Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden hep karşıma içten pazarlıklı insanlar çıkıyor anlamıyorum ....ben neden hala insanları tanıyamıyorum![]()
yaşım 26 küçük değilim yani...hala derken, kaç yaşındasın
bence artık insanlar öyle olmuş haset hastalığına tutulmuşlar canım sorun sende değil bence![]()
valla bence bunun en büyük sebebi, herkesi kendin gibi sanmak, ne kadar kendini frenlemeye çalışsanda malesef yine herkesi kendin gibi sanmaya devam ediyorsun
valla bence bunun en büyük sebebi, herkesi kendin gibi sanmak, ne kadar kendini frenlemeye çalışsanda malesef yine herkesi kendin gibi sanmaya devam ediyorsun
biz iyi niyetli olduğumuz ve değerinden fazla değer verdiğimiz için malesef etrafımız içten pazarlıklı , fesat ,kullanmak isteyen insanlarla dolu oluyor.
aksine biz yiyici olsak ,herkese ezik muamelesi yapsak bizden iyisi olmaz.
biz iyi niyetli olduğumuz ve değerinden fazla değer verdiğimiz için malesef etrafımız içten pazarlıklı , fesat ,kullanmak isteyen insanlarla dolu oluyor.
her yerde var bu insanlardan.kıskançlık, fesatlık almış başını gidiyor.ben memurum iş yerinde hepimiz aynıyız işimizi yapıp maaşımızı alıyoruz die düşünüodum bi baktım rekabetin alası var arkadan konuşma,kıskançlık,çekememezlik ne ararsan var...şaşırıp kalmıştım.bence birileriyle tanışmaktan korkmak yerine temkinli davranmalısınız.insanlara çok güvenmeden sosyal hayatın içinde yer almak en mantıklısı.
Bu dünyada herkes, her canlı gibi kendi ihtiyaçları ve içgüdülerini ön planda tutarak yaşar. Yani bencil olmak, içten pazarlıklı olmak aslında hepimizin özelliği. Bazı insanlar bencilliklerini bastırmaya çalışsa da, dış dünyaya bencil olmayan bir görüntü çizmeye çalışsa da bunu beceremez ve işte bu durumda içten pazarlıklı olur. Halbuki önemli olan, bencil varlıklar olduğumuzu kabul edip, kendi çıkarımızı korurken başkalarına zarar vermeden yaşamaya çalışmak. Ama böyle düşünen, ve bunu gerçekten yaşam felsefesi olarak benimsemiş insanlar olmak da, böyle insanlara denk gelmek de çok zor....![]()
İnsanlar çeşitli... içten pazarlıklısı var, kincisi var, kötü kalplisi var, iyisi var. Onları ilk görüşte tanıyamazsın, tanımak için zamana ihtiyacın vardır... birgün bir bakışından, bir sözünden, bir hareketinden anlarsın ve yapıştırırsın yaftasını... kendine her zaman değer vermek, kendini her zaman sevmek ve her zaman kendine yardım etmek... yaşıyoruz, tanıyoruz, görüyoruz, hissediyoruz... tanıdığımız her kötü ve iyi insan için kendimizi şanslı hissetmeliyiz çünkü tanıdık onları, seçimler artık bizim elimizde ya hep olucaklar hayatımızda ya da hiçbir zaman olamayacaklar hayatımızda. sorun sende değil, aslında bir sorunda yok ortada, insan oğlunun doğası böyle, masallardaki gibi iyilerle kötüler kendilerini belli etmezler.