• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun bende mi?

Biliyormusunuz tam da bu iste. Aşkı yasicam diyosunuz yasatcam diyorsunuz bin bir umutla başlayıp sonra fos.. Birşey diyemiyorum..
Tesekkur ettirecek biri çıkar mi bilmem ama umudum zaten yoktu simdi herşey imkânsız..
Ya bazen o oluyor biliyor musun sevgiye ilgiye aç birini ' ben bunu doyururum, cok sevicem onu , sevilmek nedir bende görsün ' falan diyebiliyorsun .. bazen bazı şeyler bizim için Hayırdir çokta ustelememek lazım . Hayat güzel boşveeeer. İnşallah karşına gidenlere teşekkür ettirecek biri çıkar .

Hani ben belki bizim askimiz sevgimiz yener modundaydim. Daha ilk engelde takıldık, ve annemin sözlerinin değerini çok iyi anladım..
Canim olmaz bu is ailesi sorunluysa sen evlen sende surekli bi sorun cikar cunku psikolojik sorunlari var cocukluktan gelme devam etsende cok zor heleki ailen istemiyorsa 2 kere dusun derim

Hani ben belki bizim askimiz sevgimiz yener modundaydim. Daha ilk engelde takıldık, ve annemin sözlerinin değerini çok iyi anladım..
Sevgide bi yere kadar belli bir sueeden sonra o sevgi kocaman engel olarak cikiyor ailesi n sorunu ona yuklememek lazim ama herkes ailesinin edebiyle buyur aile duzeni ne kadar iyisi psikolojiside o kadar duzgundur

Annem de aynısını söyledi bana aile edebi çok önemli ddemişti, kizmistim ona bu sonun sucu mu diye.. Hakli kadin. Hala bir ses selam yok, bu kadar sakin olabilmesi beni ayriyetten cildirtiyor. Yapacak bisey bırakmadı bana
Sevgide bi yere kadar belli bir sueeden sonra o sevgi kocaman engel olarak cikiyor ailesi n sorunu ona yuklememek lazim ama herkes ailesinin edebiyle buyur aile duzeni ne kadar iyisi psikolojiside o kadar duzgundur

Kanka senin ona ne kadar bagli bagli oldugunu bildigi icin bu kadar rahat. Sürekli sen kaybetme korkusu yasadigin icin o korkmaya gerek duymuyo, ki sende bunun farkindasin zaten.

Öyle ailesi yok yikilir da deme. Sonucta onunla evlenip hayati paylasacak olan sensin. Ömür boyu onun bu kötü huyunu cekip sevgini tüketecegine, bi kac hafta ikinizde aci cekip hayatiniza devam edersiniz.

Beyefendi mesajlarina cevap yazmiyo ama güzel bi ayrilik uyarisi yap, gör bak nasil geri yaziyo:KK51:

Kanka sorun bende cidden Bak. Tam oldu diyorum bu sefer tamam hic beklemediğim biranda fos. Suan ben mutsuzum ve bu onun yüzünden mantıklı bir aciklamayi birak bir açıklama bile yok ortada. Nerde hata yaptım ben anlamadım.
Kanka senin ona ne kadar bagli bagli oldugunu bildigi icin bu kadar rahat. Sürekli sen kaybetme korkusu yasadigin icin o korkmaya gerek duymuyo, ki sende bunun farkindasin zaten.

Öyle ailesi yok yikilir da deme. Sonucta onunla evlenip hayati paylasacak olan sensin. Ömür boyu onun bu kötü huyunu cekip sevgini tüketecegine, bi kac hafta ikinizde aci cekip hayatiniza devam edersiniz.

Beyefendi mesajlarina cevap yazmiyo ama güzel bi ayrilik uyarisi yap, gör bak nasil geri yaziyo:KK51:

Yanlis anlama kisisel dusuncem ve tecrubeye dayanarak yurumez bu is daha fazla kendini alistirmadan ayril basta onemsemedigin o farkliliklar hep onune geliyor aileler yasadiklari hayat tarzi kisiligi hep zit korkutuk asikta olsaniz isler oyle gitmiyo yol yakinken bitmesi daha mantikli

Yazık çocuğa bence üsteleme onun hayatı zor demekki. Zamanla düzelecektir bazen bende öyle olurum evde bi problem oldğunda telefonlara çıkmam mesaj atmam içime kapanırım kendimi yer bitiririm her ne kadar yanlışsa da bunları seninle aşacak seninle öğrenecek bi şans ver en azından :KK37:

İlişkiniz henüz çok yeni. Bu kısa sürede birbirinizi tanımanız çok zor. Öncelikle daha fazla vakit geçirmeye çalışın. Bunun dışında sorunlarınızı konuşarak çözmeniz gerektiğini belirtin.
Ayrıca sevgilinizin yaşı nedir? bana küçük gibi geldi

Ayrıca içine sinmiyorsa ve ailende pek onaylamıyorsa bitirmen en mantıklısı. Çünkü anladığım kadarıyla yaşın çok küçük değil yani evliliği düşünecek bir yaştasın. Ciddi ilişki düşünüyorsundur. Bu nedenle de daha çok bağlanmadan en az zararla bu ilişkiyi bitirmen en mantıklısı geliyor bana.

Tamam o da diyor seninle ogrencem diye, bana hep bu saçma sapan huylarimdan kurtulmak istiyorum bu da senle olcak diyordu. Ama hic bir caba göremiyorum şuan onda.
Yazık çocuğa bence üsteleme onun hayatı zor demekki. Zamanla düzelecektir bazen bende öyle olurum evde bi problem oldğunda telefonlara çıkmam mesaj atmam içime kapanırım kendimi yer bitiririm her ne kadar yanlışsa da bunları seninle aşacak seninle öğrenecek bi şans ver en azından :KK37:

Dun gece dayanamadım tel actim ona, nerdeydin gibisinden. Güya Benim gece söylediklerimi sindirmek için sessiz kalmış. Baya bi tartıştık, isler daha da karıştı. Sunu farkettim, hakli veya haksiz hicbir şekildecçözüm üretmeye ve yapıcı olmaya çalışmıyor , ben olursam anca iste .

Şefkat duygusu ile beraberlik evlilik yapılmaz. Yürümez bunu bil..
Denk de değilsiniz, anlasamiyorsunuz da..
Eskiden olsa daha pembe bakardim kıyamam diye ama sonra sana kiyiliyor o sebeple uzaklas derim .

Annemde aynilarini soyledi, bende sevgi ve ask herseyi yener modundaydim. olmuyormus hele tek taraflı çabayla hic yurumuyormus..

Yanlis anlama kisisel dusuncem ve tecrubeye dayanarak yurumez bu is daha fazla kendini alistirmadan ayril basta onemsemedigin o farkliliklar hep onune geliyor aileler yasadiklari hayat tarzi kisiligi hep zit korkutuk asikta olsaniz isler oyle gitmiyo yol yakinken bitmesi daha mantikli

Herşey daha çok yeni ama bu kadar kısa surede çok yıprandik ve ben artik fazlasını kaldiramiyorum. Fazla zaman geçirme imkânımız fazla yok, çünkü çok düzensiz bir sektörde market sektöründe. Yaşım 22, o benden birkaç ay küçük daha 21. Bilmiyorum ama olayları çözümsüz kılan o, gece actigim telefonda ben konustum o dinledi surekli sessiz kaldı.

İlişkiniz henüz çok yeni. Bu kısa sürede birbirinizi tanımanız çok zor. Öncelikle daha fazla vakit geçirmeye çalışın. Bunun dışında sorunlarınızı konuşarak çözmeniz gerektiğini belirtin.
Ayrıca sevgilinizin yaşı nedir? bana küçük gibi geldi

Ayrıca içine sinmiyorsa ve ailende pek onaylamıyorsa bitirmen en mantıklısı. Çünkü anladığım kadarıyla yaşın çok küçük değil yani evliliği düşünecek bir yaştasın. Ciddi ilişki düşünüyorsundur. Bu nedenle de daha çok bağlanmadan en az zararla bu ilişkiyi bitirmen en mantıklısı geliyor bana.

Back
X