak 8 de is yerindeyim. esim 9-10 anca geliyor ise deli oluyorum resmen! hafta sonu bi yere gitcez iki yasindaki cocuk biz hazir adam hala ayna karsisinda kac kere kfr ede ede icimden cikip gittim pesimizden bi kac saat sonra anca geldi. bi kere kendime is ettim saat tuttum 45 dk sadece dis fircaliyor. insanin dis eti nasil parcalanmiyor anlamiyorum

Yok artık 45 dis fircalamak ne ya en fazla 3 dakkadir yani bir insan 45 dakka nasıl dis fircalar. Başka seyler yapıyor olmasin

Benimde eşim de 40 saat çıkmaz banyodan Allahtan böyle dağınıklığı yok ama sinir olurum napiyosun yani o kadar uzun. Saç yok bişey yok bende sizin gibi 15 20 dk da çıkarım hemen

Yok artık 45 dis fircalamak ne ya en fazla 3 dakkadir yani bir insan 45 dakka nasıl dis fircalar. Başka seyler yapıyor olmasin

hayir eminim ve yukarda Allah var abartmiyorum hep cok uzun fircaliyorsun diye kriz gecirdigimde abartiyorsun diyordu bu yüzden saat tuttum. kapi acik oluyor dislerini fircaliyorken on kere kapinin önünden geciyorum elektrikli firca zzzzttt zttt duyuyorum sonlara dogru ögrüyor resmen. babam bile gördü cocuk hastayken bakmaya geliordu bize esim hala disfircalio. gelin cikarioz evden diyor sürekli

Bence yarim saat diş fircalamiyordur abartiyor olmayasiniz? İnsanda agiz kalmaz yarim saat. Gercekten bunu yapiyorsa eşinzi asiri takintili ve normal degil.

Kaç dakika suruyor bilmiyorum ama ben de toplamda 20 dakikada halledemem herseyi.
Dişlerimi 2-3 dakika fircaliyorum, diş ipi kullaniyorum, gargara yapiyorum filan biraz oyaliyor bunlar ama yarim saat surmuyordur.

Tabiki biyere yetisecek zaman ona gore hazirlanmaya başlamak lazim. Bir de madem banyodan sonra banyoyu en son temizleme derdiniz var eşinizle birlikte siz de duş alin aradan çiksin niye adami 1 saat bekliyorsunuz ki.

Öğürene kadarda diş fırçalamakta ne bileyim , insan tiksinir yani her gün aynı şeyi yaşamaktan , bile bile niye bunu yapıyor kendine acaba

Hiç normal değil eşiniz gerçekten.

Genelde evden en son ben cikarim.. cunku o sade kendini hazirkar.. bense once cocuklari sonra kendimi.. benide wc olayi bitirir. Girdimi cikmak bilmez benim sarteller atar.

Öğürene kadarda diş fırçalamakta ne bileyim , insan tiksinir yani her gün aynı şeyi yaşamaktan , bile bile niye bunu yapıyor kendine acaba

birsey yaptigi zaman bk unu cikarmayi cok seviyor.... arabadan her indiginde el sübürgesi var hemen temizler deli oluyorum asiri hastalikli titiz. kac kere tedavi ol dedim normalmisssss

Hiç birşey geciktirmem herşey zamanında olur ağdada buna dahil üç beş kıl eni sonu :)
Öyle dağınık mi kalsın vallahi hasta olurum

Bir ara yaptırmayı denedim hamam sefası 1 saaten 3 saate çıkınca
Boş ver dilim zihnim ruhum yorulacağına bedenim yorulsun

Bence abartmıyosun benim eşim sizin kadar değil ama hareketleri çok ağır sonra ben hadi hadi deyince kızıyor.Sabırsız biriyim öyle şeylere gelemiyorum.Fön için 5 tane tarak kullanıyor benim kullandığım tarak sayısı 1 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…