Erkekler daha agirkanli..Selam kızlar
Sorun eşim! Eşim iyidir hoştur ama bazı yönleri beni uyuz ediyor
Mesala duş
Adam duş alacak yarim saat dış fırçalar yarim saat tuvalet traş yarim saat duş
Be adam saçın bile yok bu ne eziyet bana
Sırf onu beklerim duş almak için o alsında sonra girip duşu tuvaleti banyoyu temiz bırakalım diye
O girince savaş alanı mekan
Kirlileri bile boşaltmış toplamamıştı
Yahu neden boşaltın
Diye soruyorum
bulamadım acaba gömleğin kirlide mi diye merak ettim diyor
Bir sor be adam
Millet karısını bekler bizde tam tersi
Bende durum şöyledir
2 dk diş varsa ağda duş banyoyu temizleme toplam max 20 dk
Anlamıyorum bu kadar oyalanmayı
Bugün onun yüzünden randevuya geç kaldık
Öyleki sinirden ağlayabilirdim
Migrenim tuttu resmen
Sizde durumlar nasıl?
Ben mi abartıyorum?
Bir çözüm öneriniz var mı?
Yok artık 45 dis fircalamak ne ya en fazla 3 dakkadir yani bir insan 45 dakka nasıl dis fircalar. Başka seyler yapıyor olmasingel beraber. sabah 6 da beraber kalkiyoruz ben dus mus cocugu giydir mamasini yap kres icin yemegini cocugu krese birak 8 de is yerindeyim. esim 9-10 anca geliyor ise deli oluyorum resmen! hafta sonu bi yere gitcez iki yasindaki cocuk biz hazir adam hala ayna karsisinda kac kere kfr ede ede icimden cikip gittim pesimizden bi kac saat sonra anca geldi. bi kere kendime is ettim saat tuttum 45 dk sadece dis fircaliyor. insanin dis eti nasil parcalanmiyor anlamiyorum
Yok artık 45 dis fircalamak ne ya en fazla 3 dakkadir yani bir insan 45 dakka nasıl dis fircalar. Başka seyler yapıyor olmasin
hayir eminim ve yukarda Allah var abartmiyorum hep cok uzun fircaliyorsun diye kriz gecirdigimde abartiyorsun diyordu bu yüzden saat tuttum. kapi acik oluyor dislerini fircaliyorken on kere kapinin önünden geciyorum elektrikli firca zzzzttt zttt duyuyorum sonlara dogru ögrüyor resmen. babam bile gördü cocuk hastayken bakmaya geliordu bize esim hala disfircalio. gelin cikarioz evden diyor sürekli
Hiç normal değil eşiniz gerçekten.hayir eminim ve yukarda Allah var abartmiyorum hep cok uzun fircaliyorsun diye kriz gecirdigimde abartiyorsun diyordu bu yüzden saat tuttum. kapi acik oluyor dislerini fircaliyorken on kere kapinin önünden geciyorum elektrikli firca zzzzttt zttt duyuyorum sonlara dogru ögrüyor resmen. babam bile gördü cocuk hastayken bakmaya geliordu bize esim hala disfircalio. gelin cikarioz evden diyor sürekli
Öğürene kadarda diş fırçalamakta ne bileyim , insan tiksinir yani her gün aynı şeyi yaşamaktan , bile bile niye bunu yapıyor kendine acaba
Hiç birşey geciktirmem herşey zamanında olur ağdada buna dahil üç beş kıl eni sonu :)Siz de baya hizliymissiniz. Dis, dus, banyoyu temizleme 20 dk neyse de. Agda diyince hey masallah diyesim geldi.
Eger dagitip birakmiyorsa siz de arkasindan yapmayin. Dus aliyorsa kendisi temizlesin. Tamam en ince detayina kadar bir kadin gibi temizleyemez ama en azindan kaba sekilde temizlesin, sorumluluk alsin. Siz yapmayin, siz yaptikca kendisi yapmaz.
Evlendigimiz ilk zamanlar esim bana ters gelen seyler yapabiliyordu. Ama ben uyarip soyleyince duzeltiyordu bu huyunu. Gec kalma konusunda da genellikle o beni bekler. Ama benim de onu bekledigim zamanlar oluyor.
Bence abartmıyosun benim eşim sizin kadar değil ama hareketleri çok ağır sonra ben hadi hadi deyince kızıyor.Sabırsız biriyim öyle şeylere gelemiyorum.Fön için 5 tane tarak kullanıyor benim kullandığım tarak sayısı 1 :)Selam kızlar
Sorun eşim! Eşim iyidir hoştur ama bazı yönleri beni uyuz ediyor
Mesala duş
Adam duş alacak yarim saat dış fırçalar yarim saat tuvalet traş yarim saat duş
Be adam saçın bile yok bu ne eziyet bana
Sırf onu beklerim duş almak için o alsında sonra girip duşu tuvaleti banyoyu temiz bırakalım diye
O girince savaş alanı mekan
Kirlileri bile boşaltmış toplamamıştı
Yahu neden boşaltın
Diye soruyorum
bulamadım acaba gömleğin kirlide mi diye merak ettim diyor
Bir sor be adam
Millet karısını bekler bizde tam tersi
Bende durum şöyledir
2 dk diş varsa ağda duş banyoyu temizleme toplam max 20 dk
Anlamıyorum bu kadar oyalanmayı
Bugün onun yüzünden randevuya geç kaldık
Öyleki sinirden ağlayabilirdim
Migrenim tuttu resmen
Sizde durumlar nasıl?
Ben mi abartıyorum?
Bir çözüm öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?