- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Ben verirdim dediğim gün dediğiniz gibi ben daha verdiklerimi alabilmiş değilim ama sonuçta bu dediğim kişiler çok yakınımda ki kişiler bir kes olsun yardım etmediler banaPara muhabbeti riskli bence.
İnsanlar geri alamıyor sonra.
Hem kendi maddi olarak zor durumda kalıyor hem de mahcup oluyor kendi yakınlarına.
Siz de vermeyin işte,güvenmeyin insanlara bu kadar.Ben verirdim dediğim gün dediğiniz gibi ben daha verdiklerimi alabilmiş değilim ama sonuçta bu dediğim kişiler çok yakınımda ki kişiler bir kes olsun yardım etmediler bana
siz onlara kaç kez olsun yardım ettiniz? çok yakın da olsa arkadaşıma verdiğim borç parayı ben yok sayarım artık... defalarca yaşadım bunu. kankam da olsa borç yok artık benden, hibe edebileceğim bir para varsa ancak o şekilde veririm. kimsenden de borç istemem çok sıkışıksanız ana baba dışında kimseden borç istemek yerine kredi çekebilirsiniz misal.. kimseyi zor durumda bırakmayın, arkadaşlığınızın boyutunu da borç verilen para ile ölçmeyin derimBen verirdim dediğim gün dediğiniz gibi ben daha verdiklerimi alabilmiş değilim ama sonuçta bu dediğim kişiler çok yakınımda ki kişiler bir kes olsun yardım etmediler bana
Ben sıkıntı çekmenin ne olduğunu bildiğim için hayır diyemiyorum bundan sonra bende herkese tavrına göre davranacağımSiz de vermeyin işte,güvenmeyin insanlara bu kadar.
Ben çok yardım ettim kredi kartımdan nakit çektim verdim manevi olarak zor günlerinde evimden çıktım yanında oldum destek oldum arkadaşlığımı tabikide parayla ölçmüyorum ama bende zor durumdayken yardım etmeyen birisi yanımda olsa ne olmasa ne arkadaşlık varken yok demek misiz onlara kaç kez olsun yardım ettiniz? çok yakın da olsa arkadaşıma verdiğim borç parayı ben yok sayarım artık... defalarca yaşadım bunu. kankam da olsa borç yok artık benden, hibe edebileceğim bir para varsa ancak o şekilde veririm. kimsenden de borç istemem çok sıkışıksanız ana baba dışında kimseden borç istemek yerine kredi çekebilirsiniz misal.. kimseyi zor durumda bırakmayın, arkadaşlığınızın boyutunu da borç verilen para ile ölçmeyin derim
teklif etme veresiye (borç), dost kalalım ölesiye.Anlayamıyorum bu insanları neden böyleler ben kimseyi geri çevirmem elimden geldiğince yardım ederim ama benim ne Zaman birine işim düşse herkes geri çevirir sabah 400 tl kadar para ihtiyacım oldu arkadasım Can'ım dediğim üç kişi yok dediler oysa ki fazlasıyla var bir hafta sonrada geri öderim demiştim bilerek vermediler çok kırıldım
Ben çok yardım ettim kredi kartımdan nakit çektim verdim manevi olarak zor günlerinde evimden çıktım yanında oldum destek oldum arkadaşlığımı tabikide parayla ölçmüyorum ama bende zor durumdayken yardım etmeyen birisi yanımda olsa ne olmasa ne arkadaşlık varken yok demek mi
aynengenellikle öyle olur ama...sen elinden geleni yaparsın sana gelince yok...
kredi kartı falan değil hastalık durumu hastaneye gidecektim başka bir şehire kartlarım ek hesaplarım hepsi kapalı olduğundan ailem uzakta olduğundan bir hafta gibi bir süreliğine istemiştim400 tl az bir para değil bir de bayram üzeri yani. Paraları da var diyorsunuz ama ihtiyaçlarını bilemezsiniz istediğiniz az buz bir para değil. Sonra istemek falan zor oluyor çok çok mecbur kalmadıkça o kadar para borç istemem siz neden istiyorsunuz bu parayı ne gibi bir derdiniz var? kredi kartı falanda daha az harcama yapmayı deneyebilirsiniz insanlar da harcama yapmış şimdi borç istiyor diye düşünebilirler hastalık vs çok ağır durumlar yoksa.
ve kesinlikte ihtiyaçları olduğunu sanmıyorumkredi kartı falan değil hastalık durumu hastaneye gidecektim başka bir şehire kartlarım ek hesaplarım hepsi kapalı olduğundan ailem uzakta olduğundan bir hafta gibi bir süreliğine istemiştim
Aynen bende oyleyim insanlara yardim edebilmek icin elimden gelenin en fazlasini yapmaya calisirimAnlayamıyorum bu insanları neden böyleler ben kimseyi geri çevirmem elimden geldiğince yardım ederim ama benim ne Zaman birine işim düşse herkes geri çevirir sabah 400 tl kadar para ihtiyacım oldu arkadasım Can'ım dediğim üç kişi yok dediler oysa ki fazlasıyla var bir hafta sonrada geri öderim demiştim bilerek vermediler çok kırıldım
kesinlikte öyleİnsanlara para dedin mi abdestleri kaçıyo. Çok yakından bunu görmek üzücü tabi ama suçlayamam herkesin kendi insiyatifi sonuçta. Allah kimseyi darda bırakmasın. Bu zamanda pat diye çıkarıp veren istediğinde ödersin kasma diyen az
hep aynı senaryo geçen senede böyle olmuştu ama ben akıllanmadımAynen bende oyleyim insanlara yardim edebilmek icin elimden gelenin en fazlasini yapmaya calisirim
sende adamina gore davranicaksin artik
o arkadaslarin sana para vermedimi neyse vermesin saglikj olsun elbet onlarinda bir isi duser sende onlara ayni sekilde davran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?