Sorun bende mi ?

arkadasim sonucda annen ne yapacaksin sende elinden geldigi kadar cocuklarini onda birakma, benim annemde ben ne ypasam begenmez hep birsey bulur hep baskalarini över yani ayni seyleri bende yasiyorum

annenizin böyle yapmasına üzüldüm...
yani benim annem herkesten üstün olmalıdır gözümde öylede annemin gözünde de ben böyleyim...
herkes içinde aynı sey olmasını isterim buyüzden canımı sıktı durumun...
anne ya candır kandır eğer o böyle yapıyorsa hayatta kimseye güvenim olmaz heralde...

Aynısının tıpkısından bendede var...hatta dahada beteri..
Her şeye muhalefet...
En ufak şeyde afra tafra...
Ben çocugumuda bırakmıyorum benimki büyük...
Küçükkende bakmadıya kreşlerde büyüdü...
Ama nedense benim yaptıgım her şey yanlış herşey hatalı...
Asla benim yanımda olmadı ...
Eşimden ayrılmaya karar verdigimde bile hayır dedi iyi kötü başında erkek dursun...
Eger ayrılırsan bizden destek bekleme kapımıza gelme.. dedi..
9 yıl önce ayrıldım eşimden daha bana ne yapıyosun kızımı geçtim napıyosun köpek dese bile razıyım demedi..
Evimi bile bilmiyor daha teşrif edip gelmedi...
Aldıgım herşeye bi bahane bulur..
Küçümser...
Kızım bazen okul çıkışı ugrar onada tavır koyuyor...
Çok acil meseler ölüm vs. gibi zamanlarda nasılsın naptın diye aramaz...
Ararsa mutlaka yakın biri ölmüştür onu haber vermeye arar...
Yarın bayram bu yüzden sevmiyorum bayramları yine bi sürü laf edecekk...
Olur olmaz şeye surat asacak zaten güldügünü görmedimki...

konuyu okurken annemin daha kötü olduğunu düşündüm fakat
evet kabul ediyorum canım senin annen benim annemden çok daha kötübenneyaptımki:çok üzgünüm:

Allah kolaylık versin :Saruboceq:canım benim:teselli:

kulitta şiir için teşekkürler bizim gibi sadece anlaşılmak istene birey olarak annesi tarafından kabul edilmek isteyen biri yazmış belli çok üzüldüm
dita canım çok üzüldüm gerçekten inşalla annelerimiz bizi biraz anlamaya gayret ederler allah sanada kolaylık versin canım

kızlar beni anlayan birilerinin oldugunu bilemek beni ne kadar rahatlattı anlatama sizi seviyorum Şeniz

canım asıl ben teşekkür ederim a.s.
iyi ki konu açtın da hepimiz sayende daha rahatladık Şeniz

bir annenim bunları yapması çok kötü:1no2:
ben çok şanslıyım Allah yardımcınız olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sağolsun iki çocuğumuda annem büyüttü ama ağzımdan burnumdan da getirdi. Tabi sesimi çıkartamadım.
İş gereği biraz fazla takılsam kıyametler kopardı, çocukları hafta sonu 1 gün götürmesem gene kıyametleri kopartırdı. Yani ne yardan vazgeçiyordu nede serden.
Sağolsun ikisinide annem büyüttü. Şimdi hastanede yatıyor, gözetim altında ilaç tedavisi yapılıyor, bana ilk gün sen evde kal çocuklar var kızkardeşin bakar dedi, buna rağmen gündüzleri yanında kaldım, birtek dün gitmedim temizlik yapayım diye bugün gittiğimde "ne temizliği bu" dedi bende "anne bayram biliyorsun" dedim. Açtı ağzını yumdu gözünü temizliği ne yapacakmışım, kimim gelecekmiş, kendisinden önemlimiymiş, vs.vs.
Yani yalnız değilsiniz kızlar.

Benim annemde ne yazıkki ne yapsam beğenmez dırdır yapar tamamen ototrite kurmaya çalışırdı ama ben evlenene kadar sonra bana inanılmaz saygı duymaya başladı zaten sevgisinden şüphem yok sesim biraz buruk olsun o gece uyuyamaz yani evlatları için canını verir aslında ama huy huydur işte ne yapayım bende onu öyle idare ediyorum.Yinede beni ondan daha fazla düşünen bir Allah,ın kulu yok.

Haa bu arda kayınvalidiemin anneliğide bir başkadır kızlarına resmen hala hizmet ediyor çocuklarınıda o büyüttü şimdi yeni doğanları büyütüyor yediriyor bakıyor annelerini doyuruyor babalarınada paket yapıyor bu kadar bana gelincede sende gel bana yardım et diyor hatta nerdeyse sekiz senedir benle küs sırf evlatlarına hizmet etmiyorum diye eh işte böyle annelerde var tek gelini elinin tersiyle itip kızlarını tercih eden.

burbuk aynen annemde öyledir ne yardan geçer ne serden ah bi bunu denenini anlayabilsem olay çözülecek belkide
psikiyatrında sayesinde annemle konuşup kendimi azda olsa ifade etmeyi becerebildim en kızdıgım şey beni dinlememesi ve bunu aynen bu şekilde söyledim ''beni dinlemedigin için çok sinirleniyorum bu kez kavga çıkıyor sadece beni dinle'' dedim '' sen benim gözümde hala küçük bi çocuk gibisin'' dedi :bbo::1shok: ama yinede eskisine oranla biraz iyi şimdilik işe yaramış gibi görünüyor bakalım ilerleyen zamanda ne olcak

hani hep derle ya ..insan kaç yaşına gelirse gelsin annesini babasının gözünde çocuktur diye..sanırım onunkide bu hesap...hala seni çocuk sanıyor

anne baba kutsaldır.ama her anne baba kutsal değildir.asla saygısızlık edin diye demiyorum.ama kendinizi ona ispatlamak için yıpratmayın.çünkü bu hiç bir zaman gerçekleşmeyecek.siz değerlisiniz.siz doğrusunuz.sorun annenizde.bir büyüğünüz olarak,olgun davranıp sizi ne kadar kırdığını anlaması gerekir.ama sanırım bu kapasiteye sahip değil.sizde huyunu biliyorsunuz madem ona göre davranın.sonuçta anneniz daha fazla birşey söyleyemiyorum.tüm bunlardan ders alıp kendi çocuklarınıza düşlerinizdeki gibi bir annelik yapın.ben çok iyi bir anne olduğunuzdan eminim.:teselli:

bu arada benimkindede epey bir süpürgesiz cadı durumları var.ama alıştık artık.eskiden daha katlanılmazdı.yaşlandıkça biraz yumuşadı.ama birazkafamçokkarıştı hiç birşey beğenmez herşeye bir kulp takar.insan evlatlarının anneler gününde almış oldukları hediyeyi eleştirirmi.benimki eleştirir.hemde hiç acımadan.ama artık bende usulünce veriyom cevap.yoksa çatlarım

Olmuyor bir türlü anlaşamıyoruz
Sırf o yanlız kalmasın diye babam vefat ettikten sonra üst katına taşındım yaranamadım
Gitmek istedigim bir kurs var iş imkanı ikinci planda benim için dört ay süreceek haftanın üç günü saat 1-5 arası ortanca olum zaten kursun kreşinde olacaktı olacaktı küçügede annem bakar diye geçiriyordum içimden ama maalesef olmadı
Çocuklar evini döküp saçıyormuş diye mızıldanıyo ben kölemiyim diye söyleniyo
Kendi istegiyle neredeyse tüm gün yanında olan oğluma benim kursa gitme sevdam başlayınca bakamaz oldu gitme ne işin var okuyupta ne olacak , bakamazmış hastaymış bin tane bahane uydurdu bir haftadır sinirden başıma ağrılar giriyor inmiyorum bende aşşagıya bu kezde bana tavırmı alıyon çeşit çeşit yemekler yaptım inmediniz çöpe döktüm diye söyleniyo sonrada gelmezsen gelme diyor
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

demek huyu oyle 30 yasındasınız ama aynı degısmıyo dedınız zaten degısmez de,
katlanıcaksınız mecbur , huyuna gıtmek sızın ıcın de zor sanırım.

o alısverısten ona da hedıyeyle dönseydınız evde hızmetcı bakıcı muamelesı yapmamıs olsaydınız onu da yemege cıkarmıs olsaydınız belkı boyle demezdı ,
o da sızde n baska turlu alıyor öfkesını demek

ayrıca baska kızları övüyor dıyorsunu o bı cok annede gorulen bır sey

kendı kızı onu daaha cok sevsın daha pöh pöhlesın dıye yaptyıkları bır sey ben de nefret edıyorum ama yapıyorlar.

Back
X